KamaG 06.11.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 nowe-inne fotki są w albumie w podpisie, coś mi net szwankuje niestety stan prac się nie zmienił, to tylko nowe ujęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 06.11.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 jak u was pieknie cudnie można sie zakochac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.11.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dzięki za linki, dziabnęłam Ulkę do poniedziałku z głowy Amazonka ma rację, macie fantastyczną okolicę jak ja bym chciała na takie łąki idę spać, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 07.11.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 i co tam u Was słychać w sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.11.2009 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Ja byłam na szkoleniu. Teraz próbuję ogarnąć mieszkanko i wieczorem postaram się wrzucić fotorelację z dzisiejszych zmagań "budowlanych" AGP-ONa Proszę o chwilę cierpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.11.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 jak u was pieknie cudnie można sie zakochac. Dziękuję za bardzo miły komentarz naszej okolicy Myślę, że też nie możecie narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.11.2009 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 nowe-inne fotki są w albumie w podpisie, coś mi net szwankuje niestety stan prac się nie zmienił, to tylko nowe ujęcia Była, byłam, widziałam i ... jestem w szoku Wy macie już strop. Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.11.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Dzień doberek ! Byłam w dzienniczku i widzę, że macie ten sam problem - woda w studzience U nas też jest jej galancie i zabieramy się do jej wypompowania jak pies do jeża ale musimy to zrobić jak tylko mój mąż znajdzie chwilę natchnienia ( pompę wozi w samochodzie już od tygodnia ). Cały pic polega na tym, że przez cały tydzień go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.11.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 No właśnie, nie wiemy czy ta woda jest z góry, tzn z deszczu, czy też to wody podskórne Zobaczymy czy znowu będzie się coś zbierać. A w dzienniku znowu nowe posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.11.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 krowy, kury, kaczki...... piekne sąsiedztwo zazdroszcie Wam takiego klimatu wiejskiego!!!! przypomina mi się dziecinstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOMA4 07.11.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 no, patrząc na wasze postępy to życzę by zima troszkę się opóźniła widzę , że ze świeżym mlekiem nie będzie problemu (chyba , że to były byki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.11.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witam w ten piękny, słoneczny poranek. http://republika.pl/blog_qz_1283714/2646445/tr/sloneczko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 08.11.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Piekna ta Wasza okolica, ja tak pieknej nie mam:( Ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubo co sie ma:)Trzymam kciuki pchly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.11.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 U dalszych sąsiadów mamy jeszcze konika i kózki Ale najfajniejsze są dzikie zwierzęta, które przychodzą z lasu - sarny, zające, lisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.11.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 A tymczasem jedziemy na dzieło-budowę sprawdzić, czy nasza stal nóżek nie dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.11.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 kurcze, zazdroszczę Wam, a ja myślałam, że nasze boćki i niekiedy wizyty sarenek to szczyt szczęścia, ale macie fajnie w okolicy, ciekawe co psiury na takie sąsiedztwo , nasze chyba by się nie zaprzyjaźniły niestety i co stal jest, czy krówki rąbnęły na kolczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOMA4 08.11.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 kurcze, zazdroszczę Wam, a ja myślałam, że nasze boćki i niekiedy wizyty sarenek to szczyt szczęścia, ale macie fajnie w okolicy, ciekawe co psiury na takie sąsiedztwo , nasze chyba by się nie zaprzyjaźniły niestety i co stal jest, czy krówki rąbnęły na kolczyki kolczyki już mają, teraz czas na naszyjnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.11.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Ha, ha, ha Zdecydowanie teraz czas na naszyjniki, ale naszą stal oszczędziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 09.11.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Za to woda w studzience wodomierzowej utrzymuje sie na stałym poziomie Teraz jest wysoki stan wód gruntowych i w zasadzie aby manewrowac przy zaworach, trzeba mieć wysokie gumowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.11.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Dzień dobry.Przyszłam zobaczyć co słychać Spóżnione gratulację - za POZWOLENIE za prąd choć Kargulowy też gratuluję super sąsiadek z wypasioną biżuterią i ogólnie pieknych jesiennych widoczków. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts