AGP 09.11.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witaj Kawiko, jak miło, że do nas wstąpiłaś Zapraszamy częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 09.11.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 http://static.demotywatory.pl/uploads/1257774906_by_sebul90_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.11.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 nie załamuj mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 09.11.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 teraz wszystko to jedno wielkie błoto i nie mam pomysłu na ogród a wiosną coś by działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 10.11.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Kup listopadowe wydanie "Działkowca"Jest kilka ciekawych artykułów na temat zakładania ogrodów zimozielonych.Jak przygotowac ziemie, mocować agrowłókninę i rodzaje zasypek.Bogate żródło informacji w prostej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.11.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 chyba i ja zakupię bo mnie rozpacz zbiera jak patrzę na moją działkę marzy mi się taki ogród sielski z malwą słonecznikami, bez tujek i innych formowanych drzewek, co prawda już mam jakieś iglaki ale to z przypadku są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 10.11.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 http://www.tbop.org.pl/programy/ochrona/trzmiele/grafika/pr8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.11.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Jeszcze parę dni i ruszacie ,gotowi i zwarci do pracy ,trzymam kciuki,aby ten 16.11 był ostatnim przełożonym terminem przez fachowców. Muszę kupić tego "Działkowca" skoro mówicie,że tam takie informacje,trzeba się przygotować do wiosny i do zakładania ogrodu na glinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.11.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Kamlotku, liczę na Twoje kciuki oraz inne palce wszystkich tu zgromadzonych (a tak na marginesie, mało Was tu ostatnio.... ) Jeżeli teraz przełożą, to zrobię awanturę. A potrafię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.11.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Zobaczcie jaki znalazłam kominek: http://img33.imageshack.us/img33/4008/kominek.jpg My chcemy za kominkiem zrobić ścianę imitującą surową cegłę. Troszkę inaczej niż tutaj, ale pomysł jest fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.11.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 no Grześ pojechałeś mnie po bandzie może nie aż tak sielsko-wiejski (garcków wieszać nie będę) ale generalnie to chodzi o styl angielski-wszystko sobie rośnie jak chce, z wyjątkiem chwastów może i mają to być rośliny liściaste głównie, bez tui, i jeszcze jedno, nie za dużo, raczej trawnik łąkowy ze stokrotkami a drzewa i krzewy po płocie PS. Ania Wy też ostatnio latacie chyba gdzieś bo nie tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.11.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dzien doberk ,widze pierwsze wyopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 10.11.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 "kamlotek" Muszę kupić tego "Działkowca" skoro mówicie,że tam takie informacje,trzeba się przygotować do wiosny i do zakładania ogrodu na glinie Na glinie tez sie da, ma ona również swoje zalety. Ale czeka cie nawiezienie ziemi. Musisz wyrównac teren, polożyć warstwę ziemi póżniej siatkę i znowu jakieś 5-7 cm ziemi ogrodowej wymieszanej z piaskiem. To pod trawnik Pod drzewka inaczej. Kopiesz dużą dziurę, większą niz system korzeniowy. Na dno wsypujesz dobrą ziemie zmieszna z odrobina nawozu. póżniej roślinka i obsupuje sie ziemią. jesli wokół drzew ma byc gres, kamyki lub kora to trzeba zostawic ok 10 cm wgłębienie. Położyc agrowłuknine i dopiero to przysypac 10 cm gresu, kamyków lub kory. Nie bedzie chwastów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.11.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Kamlotku, liczę na Twoje kciuki oraz inne palce wszystkich tu zgromadzonych (a tak na marginesie, mało Was tu ostatnio.... ) Jeżeli teraz przełożą, to zrobię awanturę. A potrafię.... Nie ma dnia,żebym nie była,po prostu czasami ,nie zostawiam śladu,tylko podpatruję i czytam mam coś,właśnie piję http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/Klasyczne_zdjecie_kawy%2C_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.11.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 [quote name="kamlotek"Muszę kupić tego "Działkowca" skoro mówicie,że tam takie informacje,trzeba się przygotować do wiosny i do zakładania ogrodu na glinie [/quote] Na glinie tez sie da, ma ona również swoje zalety. Ale czeka cie nawiezienie ziemi. Musisz wyrównac teren, polożyć warstwę ziemi póżniej siatkę i znowu jakieś 5-7 cm ziemi ogrodowej wymieszanej z piaskiem. To pod trawnik Pod drzewka inaczej. Kopiesz dużą dziurę, większą niz system korzeniowy. Na dno wsypujesz dobrą ziemie zmieszna z odrobina nawozu. póżniej roślinka i obsupuje sie ziemią. jesli wokół drzew ma byc gres, kamyki lub kora to trzeba zostawic ok 10 cm wgłębienie. Położyc agrowłuknine i dopiero to przysypac 10 cm gresu, kamyków lub kory. Nie bedzie chwastów Grzesiek z Twych słów wynika,że znasz się na ogrodzie,roślinach,drzewach, bynajmniej wiesz co mówisz A. będzie miała problem z głowy tzn. ogród. Dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 10.11.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Na razie to ja jestem TEORETYK pochłaniam wiedzę, a prace w ogrodzie uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.11.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Kamlotku, liczę na Twoje kciuki oraz inne palce wszystkich tu zgromadzonych (a tak na marginesie, mało Was tu ostatnio.... ) Jeżeli teraz przełożą, to zrobię awanturę. A potrafię.... Nie ma dnia,żebym nie była,po prostu czasami ,nie zostawiam śladu,tylko podpatruję i czytam mam coś,właśnie piję http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/Klasyczne_zdjecie_kawy%2C_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418_mini.jpg dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.11.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Na razie to ja jestem TEORETYK pochłaniam wiedzę, a prace w ogrodzie uwielbiam Fajnie mam, nie?? Do kuchni też się nie dotykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 10.11.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Za to ja niedotykam sie do prania Chociaż Ania ostatnio chała by kupic jej pomocnika http://allegro.pl/item812148797_szop_pracz_tadeusz_oswojony.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.11.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Na razie to ja jestem TEORETYK pochłaniam wiedzę, a prace w ogrodzie uwielbiam Fajnie mam, nie?? Do kuchni też się nie dotykam szczęściara jesteś normalnie a jak się jeszcze okaże ,że G. będzie zajmował się pracami budowlanymi i wykończeniowymi,to ogłoszą wszem i wobec,że jesteś urodzona w czepku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts