Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na razie to ja jestem TEORETYK

pochłaniam wiedzę, a prace w ogrodzie uwielbiam :wink:

Fajnie mam, nie??

Do kuchni też się nie dotykam :wink:

szczęściara jesteś normalnie :lol:

a jak się jeszcze okaże ,że G. będzie zajmował się pracami budowlanymi i wykończeniowymi,to ogłoszą wszem i wobec,że jesteś urodzona w czepku :lol: :wink:

O nie, nie budowa i urządzanie domku to moja działka. No w tym drugim staramy sie wypracować kompromisy :D A bywa ciężko...

Aniu! Wiesz, że i ja zawsze trzymam kciuki! Bardzo mocno!

Tylko mi brakuje czasu, wpadłam tu na chwilę pomiędzy jedną pracą a drugą, nawet nie mam czasu wszystkiego prześledzić dokładnie, ale duchem jestem cały czas z Wami.

Budujcie, żeby było co podziwiać i od kogo podpatrywać :wink:

My ciągle czekamy :cry:

myśmy ostatnio wycinkę nielegalną brzózek robili bo potrzebne były drzewka na inscenizację, najciekawsze, że akurat miałam sporo gałęzi połamanych z różnych drzew po tych opadach śniegów, ale te akurat się okazało niedobre były. A najlepsze w tym wszystkim, że ustaliłam z nauczycielką przygotowującą inscenizację, że mogą być różne gatunki byle były, a jak mąż pojechał zawieźć to go ktoś cofnął (ale nie ta nauczycielka), że tylko brzózki mają być, i chcąc nie chcąc, żeby dziecka nie zawieźć zorganizował drzewka.