kamlotek 10.11.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Za to ja niedotykam sie do prania Chociaż Ania ostatnio chała by kupic jej pomocnika http://allegro.pl/item812148797_szop_pracz_tadeusz_oswojony.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.11.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Na razie to ja jestem TEORETYK pochłaniam wiedzę, a prace w ogrodzie uwielbiam Fajnie mam, nie?? Do kuchni też się nie dotykam szczęściara jesteś normalnie a jak się jeszcze okaże ,że G. będzie zajmował się pracami budowlanymi i wykończeniowymi,to ogłoszą wszem i wobec,że jesteś urodzona w czepku O nie, nie budowa i urządzanie domku to moja działka. No w tym drugim staramy sie wypracować kompromisy A bywa ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.11.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 no widzę, że ruszyło teraz jak już rozpoczęta budowa to dalej poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 10.11.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Aniu! Wiesz, że i ja zawsze trzymam kciuki! Bardzo mocno! Tylko mi brakuje czasu, wpadłam tu na chwilę pomiędzy jedną pracą a drugą, nawet nie mam czasu wszystkiego prześledzić dokładnie, ale duchem jestem cały czas z Wami. Budujcie, żeby było co podziwiać i od kogo podpatrywać My ciągle czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOMA4 10.11.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 no i moje gratulacje, piękną dziurę macie na działce , przepraszam, to nie dziura tylko humus zdjęty (?) uczę się - ja laik budowlany... trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.11.2009 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 KamaG, ruszyło, ruszyło i oby za szybko nie stanęło HaniaKrzyś, wiem, wiem, i za to Wam dziękuję. Wkrótce i u Was będzie się działo GOMA4, oczywiście, że to dziura A już niedługo będą jeszcze głębsze wypełnione szara masą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.11.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witam!! piekna dziurke w ziemi macie kiedy dalsze wykopy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.11.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Zapowiedziały się na poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.11.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 no to do poniedziałku ciężko będzie wytrzymac, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.11.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 już nie mogę wysiedzieć Dobrze, że mam jakies zajęcie, to czas leci Kala67, a jak tam pomysł na kominek? Urodziło się coś nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.11.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Gdzie wszyscy jesteście??Odpoczywacie?? http://wassupmichael.files.wordpress.com/2009/02/odpoczynek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 11.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 czytamy co ciekawego u innych ja właśnie odpoczywam po 3 godz. wyklejania godła krepą w trzech(synek,tata i mama), zastanawiam się, gdzie się kończy pomysłowość nauczycieli . Gdyby dziecko 8letnie miało samo to zrobic to zajęło by mu to z 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.11.2009 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 powodzenia zatem. A nauczyciele, no cóż... dużo wolnego mają to i dużo pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 12.11.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 myśmy ostatnio wycinkę nielegalną brzózek robili bo potrzebne były drzewka na inscenizację, najciekawsze, że akurat miałam sporo gałęzi połamanych z różnych drzew po tych opadach śniegów, ale te akurat się okazało niedobre były. A najlepsze w tym wszystkim, że ustaliłam z nauczycielką przygotowującą inscenizację, że mogą być różne gatunki byle były, a jak mąż pojechał zawieźć to go ktoś cofnął (ale nie ta nauczycielka), że tylko brzózki mają być, i chcąc nie chcąc, żeby dziecka nie zawieźć zorganizował drzewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.11.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 I ja się wpadłam przywitać i życzyć miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 12.11.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witamy z rana. Cosik sie właśnie u nas wypogadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.11.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 o rany, ale mam dziś za.... Staram się nadrabiać zaległości, ale ciężko idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.11.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 A tak w ogóle, to i ja witam z rana Dla mnie rano, bo dopiero śniadanie zjadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.11.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dzień dobry Gratuluję rozpoczęcia ROBÓT BUDOWLANYCH ps.współczuje przyszłych dylematów Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.11.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dzień dobry Gratuluję rozpoczęcia ROBÓT BUDOWLANYCH ps.współczuje przyszłych dylematów Buźka to żeś mnie pocieszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts