Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

:)

Ja naprawdę podziwiam Was za dokumentację, którą tworzycie ! Przyda się na przyszłość, bo tak naprawdę wszystkich spraw nie jesteśmy w stanie zapamiętać!

Co do naszego dziennika, to bardzo bym chciała, ale czy znajdę czas ?? Zobaczymy, a poza tym jak próbuję coś tworzyć w kompie to najczęściej kończy się to resetem :)

jeszcze raz pozdrawiam i będę tu zaglądała :)

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O z tym czasem to wiem, jak bywa.

Najgorzej jest wybrac spośród ok 100 zdjęć robionych każdego dnia prac kilka, które potem umieszczam w dzienniku. Cieszę się, że podoba Ci się duża ich ilość, bo czasem mam wrażenie, że nasz dziennik jest za bardzo obrazkowy, a za mało w nim treści. No ale o czym tam mówić, jak wszystko widać?? :wink:

a może nie chce Ci się z nami gadać? :wink:

no i gdzie są te nowe foty? :D

te z etapu do zalewania to ja już tyle razy oblukałam, że mam wrażenie że żeście już z pięć pcheł rozpoczęli, i czy tylko ja to mam że bloczki do Was jakoś często jechały, deja wu mi się robi :-? :o czy co?

wklejajcie, fajnie się ogląda, mi tam szkoda że nie mam tylu fot :( z naszych poczatków

Kolejny etap został zaczęty dzisiaj (po dwudniowej przerwie technicznej na ścięcie betonu), ale zdjęć dziś nie będzie, bo inwestorzy siedzą w pracy :evil:

Zdjęcia zrobi jutro AGP-ON i wtedy pojawią się w dzienniku.

Bloczki jechały do nas w dwóch turach, ale wielokrotnie przekładany był termin. Jutro dojedzie kolejna tura, bo okazało się, że będzie za mało. Tym razem wzięliśmy z firmy zaufanej :wink:

A ten las to na skraju Borów Tucholskich 30 km od Grudziądza, jeżeli mi się uda to założę dzienniczek-pamiętniczek i wkleję kilka fotek (moze uda mis ię wybrac z kilkuset kilka :). ... oj coraz bardziej mnie Kobitki mobilizujecie do dzienniczka.

Pozdrawiam i czekam na dalszy fotomontaż :)

JAM

ja przepraszam, że korzystam z uprzejmości przebywania u Ciebie AGP:)

za wsaparcie dziekuję

KAMA G , a wiesz, ze na to nie wpadłam, tzn na ten dżem :) a tak na marginesie J to Joanna , a to Arek czyli małż, a M - to Minio najmłodszy rodzynek :) , ale my chyba do tego lasu pasujemy...

a jagódek u nas w bród, zapraszam latem do środka lasu Pięćmorgowego :)

pozdrowionka dla WAS !!

Ja naprawdę podziwiam Was za dokumentację, którą tworzycie ! Przyda się na przyszłość, bo tak naprawdę wszystkich spraw nie jesteśmy w stanie zapamiętać!

Co do naszego dziennika, to bardzo bym chciała, ale czy znajdę czas ?? Zobaczymy, a poza tym jak próbuję coś tworzyć w kompie to najczęściej kończy się to resetem :)

jeszcze raz pozdrawiam i będę tu zaglądała :)

JAM.....ja mysle, że powinnaś szybciutko zakładac dziennik !! :p :p

bo nie mamy gdzie Ci sie wpisywac :wink: :p