JAM 20.11.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Ja naprawdę podziwiam Was za dokumentację, którą tworzycie ! Przyda się na przyszłość, bo tak naprawdę wszystkich spraw nie jesteśmy w stanie zapamiętać! Co do naszego dziennika, to bardzo bym chciała, ale czy znajdę czas ?? Zobaczymy, a poza tym jak próbuję coś tworzyć w kompie to najczęściej kończy się to resetem jeszcze raz pozdrawiam i będę tu zaglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.11.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 O z tym czasem to wiem, jak bywa. Najgorzej jest wybrac spośród ok 100 zdjęć robionych każdego dnia prac kilka, które potem umieszczam w dzienniku. Cieszę się, że podoba Ci się duża ich ilość, bo czasem mam wrażenie, że nasz dziennik jest za bardzo obrazkowy, a za mało w nim treści. No ale o czym tam mówić, jak wszystko widać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 20.11.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 a może nie chce Ci się z nami gadać? no i gdzie są te nowe foty? te z etapu do zalewania to ja już tyle razy oblukałam, że mam wrażenie że żeście już z pięć pcheł rozpoczęli, i czy tylko ja to mam że bloczki do Was jakoś często jechały, deja wu mi się robi czy co? wklejajcie, fajnie się ogląda, mi tam szkoda że nie mam tylu fot z naszych poczatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.11.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Kolejny etap został zaczęty dzisiaj (po dwudniowej przerwie technicznej na ścięcie betonu), ale zdjęć dziś nie będzie, bo inwestorzy siedzą w pracy Zdjęcia zrobi jutro AGP-ON i wtedy pojawią się w dzienniku. Bloczki jechały do nas w dwóch turach, ale wielokrotnie przekładany był termin. Jutro dojedzie kolejna tura, bo okazało się, że będzie za mało. Tym razem wzięliśmy z firmy zaufanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 20.11.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 czy tylko ja to mam że bloczki do Was jakoś często jechały, deja wu mi się robi czy co? Były dwie partie po 500 sztuk, domówiliśmy jeszcze 130 z dostawą na sobotę. Mam nadzieję że się autko nie zapadnie ;( Muszę od rana powalczyć przy osuszaniu terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.11.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 JAM, a gdzie jest Twój Pięćmorgowy las??? Bardzo intrygująca lokalizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 20.11.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A ten las to na skraju Borów Tucholskich 30 km od Grudziądza, jeżeli mi się uda to założę dzienniczek-pamiętniczek i wkleję kilka fotek (moze uda mis ię wybrac z kilkuset kilka . ... oj coraz bardziej mnie Kobitki mobilizujecie do dzienniczka. Pozdrawiam i czekam na dalszy fotomontaż JAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.11.2009 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 oj coraz bardziej mnie Kobitki mobilizujecie do dzienniczka. czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 20.11.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 oj i to i ja dołączę do mobilizowaczy czekamy na dziennik JAM swoją drogą nie mogę się oprzeć - bardzo słodki nick masz z angielska pewnie borówkowy lub jagodowy z tego lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 20.11.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ja przepraszam, że korzystam z uprzejmości przebywania u Ciebie AGP:) za wsaparcie dziekuję KAMA G , a wiesz, ze na to nie wpadłam, tzn na ten dżem a tak na marginesie J to Joanna , a to Arek czyli małż, a M - to Minio najmłodszy rodzynek , ale my chyba do tego lasu pasujemy... a jagódek u nas w bród, zapraszam latem do środka lasu Pięćmorgowego pozdrowionka dla WAS !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 20.11.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 No, AGP-y, tak trzymać,bloczki są ,to teraz strzeli do góry , i jeszcze drogę Wam popiołem posypią . .To się będzie działo . Pozdro.Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.11.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 JAM, a nie zapytałam Cię, czy macie już wybrany projekt domku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.11.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 No, AGP-y, tak trzymać,bloczki są ,to teraz strzeli do góry , i jeszcze drogę Wam popiołem posypią . .To się będzie działo . Pozdro.Mirek . Bloczki są i to nawet już częściowo wymówrowane Na dowód wstawiać dwa zdjęcia w dzienniku. Więcej - jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 20.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Nie tak dawno sama cieszyłam się z pierwszych bloczków... Wiem, jaka to radość i szczerze gratuluję rozpoczęcia murowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.11.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Ja naprawdę podziwiam Was za dokumentację, którą tworzycie ! Przyda się na przyszłość, bo tak naprawdę wszystkich spraw nie jesteśmy w stanie zapamiętać! Co do naszego dziennika, to bardzo bym chciała, ale czy znajdę czas ?? Zobaczymy, a poza tym jak próbuję coś tworzyć w kompie to najczęściej kończy się to resetem jeszcze raz pozdrawiam i będę tu zaglądała JAM.....ja mysle, że powinnaś szybciutko zakładac dziennik !! bo nie mamy gdzie Ci sie wpisywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 20.11.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 JAM podniosę pytanie AGP wybraliście projekt, czy szukacie wciąż? i oczywiście "żądamy" dziennika od zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.11.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Nie tak dawno sama cieszyłam się z pierwszych bloczków... Wiem, jaka to radość i szczerze gratuluję rozpoczęcia murowania Cieszę się jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 20.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 i kto by pomyślał, że kobitkę mogą takie rzeczy kręcić i jak to kawałek betonu może frajdę zrobić rozumiem, szanuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.11.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 A dziś na szkoleniu pokazywałam wszystkim zdjęcie mojego betonu. Nikt nie rozumiał mojego entuzjazmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.11.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 No proszę - bloczki rosną w oczach Ekipa budujących się przykłada. I dobrze - trzeba korzystać z pogody Hmm...ten krzywopłot, to niezły pomysł - muszę go wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts