AGP 25.11.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dla mnie mily juz jest i Wam życzę: http://img526.imageshack.us/img526/5811/milego20dnia.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.11.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 to teraz trzymac kciuki pozostało za pogode to skonczą fundamenty a my wczoraj rozmawialiśmy z naszym majstrem bo jak pogoda nawet wzgledna jest teraz to chcielismy chociaz fundamenty zrobuc ,ale jest do konca grudnia zjęty ,ale tez powiedział nam ze jak w styczniu bedzie ładnie to możemy zaczynać !!!!!!!! ,tak wiec i ja trzyma kciuki za pogode bo nam też zależy hihihihi na niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dzien doberek jak tam fundamenty juz skonczone może Bloczki są obecnie paciane dysperbitem (już częściowo zapaciane). Dziś będą jeszcze obłożone styropianem i folią kubełkową. Jutro zasypywanie, potem kanalizacja i .... zalewamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 to teraz trzymac kciuki pozostało za pogode to skonczą fundamenty a my wczoraj rozmawialiśmy z naszym majstrem bo jak pogoda nawet wzgledna jest teraz to chcielismy chociaz fundamenty zrobuc ,ale jest do konca grudnia zjęty ,ale tez powiedział nam ze jak w styczniu bedzie ładnie to możemy zaczynać !!!!!!!! ,tak wiec i ja trzyma kciuki za pogode bo nam też zależy hihihihi na niej Ja też będę trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 25.11.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 A tutaj zdjęcie uradowanej Inwestorki podczas porannej wizytacji Placu Budowyhttp://www.acala.pl/aaa/nowy.jpg Gdy dotarliśmy na miejsce było jescze ciemno ale robotnicy już byli...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no.no pogratulować ekipy , jak tak dalej pójdzie i pogoda nie nabruździ to może i ściany pociągniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Przed ścianami to musimy z bankiem się dogadać. Musi zechcieć na te ściany i resztę nam pozyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.11.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Przed ścianami to musimy z bankiem się dogadać. Musi zechcieć na te ściany i resztę nam pozyczyć to trzymam kciuki żeby się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no.no pogratulować ekipy , jak tak dalej pójdzie i pogoda nie nabruździ to może i ściany pociągniecie Ekipa taka fajna, że śniadanko dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.11.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no to znowu dejavu mam nam też fundamenty poszły samodzielnie a ściany i resztę to już za bankowe stawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 KamaG, pozwolisz, że nie skomentuję Ciekawe co jeszcze mamy takiego samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.11.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 A tutaj zdjęcie uradowanej Inwestorki podczas porannej wizytacji Placu Budowy http://www.acala.pl/aaa/nowy.jpg Gdy dotarliśmy na miejsce było jescze ciemno ale robotnicy już byli...... jak budowa dobrze idzie to i inwestorzy sie radują ,to teraz patrzec jak mury pną sie do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 tylko jakieś to wszystko małe się wydaje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.11.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 tylko jakieś to wszystko małe się wydaje ... z tego co wyczytałam w innych dziennikach to wiekszośc inwestorów ma takie wrażenie ,ale to jest tylko złudzenie ,zobaczysz jak tylko zaczną budować ścianki to od razu inaczej bedzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Obyś miała rację, bo teraz wygląda na to, że w przedpokoju szafa się nie zmieści, a za kominkiem telewizor nie wejdzie. Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.11.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 tylko jakieś to wszystko małe się wydaje ... z tego co wyczytałam w innych dziennikach to wiekszośc inwestorów ma takie wrażenie ,ale to jest tylko złudzenie ,zobaczysz jak tylko zaczną budować ścianki to od razu inaczej bedzie wyglądać też miałam takie wrażenie,że budujemy kiosk Ruchu ,teraz jak stoi,to zastanawiam się kto to bedzie sprzątał Pamiętaj o położeniu foli kubełkowej wypustkami w stronę muru,są różne wersje jej kładzenia. Moja ekipa kładła odwrotnie,mnie się to nie podobało,więc położyliśmy ją po raz drugi po mojemu,gdy poprawialiśmy drenaż. A czym bedziecie zasypywali ? Trzymam kciuki za dalsze postępy i ładną ,bezdeszczową pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.11.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Aniu spóźnione życzenia, abyś jak najszybciej zamieszkała u Siebie,dobrej ekipy,udanych zakupów materiałów budowlanych i przychylnego banku http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/promo3_pk2%5B1%5D.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 [Pamiętaj o położeniu foli kubełkowej wypustkami w stronę muru,są różne wersje jej kładzenia. Włąsnie dzisiaj majster nam opowiadał, że jeden inwestor zażyczył sobie wypustkami do ziemi. Śmialiśmy się, że to taka pułapka na krety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Aniu spóźnione życzenia, abyś jak najszybciej zamieszkała u Siebie,dobrej ekipy,udanych zakupów materiałów budowlanych i przychylnego banku http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/promo3_pk2%5B1%5D.jpg Dziękuję, kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.11.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Śliczny jest Twój domek. I budowa idzie Ci bardzo szybko. Masz wspaniałą ekipę, że jeszcze słonko nie wstało a oni już budują. moja ekipa najpierw się wyśpi, potem namyśli i wreszcie zajeżdżają na budowę. A potem rachu ciachu i do domku bo po ciemku ciężko się jeździ. Ale obiecali że do końca tego tygodnia skończą. I się nawet o wypłatę dopytywali . Może powinnam wypłacić z takim pośpiechem z jakim oni do pracy się śpieszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts