Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to teraz trzymac kciuki pozostało za pogode :wink: :lol: :lol: to skonczą fundamenty :D :D

a my wczoraj rozmawialiśmy z naszym majstrem bo jak pogoda nawet wzgledna jest teraz to chcielismy chociaz fundamenty zrobuc ,ale jest do konca grudnia zjęty :cry: ,ale tez powiedział nam ze jak w styczniu bedzie ładnie to możemy zaczynać !!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D ,tak wiec i ja trzyma kciuki za pogode bo nam też zależy hihihihi na niej

to teraz trzymac kciuki pozostało za pogode :wink: :lol: :lol: to skonczą fundamenty :D :D

a my wczoraj rozmawialiśmy z naszym majstrem bo jak pogoda nawet wzgledna jest teraz to chcielismy chociaz fundamenty zrobuc ,ale jest do konca grudnia zjęty :cry: ,ale tez powiedział nam ze jak w styczniu bedzie ładnie to możemy zaczynać !!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D ,tak wiec i ja trzyma kciuki za pogode bo nam też zależy hihihihi na niej

Ja też będę trzymać :wink:

tylko jakieś to wszystko małe się wydaje ... :oops:

z tego co wyczytałam w innych dziennikach to wiekszośc inwestorów ma takie wrażenie ,ale to jest tylko złudzenie :wink: :lol: :lol: ,zobaczysz jak tylko zaczną budować ścianki to od razu inaczej bedzie wyglądać :D

też miałam takie wrażenie,że budujemy kiosk Ruchu :lol: ,teraz jak stoi,to zastanawiam się kto to bedzie sprzątał :roll: :wink:

Pamiętaj o położeniu foli kubełkowej wypustkami w stronę muru,są różne wersje jej kładzenia. Moja ekipa kładła odwrotnie,mnie się to nie podobało,więc położyliśmy ją po raz drugi po mojemu,gdy poprawialiśmy drenaż.

A czym bedziecie zasypywali ?

Trzymam kciuki za dalsze postępy i ładną ,bezdeszczową pogodę :D

Śliczny jest Twój domek. I budowa idzie Ci bardzo szybko. Masz wspaniałą ekipę, że jeszcze słonko nie wstało a oni już budują. moja ekipa najpierw się wyśpi, potem namyśli i wreszcie zajeżdżają na budowę. A potem rachu ciachu i do domku bo po ciemku ciężko się jeździ. Ale obiecali że do końca tego tygodnia skończą. :D :D I się nawet o wypłatę dopytywali 8). Może powinnam wypłacić z takim pośpiechem z jakim oni do pracy się śpieszą? :wink: