AGP 25.11.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 No to może razem będziemy świętować Powodzonka życzę i częściej zapraszam. Ja do Ciebie wpadać będę regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.11.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 KamaG, pozwolisz, że nie skomentuję tylko jakieś to wszystko małe się wydaje ... to też miałam, właściwie wciąż mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 nie strasz Kama, nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 25.11.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 hej Aniu:)) kurcze Ty to nawet jadąc do pracy aparat zabierasz.....a nóż wstąpi się na budowę Ale nam się złote chłopaki trafiły te nasze majstry!!!!!!!!!!! Ciekawe tylko jak pogodzą te nasze dwa domki wiosną My juz się umówiliśmy na początek marca a Wy?? Żeby teraz nie było lipy, że o którejś z nas zapomną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 My się umówiliśmy, że jesteśmy po Waszym Jeszcze nie wiedzieliśmy, że Wy to Wy. Będzie dobrze. Daleko nie mają Po trzy cegły u Was i jedna u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 hej Aniu:)) kurcze Ty to nawet jadąc do pracy aparat zabierasz.....a nóż wstąpi się na budowę Dzisiejsza wyprawa na budowę była zaplanowana. Wczoraj było zbyt ciemno, żeby jakiekolwiek zdjęcia zdrobić, a teraz to dopiero w sobotę będziemy Żeby teraz nie było lipy, że o którejś z nas zapomną Sylwia, Ty nawet mi tego nie mów Przypominać, to ja się potrafię, ale nie wiem, czy chłopaki by tego chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 25.11.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 mąż właśnie mnie uświadomił, że faktycznie tak się umawiali pewnie , że damy rade, jak majstry nawalą to sobie sami poradzimy ......my Wam, Wy nam i razem coś zbudujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2009 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Jakaś stodółka pewnie by wyszła Damy radę - w jedności siła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 25.11.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 To żaden problem, ja też mam tą samą ekipę co brat, fundamenty poszły gładko, dwa dni u brata , półtora u mnie na wiosnę będziemy też tak budować. Ściany szybko pójdą, zaleją strop i trzeba czekać, w tym czasie druga budowa będzie to samo. Gratulacje fundamentów, ja za tydzień w końcu swoje zobaczę :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ktośku, zatem czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 25.11.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 No AGP-Ona ,widać kto rządzi na tej budowie.Prawie jak Bona na murach zamku .Tak trzymaj , a daleko zajdziesz Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 26.11.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 wpadłam się przywitać z rana wypijam kawkę i jadę na budowę bo przyjeżdża szanowna Pani inzynier z Banku, sprawdzić, czy nie jesteśmy kłamczuszkami i czy fundamenty faktycznie już są MIŁEGO DZIONKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 O matko, nas też to czeka Masakra z tymi kontrolami. I tłumaczyć się ze wszystkiego trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 No AGP-Ona ,widać kto rządzi na tej budowie.Prawie jak Bona na murach zamku .Tak trzymaj , a daleko zajdziesz Mirek . Ja jestem glównie od papierkowej roboty, wyszukiwania materiałów, liczenia itp. Na AGP-ONego spadła czarniejsza robota Ale obowiązkami się dzielimy, ale ON częściej jest na budowie. Jednak już od stycznia będę miała więcej czasu, więc się to zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 26.11.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 wpadłam się przywitać z rana wypijam kawkę i jadę na budowę bo przyjeżdża szanowna Pani inzynier z Banku, sprawdzić, czy nie jesteśmy kłamczuszkami i czy fundamenty faktycznie już są MIŁEGO DZIONKA W jakim Banku macie KREDYT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Słuchajcie, ze względu na fakt, iż kilka osób z forum było zaangażowanych we wczorajsze wieczorne poszukiwanie koparko-ładowarki (zamówiona zachorowała), śpieszę oznajmić, iż koparka jest. Jest i kopie, a raczej ładuje piasek do fundamentu Koparka co prawda ma napęd tylko na jedną oś (to ta chora), ale daje radę Wszystkim dziękuję za zaangażowanie i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.11.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A tutaj zdjęcie uradowanej Inwestorki podczas porannej wizytacji Placu Budowy http://www.acala.pl/aaa/nowy.jpg Gdy dotarliśmy na miejsce było jescze ciemno ale robotnicy już byli...... jak budowa dobrze idzie to i inwestorzy sie radują ,to teraz patrzec jak mury pną sie do góry porannej???? prawie jeszcze ciemno na dworze a Wy już na budowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 26.11.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 wpadłam się przywitać z rana wypijam kawkę i jadę na budowę bo przyjeżdża szanowna Pani inzynier z Banku, sprawdzić, czy nie jesteśmy kłamczuszkami i czy fundamenty faktycznie już są MIŁEGO DZIONKA W jakim Banku macie KREDYT? PKO S.A. Pani już była,zrobiła dwa zdjęcia, pogadałyśmy o dzieciach i o tym jak jej się bardzo podoba okolica i.......pojechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.11.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 wpadłam się przywitać z rana wypijam kawkę i jadę na budowę bo przyjeżdża szanowna Pani inzynier z Banku, sprawdzić, czy nie jesteśmy kłamczuszkami i czy fundamenty faktycznie już są MIŁEGO DZIONKA W jakim Banku macie KREDYT? PKO S.A. Pani już była,zrobiła dwa zdjęcia, pogadałyśmy o dzieciach i o tym jak jej się bardzo podoba okolica i.......pojechała a kiedy załatwialiście kredyt w Pekao Sa?? bo teraz chyba nie jest u nich korzystnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.11.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 hej oj to czeka was gehenna z bankami ,a szczególnie teraz kiedy banki juz tak mniej chętnie udzielają kredyty ,jak ja się cieszę że na razie mnie to ominie ,oczywiście chodzi mi o bank i nie muszę jak na razie "pożyczać pieniążków" z banku a jak tam na budowie kiedy zalewacie płytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts