Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej Aniu:))

kurcze Ty to nawet jadąc do pracy aparat zabierasz.....a nóż wstąpi się na budowę :D

Ale nam się złote chłopaki trafiły te nasze majstry!!!!!!!!!!!

Ciekawe tylko jak pogodzą te nasze dwa domki wiosną :-?

My juz się umówiliśmy na początek marca a Wy??

Żeby teraz nie było lipy, że o którejś z nas zapomną :evil:

hej Aniu:))

kurcze Ty to nawet jadąc do pracy aparat zabierasz.....a nóż wstąpi się na budowę :D

Dzisiejsza wyprawa na budowę była zaplanowana. Wczoraj było zbyt ciemno, żeby jakiekolwiek zdjęcia zdrobić, a teraz to dopiero w sobotę będziemy :cry:

Żeby teraz nie było lipy, że o którejś z nas zapomną :evil:

Sylwia, Ty nawet mi tego nie mów :wink: Przypominać, to ja się potrafię, ale nie wiem, czy chłopaki by tego chcieli :lol:

To żaden problem, ja też mam tą samą ekipę co brat, fundamenty poszły gładko, dwa dni u brata , półtora u mnie ;) na wiosnę będziemy też tak budować. Ściany szybko pójdą, zaleją strop i trzeba czekać, w tym czasie druga budowa będzie to samo.

Gratulacje fundamentów, ja za tydzień w końcu swoje zobaczę :D:D

Pozdrawiam

No AGP-Ona ,widać kto rządzi na tej budowie.Prawie jak Bona na murach zamku :D :D :D .Tak trzymaj , a daleko zajdziesz :lol: :lol: :lol:

Mirek :wink: :wink: :wink: .

Ja jestem glównie od papierkowej roboty, wyszukiwania materiałów, liczenia itp. Na AGP-ONego spadła czarniejsza robota :oops: Ale obowiązkami się dzielimy, ale ON częściej jest na budowie. Jednak już od stycznia będę miała więcej czasu, więc się to zmieni :wink:

Słuchajcie, ze względu na fakt, iż kilka osób z forum było zaangażowanych we wczorajsze wieczorne poszukiwanie koparko-ładowarki (zamówiona zachorowała), śpieszę oznajmić, iż koparka jest. Jest i kopie, a raczej ładuje piasek do fundamentu ;-) Koparka co prawda ma napęd tylko na jedną oś (to ta chora), ale daje radę :lol:

Wszystkim dziękuję za zaangażowanie i pomoc :wink:

A tutaj zdjęcie uradowanej Inwestorki podczas porannej wizytacji Placu Budowy

http://www.acala.pl/aaa/nowy.jpg

Gdy dotarliśmy na miejsce było jescze ciemno ale robotnicy już byli......

jak budowa dobrze idzie to i inwestorzy sie radują :wink: :wink: :D :D :D ,to teraz patrzec jak mury pną sie do góry :D :D

porannej???? :o :o

prawie jeszcze ciemno na dworze a Wy już na budowie??? :lol: :lol:

wpadłam się przywitać z rana :D

wypijam kawkę i jadę na budowę bo przyjeżdża szanowna Pani inzynier z Banku, sprawdzić, czy nie jesteśmy kłamczuszkami i czy fundamenty faktycznie już są :D

MIŁEGO DZIONKA :wink:

W jakim Banku macie KREDYT?

PKO S.A.

Pani już była,zrobiła dwa zdjęcia, pogadałyśmy o dzieciach i o tym jak jej się bardzo podoba okolica i.......pojechała :D

wpadłam się przywitać z rana :D

wypijam kawkę i jadę na budowę bo przyjeżdża szanowna Pani inzynier z Banku, sprawdzić, czy nie jesteśmy kłamczuszkami i czy fundamenty faktycznie już są :D

MIŁEGO DZIONKA :wink:

W jakim Banku macie KREDYT?

PKO S.A.

Pani już była,zrobiła dwa zdjęcia, pogadałyśmy o dzieciach i o tym jak jej się bardzo podoba okolica i.......pojechała :D

a kiedy załatwialiście kredyt w Pekao Sa??

bo teraz chyba nie jest u nich korzystnie??

hej oj to czeka was gehenna z bankami ,a szczególnie teraz kiedy banki juz tak mniej chętnie udzielają kredyty ,jak ja się cieszę że na razie mnie to ominie ,oczywiście chodzi mi o bank :wink: :lol: :lol: i nie muszę jak na razie "pożyczać pieniążków" z banku :roll: :)

a jak tam na budowie kiedy zalewacie płytę :wink: