AGP 26.11.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Oj jessi, chyba masz nieświeże informacje. Banki już o wiele chętniej udzielają kredytów, ale trzeba zebrać mnóstwo dokumentów No i mieć z czego go spłacać Kiedy zalewamy? Chyba w sobotę A ty się tak nie ciesz, że nie musisz pożyczać. Za karę nie widzisz budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.11.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Oj jessi, chyba masz nieświeże informacje. Banki już o wiele chętniej udzielają kredytów, ale trzeba zebrać mnóstwo dokumentów No i mieć z czego go spłacać Kiedy zalewamy? Chyba w sobotę A ty się tak nie ciesz, że nie musisz pożyczać. Za karę nie widzisz budowy może i do konca mam "nieświeże informacje" ale tak czy siak i tak juz tak prędko nie udzielają kredytów tak jak kiedys to było , teraz też wiecej z tym problemów w załatwieniu wszystkiego i przeważnie sie wszystkiego czepiają wiesz co wole nie widziec budowy codziennie a móc bynajmniej na razie nie wiązac sobie penteliki na szyje na 30 lat albo i wiecej to mam nadzieje ze wstawicie zdjecia mam nadzieje że Cię nie uraziłam ,ja tylko wyraziłam swoje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 26.11.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 http://static4.demotywatory.pl/uploads/1258907350_by_brendonx_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Mnie nie uraziłaś. Ja tam łatwo się nie obrażam. Nie uważam jednak żeby kiedykolwiek za darmo kredyty dawali na takie kwoty Banki musze się zabezpieczyć. Faktem jest jednak, że dokumentów żądają dużo i jest to upierdliwe. Ale ja z dokumentami na codzień pracuję, więc nie straszne mi to A co pętli u szyi to się nie wypowiem. Za dużo na forum osób, którą korzystają ze wsparcia banku. Nie wiem także jakie są Twoje plany na przyszłość. Bo budowa domu to jedno, a jego utrzymanie to druga sprawa. Na jedno i drugie trzeba zarobić Czy zamierzacie zarobić na wszystko "z góry"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 26.11.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 No AGP-y,u nas się zaczęły papiry , pierwsza wizyta ,w sprawie pozwolenia na budowę ,pierwsze mapki ,oj będzie przeprawa . Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.11.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 cześć dziewczyny i chłopaki, przetrwałam dzień dzisiejszy i przyszłam się przywitać z wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 No AGP-y,u nas się zaczęły papiry , pierwsza wizyta ,w sprawie pozwolenia na budowę ,pierwsze mapki ,oj będzie przeprawa . Mirek Powodzenia zatem I DUUUUUŻO CIERPLIWOŚCI Bdzie Wam potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 cześć dziewczyny i chłopaki, przetrwałam dzień dzisiejszy i przyszłam się przywitać z wieczora Witam Cię wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 26.11.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Co Wy lejecie ,chudzik tak?Czy co? Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 No tak, chudziak lejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 26.11.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Na całym i na garażu?Sorki chudziak nie chudzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Na całym i na garażu?Sorki chudziak nie chudzik. Tak, na całości. Poziom garażu jest nieco niżej niż reszty domu. MonikaMirek, my się na Was w żadnym wypadku nie gniewamy. Pytajcie ile wlezie. My też ciągle kogoś o coś pytamy Roumiem, że ciągle się wahacie, czy wybrać pchełkę... Gdy zobaczyłam pierwszy raz zalane ławy, przestraszyłam się, że jest strasznie mała. Dziś, gdy jest juz zasypana piaskiem w środku, obsypana wokół wygląda zupałnie inaczej. Nie powala coprawda wielkością, ale my szukaliśmy "małego" domku. Chcieliśmy mieć taki, który będzie w miarę tani w budowie, oraz niedrogi w późniejzej eksploatacji. Według mnie pchła ma wszystko, co jest mi niezbędne. A im mniejsza, tym mnej do sprzatania ;d Powodzenia w wyborze. Może napiszcie o Waszych obawach i o oczekiwaniach. Może osoby tu obecne będą w stanie jakoś doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 26.11.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ale wy macie tempo!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Chłopaki zasuwają, aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.11.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Podziwiam !!!!!! szybko idą, niedługo mnie przegonicie i będzie mi wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.11.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 witajcie z rana! co do tych małych domków to powiem tak, pchła była mikroskopijna na etapie fundamentów, po zasypaniu piachem była malusieńka (- tak mała, że w projektowej kuchni ja narysowałam grabiami szafki i położył się pies to miałam wrażenie, że ja już nie stanę) na etapie postawienia ścian i stropu wciąż jest malutka, ale już nie tak strasznie, a przecież jeszcze nie ma poziomu podłogi więc pomieszczenia są wysokie myślę że po wykończeniu już nie będzie tragedii, pchła jakna pchłę przystało będzie mała, ale przecież taka ma być a powiem Wam że mnie się już zaczyna wydawać że ona wcale taka mała nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 27.11.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Dziękujemy za słowa otuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.11.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 przepraszam wkleiło mi się do Was a nie u mnie poprawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.11.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Podziwiam !!!!!! szybko idą, niedługo mnie przegonicie i będzie mi wstyd Nie martw się meg60, teraz będziemy mieli chwilę przerwy. Masz szansę nadgonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.11.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Życzę wszystkim miłego dnia i zapraszam na kawkę: http://i32.tinypic.com/2r4pq2d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts