Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu, spóźnione :oops: :oops: :oops: lecz gorące i prosto z serca życzenia wszystkiego naj naj naj, co sobie tylko zamarzysz, czego zapragniesz, cokolwiek Ci trzeba :D

http://www.fantastyczny-prezent.pl/images/osiemnastka-urodziny.jpg

Wybacz, że nawaliłam z tymi naszymi wspólnymi urodzinami :oops: :cry: :cry: :cry: Siła wyższa. Wywiało mnie na 2 tygodnie (póki co :roll: :-? ) i nic na to nie mogłam poradzić. :cry: Przepraszam.

Jeszcze raz wszelkiej pomyślności z okazji kolejnych osiemnastych urodzin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pozdrawiam cieplutko :D

M.

cześć :(

a u nas zaczęła się przeprawa z bankiem.......podważyli kosztorys , że za niski :(

uparcie dążą do tego , żeby nam wcisnąć więcej kredytu niż chcemy......

jedziemy na rozmowę ok 16.

pokażemy im , że w projekcie który mamy tez jest kosztorys i to na kwotę nieco mniejszą niż przedstawiony przez nas.

Trzymajcie kciuki, żeby poszło dobrze :wink:

Aniu, spóźnione :oops: :oops: :oops: lecz gorące i prosto z serca życzenia wszystkiego naj naj naj, co sobie tylko zamarzysz, czego zapragniesz, cokolwiek Ci trzeba :D

http://www.fantastyczny-prezent.pl/images/osiemnastka-urodziny.jpg

Wybacz, że nawaliłam z tymi naszymi wspólnymi urodzinami :oops: :cry: :cry: :cry: Siła wyższa. Wywiało mnie na 2 tygodnie (póki co :roll: :-? ) i nic na to nie mogłam poradzić. :cry: Przepraszam.

Jeszcze raz wszelkiej pomyślności z okazji kolejnych osiemnastych urodzin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pozdrawiam cieplutko :D

M.

madmegs, serdecznie Ci dziękuję. Dobrze, że znowu jesteś ;-)

cześć :(

a u nas zaczęła się przeprawa z bankiem.......podważyli kosztorys , że za niski :(

uparcie dążą do tego , żeby nam wcisnąć więcej kredytu niż chcemy......

jedziemy na rozmowę ok 16.

pokażemy im , że w projekcie który mamy tez jest kosztorys i to na kwotę nieco mniejszą niż przedstawiony przez nas.

Trzymajcie kciuki, żeby poszło dobrze :wink:

O kurcze :o Ja to się boję, żeby mój nie był za wysoki :lol: i żeby nam nie obcięli. Masakra. Daj znać jak i co.

A na ile jest wycena w kosztorysie z projektu??

dulis jak Wam chcą dać więcej kredytu to bierz i się nie zastanawiaj, nie musisz całego uruchomić, jeśli zmieścisz się w mniejszej kasie, a jeśli musisz udowodnić, że dom będzie mniej kosztował niż bank mówi to zamieniaj materiały na tańsze, tłumacz, że Ty nie lubisz terakoty tylko malowaną lamperię :wink: na podłogi to Wam się marzy panel lub PVC i takie tam :wink:

trzymamy kciuki za powodzenie akcji