lucjanmarek 08.10.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ten komentarz miał być tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.10.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Serdecznie witamy kolejnego budowniczego z naszego rejonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.10.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ten komentarz miał być tu Ale przecież nic sie nie stało A Ty gdzie będziesz budował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 08.10.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Zgierz/Biała Właśnie mykamy na działeczkę. Fajna pogoda i trzeba zobaczyć czy nowe grzybki wyrosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.10.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Zgierz/Biała Właśnie mykamy na działeczkę. Fajna pogoda i trzeba zobaczyć czy nowe grzybki wyrosły My róznież oglądaliśmy działki w tej okolicy W Cyprianowie i Kęblinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.10.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ja też wpadłam sie przywitac!!! fajny domek, cukierkowy, słodziutki będę zaglądac i kciukasy trzymać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.10.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 A dziękuję i zapraszam. Domek Twojemu do pięt, tzn. do fundamentów nie dorasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 12.10.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Sa dwa sposoby. 1) powiesić jego skarpety obok, to mu wytrąci argumenty z ręki 2) na jego oczach zdejmować suche już pończochy ze sznurka powoli naciagąć je na nogi. Potem pozwolić mu je delikatnie zdjąć. I kazać odwiesić z powrotem. A potem... potem to już będzie miał tylko pozytywne emocje związane z suszącym się praniem, hahahha dobre no po prostu się uśmiałam witam wpadłam z rewizytą - Aleksandrów to niemal Łódź- a w Ciężkowie też jedną działkę oglądaliśmy 3 psiuty to szi tsu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.10.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 3 psiuty to szi tsu? To teriery tybetańskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.10.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 też z Chin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzien doberek i jak tam ,co słychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.10.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Wszyscy piszą o nowych roslinkach do ogrodu więc i ja nie będę gorszy Glorioza http://www.sadzonkikwiaty.pl/a/glosup7.jpg http://www.swiatkwiatow.pl/foto_thumb/glorioza-gloriosa_4291_thumb.jpg http://www.swiatkwiatow.pl/foto_thumb/glorioza-gloriosa_4292_thumb.jpg info o uprawiehttp://www.swiatkwiatow.pl/glorioza--gloriosa-id429.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.10.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzien doberek i jak tam ,co słychac Na razie nie najlepiej. Po tygodniu prób dodzwoniłem się do Urzędu Gminy w sprawie PnB. Pani była lekko poirytowana, że się dowiaduję. Ona jest sama i się nie wyrabia. Wniosków z września nawet nie dotknęła a w ogóle to nie skończyła jeszcze spraw z sierpnia!!!!! http://www.acala.pl/aaa/miara.jpg Jutro idziemy do Burmistrza...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 12.10.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 NIE Teriery Tybetańskie http://www.acala.pl To Twoja hodowla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 12.10.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Powitać Aktywnych Powodzenia życzymy co do PnB. Nie wiemy jaka na dziś jest sytuacja w Aleksandrowie i czy czekacie już na pozwolenie czy dopiero na warunki. Może coś umknęło naszej uwadze w wątku. Nasza przygoda w Zgierzu rozpoczęła się w kwietniu a warunki dostaliśmy 19 września. Historia taka sama: jedna (och !!!! jakże zapracowana Pani Urzędniczka), stos podań od Inwestorów ( 10 słownie dziesięć), i termin który wtedy określiła to SZEŚĆ MIESIĘCY!!! Uporała się z tym po 5 miesiącach i 19 dniach . I co? Dobra kobieta nie?!?!? Najfajniejsze jest to że pan Starosta sankcjonuje takie terminy i Panienka jest kryta. Jak ją odwiedziliśmy po dwóch miesiącach oczekiwania( w czerwcu ) to powaliła nas na łopatki stwierdzeniem "widzi pan, nawet teraz kiedy rozmawiamy ze sobą to ja nie pracuje i o tyle później będziecie mieli wydane warunki" Nawet wtedy kiedy już wiedzieliśmy że warunki są gotowe i zaoferowałem się że przyjadę po nie nazajutrz usłyszałem "ok proszę przyjechać" na drugi dzień okazało się że Panienka.....wysłała je pocztą! Dostaliśmy je po 12 dniach!!! Ot taka historyjka ku pokrzepieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.10.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 NIE Teriery Tybetańskie http://www.acala.pl To Twoja hodowla? Tak Taka amatorska, ale jeszcze nic nie wyhodowaliśmy pod własnym przydomkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.10.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Powitać Aktywnych Powodzenia życzymy co do PnB. Nie wiemy jaka na dziś jest sytuacja w Aleksandrowie i czy czekacie już na pozwolenie czy dopiero na warunki. Może coś umknęło naszej uwadze w wątku. Nasza przygoda w Zgierzu rozpoczęła się w kwietniu a warunki dostaliśmy 19 września. Historia taka sama: jedna (och !!!! jakże zapracowana Pani Urzędniczka), stos podań od Inwestorów ( 10 słownie dziesięć), i termin który wtedy określiła to SZEŚĆ MIESIĘCY!!! Uporała się z tym po 5 miesiącach i 19 dniach . I co? Dobra kobieta nie?!?!? Najfajniejsze jest to że pan Starosta sankcjonuje takie terminy i Panienka jest kryta. Jak ją odwiedziliśmy po dwóch miesiącach oczekiwania( w czerwcu ) to powaliła nas na łopatki stwierdzeniem "widzi pan, nawet teraz kiedy rozmawiamy ze sobą to ja nie pracuje i o tyle później będziecie mieli wydane warunki" Nawet wtedy kiedy już wiedzieliśmy że warunki są gotowe i zaoferowałem się że przyjadę po nie nazajutrz usłyszałem "ok proszę przyjechać" na drugi dzień okazało się że Panienka.....wysłała je pocztą! Dostaliśmy je po 12 dniach!!! Ot taka historyjka ku pokrzepieniu Czekamy na PnB. To dziwne, że czekaliście tak długo na pozwolenie. Urząd ma ustawowe 64 dni. Jeśli się nie wyrobi należy Wam sie odszkodowanie. Na warunki czekaliśmy 14 dni. Też jest na to jakiś termin. Nie wydaje mi się, żeby był aż tak długi. Myślę, że ja z "Panienką" nie gadałabym, a poszła do naczelnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 12.10.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 A to ja się pochwalę możemy się widywać na wystawach ja jeżdzę z moją pudliszonką, a i hodowlę się załozyło w lutym dopuszczamy suńkę do wypasionego Intera A co tam niech ma Sliczne pieski a i stronka super rozbudowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.10.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 w papierologi potrzebna jest anielska cierpliwość,choć w naszym przypadku poszło dosyć sprawnie piękny kwiat ,muszę potem przeczytać ten wątek kwiatowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.10.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ale niespodzianka! Ostatnio troszkę zawiesiliśmy wystawy, ale swego czasu bardzo często bywaliśmy. Może już się kiedyś spotkaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts