oleniek 12.10.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Tak tak niespodzianka ,ale.. ja jak zobaczyłam u Was 3 pieski tej samej rasy to już coś czułam że hodowla Ja na razie też przestałam jeździć. Pudel powinnien mieć długi włos na wystawę a Belka latem wlazła między słupy od palcu zabaw pomalowane dysperbitem i miała piękne czarne pasemka Próby zmycia tego świństwa zdały się na nic bo tylko bardziej zgniatałam sierść, koniec końcem pudlową obcięłam a teraz przy budowie doszłam do wniosku że tak wygodniej, a na wystawy i tak nie mam teraz czasu. Ale z potomstwem znów pojeżdżę...albo z dużym królewskim, bo jak już ogródek założę, chwastów nie będzie tylko trawniczek to będzie biegał po nim duży pudel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 12.10.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Tak długo czekaliśmy na Warunki! Może dlatego ze u nas ich nie było i musieli je ustalać dla naszego terenu. A Naczelnik? Reka rękę.......czy jakoś tak Jutro lub pojutrze przychodzi nasz projekt i wtedy ustawa mówi o PnB i 65 (chyba) dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.10.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 jak już ogródek założę, chwastów nie będzie tylko trawniczek to będzie biegał po nim duży pudel U nas też ogródek pod katem psiaków będzie zrobiony. Głównie trawka, dookoła i w narożnikach iglaki, jakiś skalniak itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.10.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ja na razie też przestałam jeździć. Pudel powinnien mieć długi włos na wystawę a Belka latem wlazła między słupy od palcu zabaw pomalowane dysperbitem i miała piękne czarne pasemka Próby zmycia tego świństwa zdały się na nic bo tylko bardziej zgniatałam sierść, koniec końcem pudlową obcięłam a teraz przy budowie doszłam do wniosku że tak wygodniej, a na wystawy i tak nie mam teraz czasu. U nas włos okazały, ale czasu niestety również brak. Aż strach pomyśleć, co będzie jak już zaczniemy stawiać mury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.10.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Tak długo czekaliśmy na Warunki! Może dlatego ze u nas ich nie było i musieli je ustalać dla naszego terenu. A Naczelnik? Reka rękę.......czy jakoś tak Jutro lub pojutrze przychodzi nasz projekt i wtedy ustawa mówi o PnB i 65 (chyba) dniach. Już rozmumiem. U nas byl plan zagospodarowania i nie trwało to długo. Gdybym jeszcze wtedy miala czekać, to juz chyba bym osiwiała. W zasadzie pierwsze siwe już sie pojawiają, ale skutecznie przykrywam je ... farbą. Podobno to genetyczne, ale ja upatruję tu pewnego wkładu urzędasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.10.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 lucjanmarek, właśnie zobaczyłam, że stworzyłeś Fotodziennik budowy. Będę na bieżąco śledzić postępy. W zasadzie będziemy pewnie zaczynać równocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.10.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Przed domem chciałbym takie drzewko. http://www.fothost.pl/upload/09/30/8dcd3803.jpg To też żywotnik ale formowany. BOULEVARD - CYPRYSIK GROSZKOWY pisał: Grześ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 12.10.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Widziałem takie w Sosnowcu u Tracza. Nie wiem tylko czy dokładnie taki sam odmian. Ale cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.10.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 No to trzymajmy kciuki za siebie nawzajem Żeby nie zapeszyć - nie dziękujemy Będziemy informować na bierząco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 13.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Tak długo czekaliśmy na Warunki! Może dlatego ze u nas ich nie było i musieli je ustalać dla naszego terenu. A Naczelnik? Reka rękę.......czy jakoś tak Jutro lub pojutrze przychodzi nasz projekt i wtedy ustawa mówi o PnB i 65 (chyba) dniach. Już rozmumiem. U nas byl plan zagospodarowania i nie trwało to długo. Gdybym jeszcze wtedy miala czekać, to juz chyba bym osiwiała. W zasadzie pierwsze siwe już sie pojawiają, ale skutecznie przykrywam je ... farbą. Podobno to genetyczne, ale ja upatruję tu pewnego wkładu urzędasów No, opóźnienie można wybaczyć urzędasom, ale siwe włosy? NIGDY! Leć na bazar, kupuj kałacha i zdobądź twierdzę Taką wredną babę to faktycznie trzeba potraktować tak, jak się sama o to prosi Odszczekuję wszystkie swoje życzliwe rady w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.10.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 No właśnie tu jest problem, bo wilk okazał się nie aż tak straszny, jak malował się przez telefon. Nawet obyło się bez skargi u burmistrza, ale jak będzie ostatecznie, okaże się w przyszłym tygodniu. Na wszelki wypadek popytam, gdzie tanie kałachy mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolini18 14.10.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dzień dobry To i ja sie przywitam .Ładny domek budujecie, zawsze podobały mi isę takie wstawki drewniane. Moim marzeniem zawsze był dom drewniany, ale odległośc raczej przekreśla jego budowanie. Jaką metodą bedziecie wykonywać elewację? Jeszcze raz gratulacje i trzymam kciuki za wasze Pnb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.10.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Witam, witam i dziękuję bardzo.Co do elewacji, to chyba zrezygnujemy z elewacji drewnianej ze względu na koszty i późniejszą eksploatację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 14.10.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Witam, witam. Z której strony Łodzi Wasza budowa? Obstawiam, że gdzieś koło Głowna, ale mogę się mylić Nasza krwawica powstawać będzie pod Aleksandrowem (jak wszystko dobrze pójdzie... ) nie nie ja nwet nie wiem gdzie jest głowno. ja buduje sie znaczy my budujemy sie 16 km od tomaszowa maz. w strone łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 14.10.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Amazonka czy Wy z rodziny wojskowej? Tomaszów to mnie się z jednostką kojarzy.. mam tam brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 14.10.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Amazonka czy Wy z rodziny wojskowej? Tomaszów to mnie się z jednostką kojarzy.. mam tam brata no do jednostki mam jakies 6 km przez las lub 11 drogą mąz był tylko na służbie po weselu i nie chciał zostać. ma kilku kuzynów tam znajomych jest troche ja mieszkam w niewiadowie - to sie pazura urodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.10.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 nie nie ja nwet nie wiem gdzie jest głowno. ja buduje sie znaczy my budujemy sie 16 km od tomaszowa maz. w strone łodzi Głowno jest za Strykowem (na trasie na Warszawę). A pomyślałam o tamtych rejonach, bo tam dużo sadów jest, a u Ciebie tez widzę drzewa owocowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.10.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Pogoda nam sie zbłechtała Nawet psy trzeba siłą wyciągać na siu siu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 14.10.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Jak najbardziej Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 14.10.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 może to i lepiej, ze tylko siku za drzwi wychodzą, gdyby takie kudłacze zaczęły się taplać w kałużach to przegwizdane za to nasza sucz domowa pottrafi siknąć na dywanik w domu, żeby na dwór nie wyleźć, taka małpa, kiedyś w podobną pogodę jak się ją chciało wyprowadzić to udawała, że nie potrzebuje i wracała pod drzwi i daszek, a w domu się okazało że dyskretnie sprawę załatwiła po powrocie w korytarzu teraz już się nie nabieramy i panienka cierpi mocząc łapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts