Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

Tak tak niespodzianka :wink: ,ale.. ja jak zobaczyłam u Was 3 pieski tej samej rasy to już coś czułam że hodowla 8)

Ja na razie też przestałam jeździć. Pudel powinnien mieć długi włos na wystawę a Belka latem wlazła między słupy od palcu zabaw pomalowane dysperbitem i miała piękne czarne pasemka :evil: Próby zmycia tego świństwa zdały się na nic bo tylko bardziej zgniatałam sierść, koniec końcem pudlową obcięłam :roll: a teraz przy budowie doszłam do wniosku że tak wygodniej, a na wystawy i tak nie mam teraz czasu.

Ale z potomstwem znów pojeżdżę...albo z dużym królewskim, bo jak już ogródek założę, chwastów nie będzie tylko trawniczek to będzie biegał po nim duży pudel :D :D :D

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja na razie też przestałam jeździć. Pudel powinnien mieć długi włos na wystawę a Belka latem wlazła między słupy od palcu zabaw pomalowane dysperbitem i miała piękne czarne pasemka :evil: Próby zmycia tego świństwa zdały się na nic bo tylko bardziej zgniatałam sierść, koniec końcem pudlową obcięłam :roll: a teraz przy budowie doszłam do wniosku że tak wygodniej, a na wystawy i tak nie mam teraz czasu.

U nas włos okazały, ale czasu niestety również brak. Aż strach pomyśleć, co będzie jak już zaczniemy stawiać mury :roll:

Tak długo czekaliśmy na Warunki! Może dlatego ze u nas ich nie było i musieli je ustalać dla naszego terenu. A Naczelnik? Reka rękę.......czy jakoś tak :evil:

Jutro lub pojutrze przychodzi nasz projekt i wtedy ustawa mówi o PnB i 65 (chyba) dniach.

Już rozmumiem. U nas byl plan zagospodarowania i nie trwało to długo. Gdybym jeszcze wtedy miala czekać, to juz chyba bym osiwiała. W zasadzie pierwsze siwe już sie pojawiają, ale skutecznie przykrywam je ... farbą. Podobno to genetyczne, ale ja upatruję tu pewnego wkładu urzędasów :evil:

Tak długo czekaliśmy na Warunki! Może dlatego ze u nas ich nie było i musieli je ustalać dla naszego terenu. A Naczelnik? Reka rękę.......czy jakoś tak :evil:

Jutro lub pojutrze przychodzi nasz projekt i wtedy ustawa mówi o PnB i 65 (chyba) dniach.

Już rozmumiem. U nas byl plan zagospodarowania i nie trwało to długo. Gdybym jeszcze wtedy miala czekać, to juz chyba bym osiwiała. W zasadzie pierwsze siwe już sie pojawiają, ale skutecznie przykrywam je ... farbą. Podobno to genetyczne, ale ja upatruję tu pewnego wkładu urzędasów :evil:

No, opóźnienie można wybaczyć urzędasom, ale siwe włosy? NIGDY! :evil: Leć na bazar, kupuj kałacha i zdobądź twierdzę 8) :wink:

Taką wredną babę to faktycznie trzeba potraktować tak, jak się sama o to prosi :x Odszczekuję wszystkie swoje życzliwe rady w tym temacie :oops:

Dzień dobry

To i ja sie przywitam .Ładny domek budujecie, zawsze podobały mi isę takie wstawki drewniane. Moim marzeniem zawsze był dom drewniany, ale odległośc raczej przekreśla jego budowanie. Jaką metodą bedziecie wykonywać elewację? Jeszcze raz gratulacje i trzymam kciuki za wasze Pnb :D

Witam, witam. Z której strony Łodzi Wasza budowa? Obstawiam, że gdzieś koło Głowna, ale mogę się mylić :wink:

Nasza krwawica powstawać będzie pod Aleksandrowem (jak wszystko dobrze pójdzie... :cry: )

nie nie ja nwet nie wiem gdzie jest głowno. ja buduje sie znaczy my budujemy sie 16 km od tomaszowa maz. w strone łodzi

Amazonka czy Wy z rodziny wojskowej? Tomaszów to mnie się z jednostką kojarzy.. mam tam brata

no do jednostki mam jakies 6 km przez las lub 11 drogą :lol: :lol:

mąz był tylko na służbie po weselu i nie chciał zostać. ma kilku kuzynów tam znajomych jest troche :)

ja mieszkam w niewiadowie - to sie pazura urodził :lol: :lol: :lol:

może to i lepiej, ze tylko siku za drzwi wychodzą, gdyby takie kudłacze zaczęły się taplać w kałużach to przegwizdane :-?

za to nasza sucz domowa pottrafi siknąć na dywanik w domu, żeby na dwór nie wyleźć, taka małpa, kiedyś w podobną pogodę jak się ją chciało wyprowadzić to udawała, że nie potrzebuje i wracała pod drzwi i daszek, a w domu się okazało że dyskretnie sprawę załatwiła po powrocie w korytarzu :evil:

teraz już się nie nabieramy i panienka cierpi mocząc łapki :roll: