AGP-ON 18.12.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 FAKT...ALE JA TO ODCZUWAM INACZEJ ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 18.12.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 PAMIĘTNIK SZCZĘŚLIWEGO CZŁOWIEKA > 12 sierpnia. >Przeprowadziliśmy się do naszego nowego domu, Boże jak tu pięknie. >Drzewa wokół wyglądają tak majestatycznie. Wprost nie mogę się doczekać, >kiedy pokryją się śniegiem. > >14 października > Beskidy są najpiękniejszym miejscem na ziemi! Wszystkie liście zmieniły >kolory - tonacje pomarańczowe i czerwone. >Pojechałem na przejażdżkę po okolicy i zobaczyłem kilka jeleni. >Jakie wspaniałe! Jestem pewien, że to najpiękniejsze zwierzęta na ziemi. >Tutaj jest jak w raju. Boże, jak mi się tu podoba. > >11 listopada. >Wkrótce zaczyna się sezon polowań. Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś może >chcieć zabić coś tak wspaniałego, jak jeleń . Mam nadzieję, że wreszcie >spadnie śnieg. > >2 grudnia >Ostatniej nocy wreszcie spadł śnieg. Obudziłem się i wszystko było przykryte >białą kołdra. Widok jak pocztówki bożonarodzeniowej. >Wyszliśmy na zewnątrz, odgarnęliśmy śnieg ze schodów i odśnieżyliśmy drogę >dojazdową. Zrobiliśmy sobie świetną bitwę śnieżną (wygrałem), a potem >przyjechał pług śnieżny, zasypał to co odśnieżyliśmy i znowu musieliśmy >odśnieżyć drogę dojazdową. Kocham Beskidy. > >12 grudnia >Zeszłej nocy znowu spadł śnieg. Pług śnieżny znowu powtórzył dowcip z drogą >dojazdową. >Po prostu kocham to miejsce. > >19 grudnia >Kolejny śnieg spadł zeszłej nocy. Ze względu na nieprzejezdną drogę >dojazdową nie dojechałem do pracy. Jestem kompletnie wykończony >odśnieżaniem. Pieprzony pług śnieżny. > >22 grudnia >Zeszłej nocy napadało jeszcze więcej tych białych gówien. Całe dłonie mam w >pęcherzach od łopaty. Jestem przekonany, że pług śnieżny czeka tuz za >rogiem, dopóki nie odśnieżę drogi dojazdowej. Skurwysyn! > >25 grudnia >Wesołych Pierdolonych Świąt! Jeszcze więcej gównianego śniegu. Jak >kiedyś wpadnie mi w ręce ten skurwysyn od pługu śnieżnego... przysięgam - >zabiję. Nie rozumiem, dlaczego nie posypią drogi solą, żeby rozpuściła to >gówno. > >27 grudnia >Znowu to białe kurestwo spadło w nocy. Przez trzy dni nie wytknąłem nosa, z >wyjątkiem odśnieżania drogi dojazdowej za każdym razem, kiedy przejechał >pług. >Nigdzie nie mogę dojechać. Samochód jest pogrzebany pod górą białego gówna. >Meteorolog znowu zapowiadał dwadzieścia pięć centymetrów tej nocy. Możecie >sobie wyobrazić, ile to oznacza łopat pełnych śniegu? > >28 grudnia >Meteorolog się mylił! Tym razem napadało osiemdziesiąt pięć centymetrów tego >białego kurestwa. Teraz to nie odtaje nawet do lata. Pług śnieżny ugrzązł w >zaspie a ten chuj przyszedł pożyczyć ode mnie łopatę! >Powiedziałem mu, że sześć już połamałem kiedy odgarniałem to gówno z mojej >drogi dojazdowej, a potem ostatnią rozpierdoliłem o jego zakuty łeb. > >4 stycznia >Wreszcie wydostałem się z domu. Pojechałem do sklepu kupić coś do jedzenia i >kiedy wracałem, pod samochód wpadł mi pierdolony jeleń i całkiem go >rozjebał. Narobił szkód na trzy tysiące. >Powinni powystrzelać te skurwysyńskie jelenie. Że też myśliwi nie rozwalili >wszystkich w sezonie! > >3 maja >Zawiozłem samochód do warsztatu w mieście. Nie uwierzycie, jak zardzewiał od >tej jebanej soli, którą posypują drogi. > >18 maja >Przeprowadziłem się z powrotem do miasta. Nie mogę sobie wyobrazić, >jak ktoś kto ma odrobinę zdrowego rozsądku, może mieszkać na jakimś >zadupiu w Beskidach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.12.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Sami sobie pług kupimy. Na spółkę z sąsiadem A jeleni nie ma. Są tylko sarny. Te rozpieprzają samochód na miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.12.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Zaraz nam administrator wątek zamknie, albo dostaniemy "bana" Ale to takie życiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.12.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 piekna historyja dobrze że jednak zostałam z tą budową w mieście szukaliśmy działek w sąsiedniej gminie a tam są specyficzne klimaty, zawsze jest dużo więcej śniegu niż w sąsiednich okolicach, którejs to zimy całkiem aiedawno byliśmy popodziwiać śnieg i pierwszy raz w życiu jechałam tunelem w śniegu, ściany miały 2-3 m wysokości, i na końcu drogi również była ściana i zapracowana fadroma odkopywałą dalszą część drogi , wrażenie niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.12.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 PAMIĘTNIK SZCZĘŚLIWEGO CZŁOWIEKA > 12 sierpnia. >Przeprowadziliśmy się do naszego nowego domu, Boże jak tu pięknie. >Drzewa wokół wyglądają tak majestatycznie. Wprost nie mogę się doczekać, >kiedy pokryją się śniegiem. > >14 października > Beskidy są najpiękniejszym miejscem na ziemi! Wszystkie liście zmieniły >kolory - tonacje pomarańczowe i czerwone. >Pojechałem na przejażdżkę po okolicy i zobaczyłem kilka jeleni. >Jakie wspaniałe! Jestem pewien, że to najpiękniejsze zwierzęta na ziemi. >Tutaj jest jak w raju. Boże, jak mi się tu podoba. > >11 listopada. >Wkrótce zaczyna się sezon polowań. Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś może >chcieć zabić coś tak wspaniałego, jak jeleń . Mam nadzieję, że wreszcie >spadnie śnieg. > >2 grudnia >Ostatniej nocy wreszcie spadł śnieg. Obudziłem się i wszystko było przykryte >białą kołdra. Widok jak pocztówki bożonarodzeniowej. >Wyszliśmy na zewnątrz, odgarnęliśmy śnieg ze schodów i odśnieżyliśmy drogę >dojazdową. Zrobiliśmy sobie świetną bitwę śnieżną (wygrałem), a potem >przyjechał pług śnieżny, zasypał to co odśnieżyliśmy i znowu musieliśmy >odśnieżyć drogę dojazdową. Kocham Beskidy. > >12 grudnia >Zeszłej nocy znowu spadł śnieg. Pług śnieżny znowu powtórzył dowcip z drogą >dojazdową. >Po prostu kocham to miejsce. > >19 grudnia >Kolejny śnieg spadł zeszłej nocy. Ze względu na nieprzejezdną drogę >dojazdową nie dojechałem do pracy. Jestem kompletnie wykończony >odśnieżaniem. Pieprzony pług śnieżny. > >22 grudnia >Zeszłej nocy napadało jeszcze więcej tych białych gówien. Całe dłonie mam w >pęcherzach od łopaty. Jestem przekonany, że pług śnieżny czeka tuz za >rogiem, dopóki nie odśnieżę drogi dojazdowej. Skurwysyn! > >25 grudnia >Wesołych Pierdolonych Świąt! Jeszcze więcej gównianego śniegu. Jak >kiedyś wpadnie mi w ręce ten skurwysyn od pługu śnieżnego... przysięgam - >zabiję. Nie rozumiem, dlaczego nie posypią drogi solą, żeby rozpuściła to >gówno. > >27 grudnia >Znowu to białe kurestwo spadło w nocy. Przez trzy dni nie wytknąłem nosa, z >wyjątkiem odśnieżania drogi dojazdowej za każdym razem, kiedy przejechał >pług. >Nigdzie nie mogę dojechać. Samochód jest pogrzebany pod górą białego gówna. >Meteorolog znowu zapowiadał dwadzieścia pięć centymetrów tej nocy. Możecie >sobie wyobrazić, ile to oznacza łopat pełnych śniegu? > >28 grudnia >Meteorolog się mylił! Tym razem napadało osiemdziesiąt pięć centymetrów tego >białego kurestwa. Teraz to nie odtaje nawet do lata. Pług śnieżny ugrzązł w >zaspie a ten chuj przyszedł pożyczyć ode mnie łopatę! >Powiedziałem mu, że sześć już połamałem kiedy odgarniałem to gówno z mojej >drogi dojazdowej, a potem ostatnią rozpierdoliłem o jego zakuty łeb. > >4 stycznia >Wreszcie wydostałem się z domu. Pojechałem do sklepu kupić coś do jedzenia i >kiedy wracałem, pod samochód wpadł mi pierdolony jeleń i całkiem go >rozjebał. Narobił szkód na trzy tysiące. >Powinni powystrzelać te skurwysyńskie jelenie. Że też myśliwi nie rozwalili >wszystkich w sezonie! > >3 maja >Zawiozłem samochód do warsztatu w mieście. Nie uwierzycie, jak zardzewiał od >tej jebanej soli, którą posypują drogi. > >18 maja >Przeprowadziłem się z powrotem do miasta. Nie mogę sobie wyobrazić, >jak ktoś kto ma odrobinę zdrowego rozsądku, może mieszkać na jakimś >zadupiu w Beskidach. az mnie brzuch rozbolał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.12.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 znowu się rozbeczałam ze śmiechu świetny poprawiacz humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.12.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Nie wiem jak u Was, ale u nas była dziś piękna zimowa pogoda. Aż chciało się wychodzić z domu. Oczywiście w odpowiednim stroju - na cebulę Zrobiliśmy to - pojechaliśmy na działkę. Dojechaliśmy bez problemu. Po raz pierwszy widziałam ten krajobraz zimą i już wiem - tam jest pięknie o każdej porze roku... Wkleiłam zdjęcia do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.12.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 A ja ustrzeliłem FOTOAGRAFKĘ http://www.acala.pl/aaa/fotografka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 19.12.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 miałaś rację jest piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 19.12.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Ładnie ,ale zrób fotę jak będzie szadź na drzewach ,powinno być czadowo Pozdrawiam Mirek . PS. Czytałem na forum ,o tych niemieckich dachówkach crea...coś tam,żenada , co innego pokazują na wystawach ,co innego przywożą na budowę , i najpierw pobierają 100% kasy,potem rób co chcesz. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 19.12.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Ale fajny ten pamiętnik AGP, pięknie tam u Was zimowa porą, rzeczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Bedziesz u mnie macac beton? Aleeee fajnie. Fajny domek, a jeszcze fajniej bedzie sie napic w milym towarzystwie... Kawy oczywiscie. Bardzo prosze sie nie krepowac i wpisywac, kto tylko ma ochote... Jeszcze tylko jutro mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 20.12.2009 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/x/6/2/3/51835853_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.12.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 slicznie wygląda działeczka w białym puchu!! ..śliczna tez jest inwestorka i inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.12.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 slicznie wygląda działeczka w białym puchu!! ..śliczna tez jest inwestorka i inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.12.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Bedziesz u mnie macac beton? Aleeee fajnie. Fajny domek, a jeszcze fajniej bedzie sie napic w milym towarzystwie... Kawy oczywiscie. Bardzo prosze sie nie krepowac i wpisywac, kto tylko ma ochote... Jeszcze tylko jutro mozna. Ano będę I widzę, że towarzystwo zapowiada się na doborowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.12.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 slicznie wygląda działeczka w białym puchu!! ..śliczna tez jest inwestorka i inwestor Dziękuję bardzo za słowa, które są miodem na moją duszę Po lekturze dziennika wstawionego przez AGP-ONa zaczęła m zastanawiać się czy to przypadkiem nie o nas mowa, ale chyba nie. Nie tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.12.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 madmegs, dziękuję bardzo za życzonka. Czyżby miało Cię już nie być do świąt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.12.2009 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Ale fajny ten pamiętnik AGP, pięknie tam u Was zimowa porą, rzeczywiście Saskja, dzięki za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts