Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam o rok starszych AGP-ów :D :D :D .Co powiecie na Chesterową pchełkę :o :o :o ,dla mnie ,jest śliczna :lol: :lol: :lol: .

Pozdrawiam Mirek :wink: :wink: :wink: .

Sami jesteście starsi. Jak dopiero urodziny miałam i poczułam się starzej. Z nowym rokiem wcale starsza nie jestem. Czekam do listopada. A zresztą ta budowa dała mi takiego powera, że chyba teraz czas będzie się cofał. No przynajmniej nie będzie aż tak gnał do przodu :wink:

Byłam u Kamy i widziałam chesterową pchłę. Tak będzie wkrótce wyglądał nasz dom... Fajne uczucie :D

Dziękuję za życzenia Świąteczne!

Troszkę te podziękowania spóźnione, bo zaglądam na forum po dłuższej nieobecności, ale przy okazji życzę na Nowy Rok bezproblemowych postępów na placu budowy i dużo zdrówka!

Nas też długo nie było.

Dzięki za życzonka :wink:

Witaj

Ależ miło się Was ogląda. Jaka piękna okolica , krowy, kaczuszki... i WIDOKI :D

Znalazłaś przepiękną kabinę - już wrzuciłam stronkęw ulubione :D

i pozazdrościłam nowego "adresu"

Mój mężuś (AGP-ON), w tajemnicy przede mną, wystąpił do gminy o nadanie numeru porządkowego "nieruchomości", a gdy otrzymał decyzję o jego przyznaniu zorganizował takie oto cudo

Jakżesz się to załatwia? Ja myślałam, że to dopiero po zakończeniu budowy :-? jakie dokumenty trzeba zabrać do gminy? a tabliczkę sami "dają" czy się gdzieś "wyrabia" :roll:

Nie no wypadek jest super!!! :lol: :lol: :lol: To auto., ta farba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..

To mi przypomniało "koszmary" mojego męża. Otóż latem przewoziłam w bagażniku po 2 25 litrowe beczki ... :oops: obornika , nie raz, nie dwa, nie trzy :roll: CIIIIIIII . No i mój mąż wiecznie się bał, co to będzie jak coś z nich "wypadnie" do naszego "ukochanego" autka. Wiadaomo przecierz że bagażnik nie służy do przwożenia wora ziemniaków ani ... no "tego tam" (cytat ). :lol: Ja go zapewniałam że nic nie wypadnie bo beczki szczelnie zamknięte, ale jednocześnie sobie myślałam, "kurcze a jak będę mieć wypadek i kotś mi w bagażnik wjedzie" :lol: Obciach obciachem, ale mój mąż powiedziałby "a nie mówiłem :evil: "

AGP - a namiar na "faceta z allegro od tabliczek" masz?