Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

piękna ta Chesterowa pchła :o , zazdraszczam po cichutku :wink: zaawansowania prac :lol: .Chester kiedy planujecie zasiedlić pchłę?

Kama ,myślę że jesień 2010 to będzie to,kto ,,wyszedł z bloku do domu''wie jak to jest,a kto mieszkał w domu i wrócił do bloku :evil: (moje osobiste doświadczenia).Jeszcze tylko 10 miesięcy :D .

AGP-y, cieszymy się bardzo ze spotkania,nasz dom stoi dla was otworem-zawsze wymiana doświadczeń zaowocuje jakimś nowym pomysłem-co cztery głowy to nie dwie:wink:

kamlotek, Sirius Rupp Ceramika antracyt to angoba, w dodatku barwiona w masie

a co to znaczy.....barwiona w masie??

i na co to wpływa???? :roll:

Barwiona w masie, to znaczy, że pod wartwą wszelkich farm, angoby i czego tam jeszcze ciemna dachówka grafitowa jest równiez grafitowa i jak ci będą ją cięli lub grad spowoduje odprysk to nie wylezie czerwone i nie będzie trak widoczne.

Witaj Aniu!

Naczytałam się u Ciebie, bo miałam trochę zaległości :oops:.

I zazdroszczę Ci tego, że mogłaś zobaczyć swój domek w rzeczywistości.

Mojego Z7 chyba nikt inny nie buduje :(.

Pozdrawiam Cię cieplutko!

Je też nie znalazłam na forum nikogo, kto buduje z7, ale może się jeszcze ktoś objawi?

Witam wszystkich po tygodniowej przerwie :D :D :D ,wyjazd do Gdańska.Anka ,ładne foty Czesterowej pchełki :o :o :o .Nie pyknęłaś czasem ściany kuchnia-salon ,jestem ciekawy jak ona wygląda, i powiedzcie coś o kotłowni ,zmieści się tam piec miałowy bez podajnika.

Pozdrawiam :wink: :wink: :wink:

Bez podajnika wejdą nawet dwa, ale nie da się załadować ;-)

Bez podajnika to 6 sztuk PER EKO bo taki tylko wejdzie i chyba na ten się zdecydujemy.Między kominem a ścianą jest tylko 1.45 cm :cry: ,więc piec może mieć do 60 cm głębokości,trzeba otworzyć drzwiczki,załadować paliwo,wyczyścić-ile cm. zostaje do ściany.... :roll:

Uwaga - założyłem naszą grupę Budujących Pchełki 8)

piękna ta Chesterowa pchła :o , zazdraszczam po cichutku :wink: zaawansowania prac :lol: .Chester kiedy planujecie zasiedlić pchłę?

Kama - powiem szczerze - też zazdroszczę, tym bardziej, że nie udalo mi się nawet wylać fundamentów!

Ale Tobie też zazdroszczę - masz już mury, a my tylko papiery :cry:

Ale co tam - jak zaczniemy - to będzie szło :lol:

Witaj Aniu!

Naczytałam się u Ciebie, bo miałam trochę zaległości :oops:.

I zazdroszczę Ci tego, że mogłaś zobaczyć swój domek w rzeczywistości.

Mojego Z7 chyba nikt inny nie buduje :(.

Pozdrawiam Cię cieplutko!

Je też nie znalazłam na forum nikogo, kto buduje z7, ale może się jeszcze ktoś objawi?

Mam cichą nadzieję.

Ale na forum naszego projektu też nie ma zbyt wielkiego ruchu.

No cóż - może kiedyś inni będą czerpać inormacje o budowie naszej chatki od nas?

Kama - powiem szczerze - też zazdroszczę, tym bardziej, że nie udalo mi się nawet wylać fundamentów!

Ale Tobie też zazdroszczę - masz już mury, a my tylko papiery :cry:

Ale co tam - jak zaczniemy - to będzie szło :lol:

jak zaczniecie na wiosnę to będziecie mieć dużo czasu do zimy żeby wszystko co mokre porobić, a jak przyjdzie zima to Wam tylko roboty w środku może zostaną, albo już całą pchła będzie :D

a ja niby ściany mam, ale przez to że mam nie wszystkie(brakuje działówek na dole) to mnie denerwuje, że dalej nic się nie dzieje :evil:

w sumie lubię zimę taką śnieżną ale już mnie denerwuje, bo przecież gdyby było ciepło tak z +5, to moglibyśmy dalej śmigać te ścianki, a potem instalacje :(

PS a w ogóle to gdzieśta byli jak Was nie było? :lol: