Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anka ,coś źle robię :oops: :oops: :oops: .Wytłumacz blondynowi jak wysłać na P.W :D :D :D .

Mirku, klikasz żółte okienko P.W. w poście osoby, do której chcesz napisać. Otwiera ci się okno do wpisania wiadomości. Piszesz ją. Ważne jest, żeby napisać temat, inaczej nie przejdzie. Po czym klikasz wyślij i już. Możesz sprawdzić w wysłanych (w górze strony obok profilu), czy wyszła.

witam się poniedziałkowo, czyli co w lutym ruszamy dalej?

ps ja też mam skórę ekologiczną na wypoczynku, u nas wygląda fatalnie, nawet gdzieś na forum wklejałam jaka jest piękna :evil:

Ja mam wypoczynek z alkantary. Taka imitcja zamszowej skóry. Zaprzyjaźniony tapicer nazywa to "skóra słonia". Jak na razie najpraktyczniejsze obicie przy stworach i nie zostaja plamy. Majonezem kiedyś poglabałam i ... zapomnialam. Za godzine szukalam plamy...nie znalazłam. Wsiąkła gdzieś.

obejrzałam Twój na fotkach i fajnie wygląda :D

mój jest z gładkiej "skóry" i wygląda tak:

http://images47.fotosik.pl/163/5c326be923b96e8bmed.jpg

jest wątek o takich meblach, ale krótki i wychodzi że tylko ja tak mam :(

http://forum.muratordom.pl/post3496697.htm?highlight=#3496697

ps. sorry że ja tak przyziemnie po takich kolorowych postach :-?

Muszę przyznać, że nasze psiaki są subtelniejsze w niszczeniu ;-) Może dlatego, że mniejsze.

A jak się czyści taką "skórę słonia"? Moja eko czyszczę płynem do skóry lub roztworem szarego mydła. Wygląda przyzwoicie po trzech latach użytkowania. Tylko w jednym miejscu ma pęknięcie.

Ania, najgorsze jest to że psiaki nie włażą na ten wypoczynek,

użytkowany jest sporo bo to pokój dzienno-sypialny jest, więc przez większą część doby ktoś na nim leży, co więcej wydaje mi się że ma już koło 4-5 lat a na naklejce jest data luty 2007 :o niemożliwe, żebyśmy go tak zajechali przez 3l, a jednak :lol: kto by pomyślał że my takie waryjaty :oops:

a tak na poważnie to wygląda koszmarnie, fotka jest z lipca, jak nie zapomnę to cyknę świeżą

a "skóra słonia" jest Jeżyka, Aga powiedz nam :D

Niby nic się u nas chwilowo nie dzieje, nie mam za bardzo o czym i kiedy pisać, czasem wkleję kilka zdjęć i jakies przemyślenia, ale Wy tu zaglądacie, śledzicie, czytacie...

Nasz dziennik ma ponad 11000 wyświetleń!!!

Dziękuję :D

Śledzimy, śledzimy i ... :roll: :lol: ja widzę różnicę na zdjęciach. :lol: :lol: coraz mniej widać fundamentów, za to przybywa białego puchu , hihihi :lol: :lol: .