Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wschodni wyż , 4 tygodnie minimum mroźnej pogody (temp.-10 do nocnej -30) ale jest plus w ciągu dnia będzie słonko i nasze baterie trochę się podładują. :p

Cześkowi jak założę kapcie to trochę pali głupa-udaje że nie wie jak się chodzi :roll: ,dziś rano założyłem mu tylko na przednie łapy i stał jak tancerz na konkursie przed rozpoczęciem walca. :lol: -uśmiałem się.Jak wyskoczy na dwór i powącha szczynki koleżanek :wink: zapomina o kapciach.Jutro rano to założę mu komplet. :wink:

O golfiku dla Cześka tsza pomyśleć-ale by wyglądał komicznie-tylko co on na to. :o

Moje tez mają buciki ;-) Najpierw napociłam się żeby je w nie ubrać (upakowac kupę futra do psich kozaczków to sztuka!), potem musiałam uważać żeby nie pozabijały się na schodach, na koniec biegłam za nimi i zbierałam pogubione sztuki ;-) Więcej nie wkładam! Zresztą to psy z Tybetu - kochają zimno i podobno sa na nie przygotowane. Niech tak będzie. Na wszelki wypadek w taka pogodę ograniczamy spacerki do minimum.

Chester a co Chester na to :-? te kapcie :wink:

moje nie chcą za skarby świata nosić, co innego golfik :D Dusia ma taki komin z dziecięcej czapki po rozpruciu góry zrobiony

Chester jak Ty tak przewidujesz tą pogodę to może przewidziałbyć od lutego tak z +5 chociaż?

Czesiek w kapciach.

http://img23.imageshack.us/img23/6640/s5004258.jpg

Kochani !

Nasza DarioAS jest w FINALE !!!

Druga tura głosowania na najpiękniejszy, forumowy ( i nie tylko ) różany blog wystartowała.

Głosujemy od nowa a stać nas przecież na 1,22 + Vat nie ?

Tu podziwiamy :

http://aniads-rosegarden.blogspot.com/

A tak głosujemy :

SMSy o tresci F00041 na numer 7144 (koszt 1,22 z VAT).

A tu mądrości typu - jeden telefon ...jeden głos ... ( a szkoda )

Regulamin tutaj: http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gw5m6,blog.html

Przejęłam pałeczkę bo An-budowa właśnie usiłuje nie zamarznąć na nartach czy kuligu ... ważne, żeby przeżyła te mrozy :lol:

Nie zostawiła mi miotły ... jędza :wink:

Za każdy głosik - dzięęęęęki ...

Hej AGP - właśnie obejrzałam płytki i jednym z moich typów to Stargres Boliwia. W rzeczywistości wygląda ładniej :)

Megana, czy to znaczy, że masz je u siebie?

Nie widziałam ich na żywo i nawet nie wiem, gdzie mogę to zrobić (chyba napisze do producenta). Czy są w ciepłym odcieniu brązu, tak jak na zdjęciu?