Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

haha my tez szukamy scenica dlatego zapytałam :lol: szukamy sporego rodzinnego i właśnie wysokiego auta taniego w utrzymaniu

Jeśli chcecie obejżeć i poprowadzić autko to zapraszamy ;)

Warto potestować taki sam przed zakupem, wtedy będzie wiadomo czy sie spodoba.

uwazaj co proponujesz :D:D:D

my będziemy miec ogrzewanie na wszytko :lol: piec na węgiel śmieci drewno :wink:

amazonka22

zapraszamy

co do pieca na wszystko to fak tanio jest ale... dobre piece są drogie, tanie często szwankuja i o ile sie nie myle to nie ma podajnika jak ekogroszek a więc częściej trzeba dorzucać do pieca ;)

KamaG

u nas aktualnie też świeci słonko - to dobry znak

My tez składaliśmy modły o pogodę. Maja nam wode podłączać a poza tym jeśli dostaniemy pozwolenie to i się fundamenty postawi :)

haha my tez szukamy scenica dlatego zapytałam :lol: szukamy sporego rodzinnego i właśnie wysokiego auta taniego w utrzymaniu

a my mamy "buca" VW T4, jak dla mnie bomba, 6 miejsc (opcja na jeszcze 2) na tą chwilę(budowa) wręcz idealny, wszystko przewiezie z punktu A do B i nas też, nie ma stresu że coś się wywali lub wsiądziemy w ubłoconych buciorach po działce, bo podłoga z tworzywa,, psiury maja dużo miejsca, jak trzeba to i komplet rowerów pojedzie :D

ale ten Wasz ładniejszy, taki elegancuśki :wink:

Przyszłam sie przywitać z rewizytą - psim węchem zwabiona

Domek bardzo mi się podoba :lol:

Gdybym sama miała decydować być może taki bym wybrała i już z pewnością bym w nim mieszkała :wink: Ale rodzina chciała większy 8)

Ze względu na psy - znoszące do domu wszelkiej maści, piach, błoto, chwasty, rzepy i wszystko co się napatoczy - też na parterze na podłogówce będziemy gres kłaść :lol:

Trzymam kciuki za szybkie PNB i rozpoczęcie prac. Szczególnie na początku to strasznie wkurzające jak nic się nie dzieje 8)

KamaG - eLTeki są fajne, zwłaszcza gdy się budje. Do naszego aż tyle nie wejdzie, musimy sie posiłkować bagażnikiem i ewentualnie przyczepką :wink:

Gosiek33 - dziękujemy za wsparcie, przyda się w każdej postaci.

Pieski na razie nie zadowolone bo zmniejszyliśmy im wybieg. KRZYWOPŁOT ukonczony ;)

To podziwiam Krzywopłot, z naszym pomysłów na zrobienie wybiegu nic nie wyszło, Zresztą nasze jazgoty łażą za nami krok w krok i byłyby bardzo nieszczęśliwe za płotem :roll: :wink:

Nasze również za nami łażą :lol: Siedzą z nami ... za krzywopłotem.

Czyli i Wy się za płotem znaleźliście :roll: :wink:

Jak budowę zaczniecie już nie będą mogły łazić :roll: 8) pełno pułapek na psie łapy będzie czekać więc albo karencja na działkę albo krzywopłot :lol:

Witanko 8)

Wpadłam na chwilkę,żeby powiedzieć,że bardzo podoba mi sie projekt Waszej Pchełki. Będę zagladać i kibicować.

ps. do Cięzkowa jezdze na rowerze, a zakupy też robiłam w "Marii" 8) :lol:

Zapraszamy do nas przy okazji kolejnej wycieczki. Ale pewnie to już wiosną :wink:

A tak przy okazji - piękne masz wnętrza i psokota ślicznego :wink: