KamaG 16.10.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 na razie stoimy w miejscu przez pogodę, mam nadzieję, że poprawi się niedlugo, dziś za oknem trochę słonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 16.10.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 haha my tez szukamy scenica dlatego zapytałam szukamy sporego rodzinnego i właśnie wysokiego auta taniego w utrzymaniu Jeśli chcecie obejżeć i poprowadzić autko to zapraszamy Warto potestować taki sam przed zakupem, wtedy będzie wiadomo czy sie spodoba. uwazaj co proponujesz :D:D my będziemy miec ogrzewanie na wszytko piec na węgiel śmieci drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 amazonka22 zapraszamy co do pieca na wszystko to fak tanio jest ale... dobre piece są drogie, tanie często szwankuja i o ile sie nie myle to nie ma podajnika jak ekogroszek a więc częściej trzeba dorzucać do pieca KamaG u nas aktualnie też świeci słonko - to dobry znak My tez składaliśmy modły o pogodę. Maja nam wode podłączać a poza tym jeśli dostaniemy pozwolenie to i się fundamenty postawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 16.10.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witanko Wpadłam na chwilkę,żeby powiedzieć,że bardzo podoba mi sie projekt Waszej Pchełki. Będę zagladać i kibicować. ps. do Cięzkowa jezdze na rowerze, a zakupy też robiłam w "Marii" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.10.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 haha my tez szukamy scenica dlatego zapytałam szukamy sporego rodzinnego i właśnie wysokiego auta taniego w utrzymaniu a my mamy "buca" VW T4, jak dla mnie bomba, 6 miejsc (opcja na jeszcze 2) na tą chwilę(budowa) wręcz idealny, wszystko przewiezie z punktu A do B i nas też, nie ma stresu że coś się wywali lub wsiądziemy w ubłoconych buciorach po działce, bo podłoga z tworzywa,, psiury maja dużo miejsca, jak trzeba to i komplet rowerów pojedzie ale ten Wasz ładniejszy, taki elegancuśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.10.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Przyszłam sie przywitać z rewizytą - psim węchem zwabiona Domek bardzo mi się podoba Gdybym sama miała decydować być może taki bym wybrała i już z pewnością bym w nim mieszkała Ale rodzina chciała większy Ze względu na psy - znoszące do domu wszelkiej maści, piach, błoto, chwasty, rzepy i wszystko co się napatoczy - też na parterze na podłogówce będziemy gres kłaść Trzymam kciuki za szybkie PNB i rozpoczęcie prac. Szczególnie na początku to strasznie wkurzające jak nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 KamaG - eLTeki są fajne, zwłaszcza gdy się budje. Do naszego aż tyle nie wejdzie, musimy sie posiłkować bagażnikiem i ewentualnie przyczepką Gosiek33 - dziękujemy za wsparcie, przyda się w każdej postaci. Pieski na razie nie zadowolone bo zmniejszyliśmy im wybieg. KRZYWOPŁOT ukonczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.10.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 To podziwiam Krzywopłot, z naszym pomysłów na zrobienie wybiegu nic nie wyszło, Zresztą nasze jazgoty łażą za nami krok w krok i byłyby bardzo nieszczęśliwe za płotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 To podziwiam Krzywopłot, z naszym pomysłów na zrobienie wybiegu nic nie wyszło, Zresztą nasze jazgoty łażą za nami krok w krok i byłyby bardzo nieszczęśliwe za płotem Nasze również za nami łażą Siedzą z nami ... za krzywopłotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.10.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 To podziwiam Krzywopłot, z naszym pomysłów na zrobienie wybiegu nic nie wyszło, Zresztą nasze jazgoty łażą za nami krok w krok i byłyby bardzo nieszczęśliwe za płotem Nasze również za nami łażą Siedzą z nami ... za krzywopłotem. Czyli i Wy się za płotem znaleźliście Jak budowę zaczniecie już nie będą mogły łazić pełno pułapek na psie łapy będzie czekać więc albo karencja na działkę albo krzywopłot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 16.10.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 busa to nie ja za kierownica busa nikt mi nic nie zrobił to by było zagrożenie życia. moja kuzynka ma na ekogroszek i nie jest zadowolona w sumie nie wiem czzemu cos. a w piecu będzie palił mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witanko Wpadłam na chwilkę,żeby powiedzieć,że bardzo podoba mi sie projekt Waszej Pchełki. Będę zagladać i kibicować. ps. do Cięzkowa jezdze na rowerze, a zakupy też robiłam w "Marii" Zapraszamy do nas przy okazji kolejnej wycieczki. Ale pewnie to już wiosną A tak przy okazji - piękne masz wnętrza i psokota ślicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Tadaaaaam! I ja jestem STAŁYM BYWALCEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.10.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Przyszłam z rewizytą! Projekt też mi się bardzo podoba. Działeczka urokliwa, krzywopłot pomysłowy, psiuńcie superaśkie, autko cacy !!!! My mamy też z tych wysokich - Opel Sintra - baaaardzo jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 16.10.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ale nam się łódzkie rozrosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 I tak trzymać I tym optymistycznym akcentem kończę dzisiejsze wpisy na forum. Idę spać - z bólem głowy spowodowanym dylematem ogrzewaniowym. Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 17.10.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Wyspana? wyspany? bo nie wiem kto spał? ból głowy znikł? przyśniło się czym ogrzewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.10.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Spaliśmy oboje Ale mnie, czyli Anię, bolała głowa. Dziś już jest lepiej. Troszkę ochłonęłam, ale nadal nie znam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.10.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 ale nam się łódzkie rozrosło W kupie siła tzn. w grupie miałam na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.10.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam Aby zaoszczędzić "innym" rozdwojenia jaźni mamy drugi Nick dla mnie Dla jasności AGP-ON gdzie ON sugeruje płeć męską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts