AGP 20.02.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Chester, my mieliśmy to samo. Pudełeczko nam nie padło, ale zostało w domu - głowy nam się popsuły od nadmiaru śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 20.02.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Anka, ale klawe gumiaki ,jakie cętki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.02.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Anka, ale klawe gumiaki ,jakie cętki . To nie cętki, to pieski http://img202.imageshack.us/img202/4274/nowy2j.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 20.02.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Obuwie gumowe miekkie-rewelacja,Mirek widział cętki hm... AGP-y u was śniegu o połowę mniej niż u nas to niesprawiedliwe Kryjówka kociaków -super-tam ktoś mieszka -oprócz waszego kociego Security ,bo chyba nie są jaroszami biedne te futrzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 20.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Teraz na zbliżeniu , widać że to futrzaki , z daleka wyglądało na egzotykę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 20.02.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Kto to widział, ranić folię Chciałoby się już, co? Chociaz poodśnieżac, chociaz połazic po fundamencie :-)Przyznajcie się, czy kiedykolwiek w życiu TAK BARDZO czekaliście na wiosnę? (bo ja jeszcze nigdy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.02.2010 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 chester, do późnej jesieni wraz z sąsiadem, u którego kotki zamledowały się na pobyt stały ( ) dokarmialiśmy je prawie codziennie. Potem zniknęły... i dopiero dzisiaj się odnalazły. Jednak obawiam się, że ani my, ani nasz sąsiad nie będziemy w stanie teraz codziennie ich odwiedzać ze względu na pogodę Jednak pocieszam się myślą, że obok sa inne, zamieszkałe domy, więc może znajda coś do jedzenia. Nie wyglądają na zabiedzone, ale do michy dorwały się jak oszalałe Saskija, oj chciałoby sie juz wiosy, chciało... Faktycznie, do tej pory nie sprawiało mi różnicy, czy zima skończy się w marcy czy w kwietniu. Teraz miałam jej już dość w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.02.2010 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Teraz na zbliżeniu , widać że to futrzaki , z daleka wyglądało na egzotykę . Bo to egzotyczne futrzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.02.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Dla nas w sam raz jest ten http://www.acala.pl/aaa/cichewicz0.jpg 15kW CichewiczaWłaśnie wiszę na "waszym piecu" Tylko mocarniejszy musi być bo u mnie kotłownia w garażu obok i nie ma co ryzykować ... Ale piecyk fajny i serwis dostępny ... i cena nie zaporowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.02.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Aguś, u nas ten piec przoduje ze zwzgledu na swoje gabaryty, czopuch u góry i generalnie niezłą jakość. Ty wiesz, jak trudno było znaleźć coś odpowiedniego do naszej mikroskopijnej kotłowni Ale kotłami zajmuje się AGP-ON, ja skupilam się na kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witaj! ale pieknie wygladasz w kaloszkach i z tą łopatą do odśniezania !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.02.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witaj! ale pieknie wygladasz w kaloszkach i z tą łopatą do odśniezania !! Kala, jeszcze cię przyłapię ze sprzętem technicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witaj! ale pieknie wygladasz w kaloszkach i z tą łopatą do odśniezania !! Kala, jeszcze cię przyłapię ze sprzętem technicznym ale mi naprawde sie bardzo podobalas w tej akcji !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.02.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Widzę, że akcja odśnieżanie niezbyt się udała... Ale za to kociaki boskie! Kryjówki mają baaaardzo oryginalne - uśmiałam się do łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.02.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witaj! ale pieknie wygladasz w kaloszkach i z tą łopatą do odśniezania !! Kala, jeszcze cię przyłapię ze sprzętem technicznym ale mi naprawde sie bardzo podobalas w tej akcji !! no dobra, zostało ci wybaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.02.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Widzę, że akcja odśnieżanie niezbyt się udała... Ale za to kociaki boskie! Kryjówki mają baaaardzo oryginalne - uśmiałam się do łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.02.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 dobry wieczór. Aguś czy twoje śliczne kaloszki są ocieplane? A jeśli tak to zdradź gdzie udało ci sie takie dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.02.2010 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 dobry wieczór. Aguś czy twoje śliczne kaloszki są ocieplane? A jeśli tak to zdradź gdzie udało ci sie takie dostać Niestety nie są Konieczna jest gruba skarpeta W przyszłości walonki będą niezbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.02.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Bardzo Cię przepraszam Aneczko, że zmieniłam Twoje imię. Wczoraj przykładając głowę do poduszki nagle uświadomiłam sobie, że wpisałam Aga zamiast Ania ale już nie miałam siły wstawać i uruchamiać maszyny ....więc dopiero dzisiaj sory Winetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.02.2010 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Bardzo Cię przepraszam Aneczko, że zmieniłam Twoje imię. Wczoraj przykładając głowę do poduszki nagle uświadomiłam sobie, że wpisałam Aga zamiast Ania ale już nie miałam siły wstawać i uruchamiać maszyny ....więc dopiero dzisiaj sory Winetu Szczerze mówiąc nawet nie zauważyłam Nic nie szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts