jessi 19.10.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam Aby zaoszczędzić "innym" rozdwojenia jaźni mamy drugi Nick dla mnie Dla jasności AGP-ON gdzie ON sugeruje płeć męską. no to teraz bedzie mozna was odróżnić dzien dobry !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 I ja już nie będę musiała się tłumaczyć Witaj mój mężu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam!!! i Ciebie i męża a mój scenic to straszy model!! ale tez go kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ale nasz też nie jest nowszy Te nowsze podobno są dość awaryjne dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.10.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 W dniu wczorajszym zapragnęliśmy zaczerpnąć "łyka" inspiracji. W związku z tym postanowiliśmy odwiedzić okoliczne sklepy wielko powierzchniowe ukierunkowane na sprzedaż mebli i art. wykończeniowych (mam tu na myśli sztukaterie, aczkolwiek zobaczywszy ceny mebli mam wątpliwości co mnie tam miało wykończyć) Znaleźliśmy kinkiet odpowiadający naszym upodobaniom (tu byliśmy zgodni). Umieścimy takowe w wiatrołapie, klatce schodowej i górnym korytarzyku. http://www.subaru.pl/sklep_img/kinkiet.jpg Ciekawy podświetlany zegar ścienny http://www.subaru.pl/sklep_img/zegar.jpg Coś co służy do niczego.... http://www.subaru.pl/sklep_img/kula.jpg Wracjąc zrobiłem jeszcze jesienne fotki http://www.subaru.pl/sklep_img/jesien.jpg http://www.subaru.pl/sklep_img/jesien2.jpg Powyżej INWESTORKA sie chowa Niestety nie udało mi się zrobić dobrych zdjęć kuchni, choć kilka ciekawych było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.10.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam ! Projekt bardzo mi sie podoba, moje klimaty. Futra macie obledne, ja tez mam jednego wlochacza sznaucera miniature zarosnietego ( w sumie mamy 2 psy i 1 kota) i w taka pogode jestem wykonczona czyszczeniem go po wyjsciu na deszcz (najchetniej wcale by nie schodzil z kanapy zeby wyjsc w taka pogode), a u nas wszedzie jeszcze bloto i piach wokol gospodarczego. My tez mamy odgrodzona czesc dzialki dla psow, tam gdzie sa psy nic nie rosnie, a na reszcie mamy zielen ale psiakow nie wpuszczamy, bo mniejszy wszystko podsikuje, a ten duzy niszczy . Plytki imitujace drewno przy zwierzakach w domu - rewelacja polecam, bo u siebie mam takie w calej czesci dziennej (kupowalam je pod katem praktycznym), tylko moje sa w kwadracie. Trzymam kciuki abyscie szybko dostali pozwolenie i ruszyli z budowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ja na pozwolenie czekałam dłuuuuuuuuugo chyba 55 lub 59 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.10.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ja czekalam chyba 13 dni ale moje papiery skladal w sierpniu pan architekt robiacy adaptacje projektu, ktory byl zmotywowany finansowo, bo do swiat chcielismy postawic dom i przykryc dachem - czyli spieszylo nam sie, a ja jestem "w goracej wodzie kapana" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ja na pozwolenie czekałam dłuuuuuuuuugo chyba 55 lub 59 dni nie załamuj i tak juz załamanej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ja czekalam chyba 13 dni ale moje papiery skladal w sierpniu pan architekt robiacy adaptacje projektu, ktory byl zmotywowany finansowo, bo do swiat chcielismy postawic dom i przykryc dachem - czyli spieszylo nam sie, a ja jestem "w goracej wodzie kapana" . Nasz wniosek wraz z wszystkimi dokumentami również składała nasza Pani architekt, ale NASZA ARCHITEKT, to juz inna bajka... Nam spieszyło się bardzo, a ona wolała dwukrotnie pójść na urlop W urzędzie usłuszałam, że ww. robi dobrze wnioski, więc chociaż jest szansa, że przyjmą bez poprawek i uzupełnień. Oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.10.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Polecam forum z ogrzewaniem http://forum.info-ogrzewanie.pl Jest kilka ciekawostek i opinii ale... nie ma co liczyć, że wybór będzie łatwiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.10.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Dzień dobry. Wpadłam z rewizytą. Trochę zaniepokoiłaś mnie swoim wpisem w moim komentarzyku.... Po cichu licze, że mój dziennik Cię nie zniechęcił do budowania.... ale wręcz przeciwnie .... Pozdrawiam i trzymam kciuki za pierwsze fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Do budowania, jak do tej pory, próbuje zniechęcić mnie wszystko i wszyscy, ale ja nie z tych, co się poddają Ciągle czekam na PnB, a wtedy dopiero się zacznie [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 A dylematy już mam. Może jeszcze nie takie, jak Ty i inni, którzy są na zdecydowanie dalszym etapie, niż mój. Ostatnio przerabiałam temat - czym grzać, co na dach itp. A decyzje, nawet jeśli zapadają, to nie zawsze są ostateczne i ciągle je modyfikuję. Teraz jeszcze mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.10.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Do budowania, jak do tej pory, próbuje zniechęcić mnie wszystko i wszyscy, ale ja nie z tych, co się poddają Ciągle czekam na PnB, a wtedy dopiero się zacznie [/i] Kiedy ja byłam na poczatku tej drogi...(bo tak to można spokojnie nazwać budowe domu) to też uważałam, że wszytskie urzędy robią mi na złość...., że sie nie doczekam za pozwoleniem..i że wogóle jak za chwilę nie ruszę z budową to oszaleję...nic bardziej mylnego..... z dniem rozpoczęcia budowy....zaczęły sie prawdziwe problemy, przepychanki z fachowcami, sto milionów decyzji potrzebnych na już...., ale musze ci powiedzieć, że teraz z persektywy czasu moge spokojnie napisać, że były to najbardziej burzliwe miesiące w moim życiu ale i najszczęśliwesze. Pod moim okiem powstawał dom....mój dom!, w którym zamierzam spędzić resztę życia.... i zamierzam byc w nim bardzo szczęśliwa.... Nie zniechęcaj się, nie poddawaj.... bo warto przez to wszystko pzrejść, żeby mieć swoje miejsce na tym świecie.... Wybory, wybory, wybory.... teraz możesz...ale i tak czas i pieniądze zweryfikuja co wybierzesz... ja jestem najdumniejsza z mojego dachu.... zawsze marzyłam o ciemnym...i jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Mnie też bardzo podoba ciemny dach, ale mój TŻ (AGP-ON) woli czerwony... No i musimy doprowadzić do kompromisu. Zaznaczam, że w paski nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.10.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 oJ oJ Żonę mi podburzasz. Ona też chce ciemny dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.10.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Tez glosuje za ciemnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.10.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 oJ oJ Żonę mi podburzasz. Ona też chce ciemny dach żona ma barzdo dobry gust. dobrze, że mojemu ON - było wszystko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.10.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 momencik, 1. nie jest mi wszystko jedno2 w planie zagospodarowania jasno napisali " Dachy jednakowego koloru" - sąsiad ma czerwony.3. czerwony dach w połaczeniu z ciepłym kolorem elewacji jest bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts