AGP-ON 08.03.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Ja widzę. Nie wiem co jest grane. Pewnie AGP-ON coś zepsuł Nie zepsuł, tylko na samym początku się nie przyłożył Jak się postarał, to od razu lepiej . Na IE się obraziłem, ale Lisek już też widzi ...choć nie wszystko. Flash idzie, ale na stronie polskiej nadal nie ma menu z lewej str.: O nas, Historia... itd. Na polskiej stronie wywaliłem lewe menu Teraz jest pod TOPem, zrobione w CSS a więc powinienes widzieć przez liska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.03.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ...nima... http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c090.gif W lewym (pionowym) oknie jest tylko wasze pieskie logo i dużo niżej - licznik. W głównym oknie mruga sobie szczenięcy zwiastun. Jak się go kliknie, to się otwiera strona z rodowodowymi przechwałkami . Nad głównym oknem błyska se neonik: Acala Karuna FCI na zmianę z Tibetan Terrier. Koniec kropka. Więcej nic nie ma. Mną się nie przejmuj , ale jeśli ta stronka ma was reklamować, to dobrze by było, żeby widoczna była dla jak największej ilości przeglądarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 08.03.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 F5 - odśwież Jesli nie pomoże to usuń historię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 08.03.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Powinienes widzieć takie coś: http://www.subaru.pl/sklep_img/acalakaruna.jpg Brakuje Ci jakiejś wtyczki w firefoxieIE, opera wyświetlaja poprawnie - Firefox w firmie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 08.03.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Pogoda na najblizsze dni (...)Pogoda długoterminowa od 8 marca do 21 marca. Temperatura w okresie od 8 marca do 21 marca, będzie się wahać: w nocy od najniższej -14/-11 stopni C (lokalnie możliwe spadki do -16 stopni C), dotyczy ta temperatura południowo-zachodniej, południowej, południowo-wschodniej, wschodniej, północno-wschodniej i centralnej części kraju. Takie temperatury wystąpią nocą z 8 na 9 i 16 na 17 marca. Na wysokości 2m, przy gruncie będzie jeszcze zimniej. Do maksymalnej w nocy -3/3 stopni C. W dzień od najniższej -4/1 stopnia C. Do maksymalnej 6/8 stopni C w zachodniej, północno-zachodniej i północnej Polsce 10 i 11 marca. Opadów brak do 12 marca, po 12 marca opadów dużo. Poniedziałek, pogodny z temperatura lekko dodatnią na zachodzie i północnym-zachodzie. Po za tymi regionami temperatura w granicach 0 stopni C i poniżej. Wtorek, pogodny, jedynie na północy i północnym-wschodzie wzrośnie zachmurzenie, ale padać nie będzie. Rozkład temperatury podobny do dnia poniedziałkowego. Na zachodzie, północnym-zachodzie i północy lekko na plusie. W pozostałych regionach ok. 0 stopni C i poniżej. Środa 10 marca, pogodna, dopiero po południu w województwach południowych wzrośnie zachmurzenie. Wszędzie temperatura dodatnia. Na południu, południowym-zachodzie i południowym-wschodzie z biegiem dnia nasili się wiatr, potęgując odczucie chłodu. Czwartek 11 marca, pogodny w województwach północnych, im dalej na południe tym bardziej zachmurzone niebo. Temperatura od 3 stopni C na południu, południowym-wschodzie i północnym-wschodzie do 6/8 stopni C na zachodzie, północnym-zachodzie i północy. W centrum ok. 5 stopni C. Piątek 12 marca, wietrzny z opadami deszczu ze śniegiem i śniegu w województwach zachodnich i północnych. Na pozostałym obszarze możemy spodziewać się przejaśnień i rozpogodzeń. Sobota, wietrzna, zimna z przelotnymi opadami śniegu, miejscami opady będą intensywne. Niedziela 14 marca, wietrzna, zimna z opadami deszczu ze śniegiem i śniegu. Wiatr w województwach północnych może powodować zniszczenia. Kolejne dni od poniedziałku 15 marca do niedzieli 21 marca przyniosą dużo opadów deszczu ze śniegiem i śniegu. W dzień temperatura lekko dodatnia w województwach zachodnich. Na pozostałym obszarze poniżej 0 stopni C. Nocami nadal trzymał będzie dość spory mróz. Krótko mówiąc: do 10 marca zima, od 10 marca przedwiośnie, a od 13 marca powrót słabej zimy. Dopiero trzecia dekada marca przyniesie wiosnę, niestety nie trwałą. Takie częste zmiany źle wpływają na nasze zdrowie. Dlatego pamiętajmy o odpowiednim ubiorze do pogody panującej za oknem. Na drogach bardzo ślisko. Starajmy się dostosować do warunków podczas jazdy. Data wydania prognozy pogody: 7 marca 2010. źródło: http://www.pogodadlugoterminowa.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.03.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 No to chyba rzeczywiście mi czegoś brakuje, bo paska menu nie mam wcale, a Acala... pojawia się na zmianę z Tibetan... na środku okna i na czarnym tle, a nie w prawym górnym rogu i na tle gór (odświeżenie i wywalenie historii nie pomogło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 08.03.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 No to chyba rzeczywiście mi czegoś brakuje, bo paska menu nie mam wcale, a Acala... pojawia się na zmianę z Tibetan... na środku okna i na czarnym tle, a nie w prawym górnym rogu i na tle gór (odświeżenie i wywalenie historii nie pomogło) Yeti, jeśli się nie mylę to zapisałeś sobie stronę w ulubionch?! Skasuj ją, wpisz http://www.acala.pl wybierz polski język i powinieneś zobaczyć nową stronkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.03.2010 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Nieee, nie mam was w ulubionych http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a030.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/frech/h020.gif Zawsze wchodzę przez kliknięcie linka z waszych postów http://www.acala.pl lub przez wciśnięcie przycisku "www" w stopce każdej twojej wiadomości ...i co poddajesz się? Ja w każdym razie nie wiem o co tu biega - za cienki jestem w te klocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 09.03.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 poddaję się a strona o której piszesz ni epowina juz działać Przy nastepnym "spędzie" nad tym popracujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.03.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 a u mnie wsio działa , psiury miodzio! i Andzię sobie poobglądałam że hoho a Wy już mieliście raz wnuki, czy ja coś pomieszałam bo nie mogłam na stronie znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 09.03.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 a u mnie wsio działa , psiury miodzio! i Andzię sobie poobglądałam że hoho a Wy już mieliście raz wnuki, czy ja coś pomieszałam bo nie mogłam na stronie znaleźć? Mamy http://www.acala.pl/szczenietaana.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 09.03.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 I sie zaczęło... zaczynam sezon logistyczny zamówiłem na piatek transport cegły pełnej (1000 sztuk)Muszę jeszcze dograć pierwszy transport creramiki - też na piątek Póki ziemia nocą zamarza to da sie dojechać -później po roztopach materiał nie dojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 09.03.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Majster się zadeklarował, że przyjedzie pouczyć kierowcę gdzie ma układać towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 09.03.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Drugi transport umówiony na 10.sie dzieje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 09.03.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 och ten Nasz Majster to złoty człowiek A może macie jakieś przecieki , kiedy pogoda pozwoli nam zacząć. Widze , że jesteście tak samo jak my znieceirpliwieni Postaramy się nie trzymac naszego Majstra zbyt długo u nas, żeby jak najszybcie wskoczł na Waszą działeczkę i spełniał życzenie o własnym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.03.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 dzięki Grześ, bo już się martwiłam, że mnie jakaś pomroczność dopadła a kojarzyłam kartkę świąteczna Waszą fajne te glizdy były właśnie robiliśmy konkurs ile psów widać na ostatniej fotce, i czy to w ogóle jest pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.03.2010 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Co do tego ostatniego, to ja codziennie zadaję sobie to pytanie. Tybetańczyk, to trochę pies, troche kot a troszke człowiek Poprzednie "wnuki" urodziły się w zaprzyjaźnionej hodowli po naszym Alexie. Te będą "nasze własne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.03.2010 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 poddaję się a strona o której piszesz ni epowina juz działać Przy nastepnym "spędzie" nad tym popracujemy Dopiero teraz wszedłem ponownie - wszystko działa i wygląda jak na twoim obrazku. Być może po wykasowaniu historii i tych wszystkich "ciasteczek" potrzebny był jeszcze restart kompa - tylko tego wcześniej nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 10.03.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.03.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Wszystkim zaglądającym tu Panom życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MĘŻCZYZNY!!!http://www.monumentliquorwarehouse.co.za/johny%20walker%20small%20pack4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts