Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

Ja widzę. Nie wiem co jest grane. Pewnie AGP-ON coś zepsuł :lol:
Nie zepsuł, tylko na samym początku się nie przyłożył :wink:

Jak się postarał, to od razu lepiej :D .

Na IE się obraziłem, ale Lisek już też widzi ...choć nie wszystko.

Flash idzie, ale na stronie polskiej nadal nie ma menu z lewej str.: O nas, Historia... itd.

Na polskiej stronie wywaliłem lewe menu

Teraz jest pod TOPem, zrobione w CSS a więc powinienes widzieć przez liska

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...nima... http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c090.gif

W lewym (pionowym) oknie jest tylko wasze pieskie logo i dużo niżej - licznik.

W głównym oknie mruga sobie szczenięcy zwiastun. Jak się go kliknie, to się otwiera strona z rodowodowymi przechwałkami :wink: .

Nad głównym oknem błyska se neonik: Acala Karuna FCI na zmianę z Tibetan Terrier.

Koniec kropka. Więcej nic nie ma.

Mną się nie przejmuj :wink: , ale jeśli ta stronka ma was reklamować, to dobrze by było, żeby widoczna była dla jak największej ilości przeglądarek :roll:

Pogoda na najblizsze dni

(...)

Pogoda długoterminowa od 8 marca do 21 marca. Temperatura w okresie od 8 marca do 21 marca, będzie się wahać: w nocy od najniższej -14/-11 stopni C (lokalnie możliwe spadki do -16 stopni C), dotyczy ta temperatura południowo-zachodniej, południowej, południowo-wschodniej, wschodniej, północno-wschodniej i centralnej części kraju. Takie temperatury wystąpią nocą z 8 na 9 i 16 na 17 marca. Na wysokości 2m, przy gruncie będzie jeszcze zimniej. Do maksymalnej w nocy -3/3 stopni C. W dzień od najniższej -4/1 stopnia C. Do maksymalnej 6/8 stopni C w zachodniej, północno-zachodniej i północnej Polsce 10 i 11 marca. Opadów brak do 12 marca, po 12 marca opadów dużo. Poniedziałek, pogodny z temperatura lekko dodatnią na zachodzie i północnym-zachodzie. Po za tymi regionami temperatura w granicach 0 stopni C i poniżej. Wtorek, pogodny, jedynie na północy i północnym-wschodzie wzrośnie zachmurzenie, ale padać nie będzie. Rozkład temperatury podobny do dnia poniedziałkowego. Na zachodzie, północnym-zachodzie i północy lekko na plusie. W pozostałych regionach ok. 0 stopni C i poniżej. Środa 10 marca, pogodna, dopiero po południu w województwach południowych wzrośnie zachmurzenie. Wszędzie temperatura dodatnia. Na południu, południowym-zachodzie i południowym-wschodzie z biegiem dnia nasili się wiatr, potęgując odczucie chłodu. Czwartek 11 marca, pogodny w województwach północnych, im dalej na południe tym bardziej zachmurzone niebo. Temperatura od 3 stopni C na południu, południowym-wschodzie i północnym-wschodzie do 6/8 stopni C na zachodzie, północnym-zachodzie i północy. W centrum ok. 5 stopni C. Piątek 12 marca, wietrzny z opadami deszczu ze śniegiem i śniegu w województwach zachodnich i północnych. Na pozostałym obszarze możemy spodziewać się przejaśnień i rozpogodzeń. Sobota, wietrzna, zimna z przelotnymi opadami śniegu, miejscami opady będą intensywne. Niedziela 14 marca, wietrzna, zimna z opadami deszczu ze śniegiem i śniegu. Wiatr w województwach północnych może powodować zniszczenia. Kolejne dni od poniedziałku 15 marca do niedzieli 21 marca przyniosą dużo opadów deszczu ze śniegiem i śniegu. W dzień temperatura lekko dodatnia w województwach zachodnich. Na pozostałym obszarze poniżej 0 stopni C. Nocami nadal trzymał będzie dość spory mróz. Krótko mówiąc: do 10 marca zima, od 10 marca przedwiośnie, a od 13 marca powrót słabej zimy. Dopiero trzecia dekada marca przyniesie wiosnę, niestety nie trwałą. Takie częste zmiany źle wpływają na nasze zdrowie. Dlatego pamiętajmy o odpowiednim ubiorze do pogody panującej za oknem. Na drogach bardzo ślisko. Starajmy się dostosować do warunków podczas jazdy. Data wydania prognozy pogody: 7 marca 2010.

źródło: http://www.pogodadlugoterminowa.com.pl

No to chyba rzeczywiście mi czegoś brakuje, bo paska menu nie mam wcale, a Acala... pojawia się na zmianę z Tibetan... na środku okna i na czarnym tle, a nie w prawym górnym rogu i na tle gór :-?

(odświeżenie i wywalenie historii nie pomogło)

No to chyba rzeczywiście mi czegoś brakuje, bo paska menu nie mam wcale, a Acala... pojawia się na zmianę z Tibetan... na środku okna i na czarnym tle, a nie w prawym górnym rogu i na tle gór :-?

(odświeżenie i wywalenie historii nie pomogło)

Yeti, jeśli się nie mylę to zapisałeś sobie stronę w ulubionch?!

Skasuj ją, wpisz http://www.acala.pl

wybierz polski język i powinieneś zobaczyć nową stronkę.

Nieee, nie mam was w ulubionych http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a030.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/frech/h020.gif

Zawsze wchodzę przez kliknięcie linka z waszych postów http://www.acala.pl lub przez wciśnięcie przycisku "www" w stopce każdej twojej wiadomości :-?

...i co poddajesz się? 8) :wink:

Ja w każdym razie nie wiem o co tu biega - za cienki jestem w te klocki :D

och ten Nasz Majster to złoty człowiek :D

A może macie jakieś przecieki , kiedy pogoda pozwoli nam zacząć.

Widze , że jesteście tak samo jak my znieceirpliwieni :D

Postaramy się nie trzymac naszego Majstra zbyt długo u nas, żeby jak najszybcie wskoczł na Waszą działeczkę i spełniał życzenie o własnym domku :wink:

poddaję się

a strona o której piszesz ni epowina juz działać

Przy nastepnym "spędzie" nad tym popracujemy

Dopiero teraz wszedłem ponownie - wszystko działa i wygląda jak na twoim obrazku.

Być może po wykasowaniu historii i tych wszystkich "ciasteczek" potrzebny był jeszcze restart kompa - tylko tego wcześniej nie robiłem.