AGP 03.04.2010 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Ale się naszukałam swojego dziennika i komentarzy ....Na szczęście już działa. http://img121.imageshack.us/img121/8105/wielkanocagp.jpg Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez AGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.04.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Dziecioki moje ! Wreszcie was znalazłam ! Kolca rzucę co by ślad jaki zostawić - może łatwiej będzie wrócić ... bodaj przez własny profil. Co to się porobiło psia mać. Zanim sie odnajde ... to się wydepiluję ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.04.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 http://www.coolholidaygraphics.com/easter/funnypictures/funnyeaster3.jpg Wesołych Świąt Wielkanocnych. Radosnej, rodzinnej atmosfery, błogiego odpoczynku, wielu niezapomnianych chwil oraz pomyślności na co dzień. Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.04.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Wesołych Świąt! niełatwo było okiełznać to nowe forum, od wczoraj Was szukam, zresztą i siebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.04.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Radosnych Świąt Wielkanocnych życzy Iza-sipatka.Cieszę się z odnalezienia kolejnych znajomych i lecę szukać dalej do zobaczenia ................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.04.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Dziecioki moje ! Wreszcie was znalazłam ! Kolca rzucę co by ślad jaki zostawić - może łatwiej będzie wrócić ... bodaj przez własny profil. Co to się porobiło psia mać. Zanim sie odnajde ... to się wydepiluję ;( No to się pośmiałam przez chwilkę tą depilacją bo................ to obecne forum na obecną chwilę to koszmarrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.04.2010 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Próbuję odnaleźć się na nowym forum... Nie jest łatwo... Dlaczego nie wszyscy pozmieniali linki w podpisach??? No proszę Państwa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 04.04.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 A ja się jeszcze szukam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.04.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Próbuję odnaleźć się na nowym forum... Nie jest łatwo... Dlaczego nie wszyscy pozmieniali linki w podpisach??? No proszę Państwa!! Bo pewnie się jeszcze szukają. Na szczęście popełniłam wpis w dzienniku całkiem niedawno, to i teraz szukania było mniej. Buziaki świąteczne zostawiam. Jest przeprawa z tym forumem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.04.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 a u mnie dziennik działał od razu nic nie musiałam zmieniać ciekawe czemu, gorzej z komentami jeszcze nie naprawiłam bo jakoś nie umiem:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.04.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 a u mnie dziennik działał od razu nic nie musiałam zmieniać ciekawe czemu, gorzej z komentami jeszcze nie naprawiłam bo jakoś nie umiem:confused: Oooo to cosik nie tak Kama ... Ja u siebie nic nie majstrowałam i samo wchodzi - komenty i dziennik - bez problemu. Zgłos może ... niech ci sami poreperują ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.04.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Aguś, jak do ciebie w piatek chciałam wejść przez podpis to błędy wyskakiwały. U siebie też naprawiać musiałam. Może się pospieszyłam i admin sam to poprzestawiał. Ale buziek jeszcze nie umiem wstawiac w treści. Pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.04.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Tak tak, ja też się pospieszyłam i zaczęłam zmieniać bo mi błąd wyskakiwał. A wystarczyło troszkę poczekać i zrobili tak jak było wcześniej. Ale swoją drogą mogli o wszystkim powiadomić a nie tak cichcem. Wyszło tak jakby lis do kurnika wpadł. Wszyscy w panice się szukali. Ja tyle wpisów porobiłam co kogo udało mi się znaleźć ale tak długo się wpisywały że wylatywałam ze stronki. Na szczęście już jest lepiej choć nadal nie dostaję powiadomień mimo że porobiłam stosowne ustawienia. pewnie coś pokręciłam .....Minek dalej nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.04.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) W ustawieniach zaawansowanych trzeba zaznaczyć ten pierwszy punkt i potem można pisać w zaawansowanej edycji. Wszystko tam jest i mordki i ...słownik Tu trza pomajstrowac : Interfejs edytora postów: Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG Podstawowy edytor - proste okno tekstowe Standardowy edytor - dodatkowa kontrola tekstu I czas trzeba zmienić : Strefa czasowa: (GMT +1:00) Warszawa, Bruksela, Kopenhaga, Madryt, Paryż Hmmm normalnie można zrobić "kopiuj-wklej" ... ale jaja ... Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez AgaJeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.04.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 W ustawieniach zaawansowanych trzeba zaznaczyć ten pierwszy punkt i potem można pisać w zaawansowanej edycji. Wszystko tam jest i mordki i ...słownik Tu trza pomajstrowac : Interfejs edytora postów: Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG Podstawowy edytor - proste okno tekstowe Standardowy edytor - dodatkowa kontrola tekstu I czas trzeba zmienić : Strefa czasowa: (GMT +1:00) Warszawa, Bruksela, Kopenhaga, Madryt, Paryż Hmmm normalnie można zrobić "kopiuj-wklej" ... ale jaja ... Haha, działa, działa, tralalala Dzięki Aga! Aczkolwiek wolałam stare... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.04.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 a u mnie dziennik działał od razu nic nie musiałam zmieniać ciekawe czemu, gorzej z komentami jeszcze nie naprawiłam bo jakoś nie umiem:confused: Przywitać się przyszłam:D i subskrypcję zapisać... To może byś musiała Kama przekleić od nowa link do podpisów AgaJeżyk nawet jak poprawnie ustawiłam strefę czasową to i tak jestem do tyłu o /teraz nie pamiętam/ chyba godzinę. I co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.04.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Afrodyta, to ja lezę z rewizją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 07.04.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 komentarze się naprawiły same,Ania i Grześ przepraszam za to wlezienie w buciorach do Waszego dziennika, jakoś taka pomroczność mnie naszła, ja już w ogóle się gubię gdzie jestem a gdzie mnie nie ma:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.04.2010 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 A mnie chyba coś zchrzanili w opisie nad avatarem. Jestem specjalistą od wszystkiego "ELITA FORUM (min. 1000) STAŁY BYWALEC (min. 300)DOMOWNIK FORUM (min. 500)ELITA FORUM (min. 1000)FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100)WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedziSYMPATYK FORUM (min. 10)Lider FORUM (min. 2800)NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!!NAJAKTYWNIEJSZA NA TYM FORUM!Moderator ForumOLIMP FORUM - oświecona góra rankingu...STAŃCZYK herbu KrojeFORUMOWA WESTALKAMISS FORUM MURATORA 2005FORUMOWA POETKA (I Wicemiss Forum 2005)MAKSIMUS WSZECHMOCNYII WICEMISS FORUM 2005LEGENDUS FORUMUSPOSTUS LIDERUSSOKRATES FORUM; MODERATOR FORUMZŁOTOUSTYKOMTUR MAZURSKI - napisał "Wrócę"...Z KIM BY SIĘ POKŁÓCIĆ?NAJLEPSZY OGRODNIK - DORADCA!-PREZESUM RECORDUMNAJLEPSZY DORADCA FINANSOWO-PRAWNY!!!MODERATOR FORUMADMINISTRATOR FORUMSTAŁY BYWALEC FORUMDOBRY DUSZEK FORUM...LIDERUM RECORDUMNAJLEPSZA DORADCZYNI OD SPRAW WSZELAKICHŻÓŁTA KARTKA!!!!NAJPOŻYTECZNIEJSZY CZŁOWIEK FORUM 2006FORUMOWY KRÓL ZWIERZĄTFORUMOWY MISTRZ ZŁOTEJ PATELNIŻĄDŁO FORUMWSZECHOBECNAPIWNY GURU FORUMMISS FORUM 2007NAJPOŻYTECZNIEJSZY FORUMOWICZ od ZAWSZEMiss Foto 2007FORUMOWA DOBRA DUSZA I POMOCNA DŁOŃBARD FORUM"ŚLONSKI GAWĘDZIARZ"GRYFNY KARLUSUŚMIECH FORUMRYMOHOLIK FORUMOWYFOROWICZ - to brzmi dumnie i poprawnie!NAJDOCIEKLIWSZA KOBIETA NA TYM FORUMFORUMOWY MISTRZ PIÓRAod DOBRYCH RAD i WYSTROJUNAJLEPSZY DORADCA - SPEC OD PODŁÓGKRÓLOWA RÓŻKSIĄŻNICZKA FORUM:-)SPECBETON LADYSPOSTRZEGAWCZY DUCH FORUMCZARNY PAS W WALCE O PRAWA INWESTORAOGRODNICZKA CZARODZIEJKANAJLEPSZY DORADCA OD ENERGOOSZCZĘDZANIANAJLEPSZY DORADCA OD „ZRÓB TO SAM”ENCYKLOPEDIA LINKÓWKRÓLOWA DESIGNUNAJLEPSZY DORADCA OD PODDASZYDOBRE MZIMU FORUMNAJLEPSZY SPECJALISTA OD DEKORACJI OKIENNAJLEPSZY DORADCA - SPEC OD PIECÓW!NAJLEPSZY DORADCA OD AKUSTYKI WNĘTRZ" Hahahaha Niektóre nawet fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts