bazgrus 29.08.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Co jest lepsze do wypełnienia szczelin pomiędzy trójkątnymi daszkami w ogorodzeniu klinkierowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 29.08.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 ? Nie rozumiem zabardzo tematu tego wątku ale mogę polecić zaprawę do klinkieru Sopro - jest rewelacyjna. Po wymieszaniu z wodą gotowa do użycia. Nie blaknie - trzyma kolor (dostępna w róznych kolorach) i tańsza np. od totalnego siana typu "quick mix". Mój wykonawca pocztkowo chciał zaprawę Izolbet twierdząc że jest najlepsza ale jak dostał sopro to się nie mógł nachwalić (z izolebtu nie było takiego koloru jak chciałem). pozdrawiam Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts