m_arcin 12.12.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 jakich grzejników urzywacie w domach lub mieszkaniach (dolne podłączenie) marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 12.12.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Korado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Mamy "Radson" drugi sezom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.12.2003 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 kermi i vascopozdr. Iv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czakur 12.12.2003 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 PURMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.12.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 Brugman - nie wiem ile wtym prawdy ale według katalogu mają największą moc przy takich samych wymiarach jak inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.12.2003 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 To prawda brugmany są najwydajniejsze !!! pracuje w firmie i handlujemy tymi grzejnikami ! polecam ! Nie patrzcie na długość, najważniejsza jest moc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 14.12.2003 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2003 Kupilem Kermi. wydaje mi sie ze grzejniki róznych firm niewiele sie róznia miedzy soba -> kwestia tylko ile rabatu sie wywalczy Fakt - niektóre tansze (np. krajowy Idmar) sa troche gorzej wykonczone ale raczej watpie zeby byly róznice mocy grzejników przy tej samej wiekosci - fizyki nie da sie oklamac hej - Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_arcin 15.12.2003 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Dzięki wszystkimPowiedz mi KRZYSIEK czy jesteś zadowolony z Kermi, bo ja się właśnie zastanawiam pomiędzy Kermi i Purmo?Prosił bym wszystkich o opinie na temat Purmo i Kermi pozdrawiam marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 15.12.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Na razie mam je zawieszone - wygladaja calkiem OK. Jak beda grzac - wypowiem sie bardziej merytorycznie Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Nie mam problemów z KERMI coprawda na razie grzeją na "pół gwizdka " bo palę w kominku, ale nagrzewają się szybko no i prosto się je zdejmuje np. do malowania.pozdr. Iv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 15.12.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Ja też mam Kermi, i póki co nie mam powodów do narzekań. Instalatorzy jednak nie powiesili ich na oryginalnych hakach (zacięte rury) twierdząc, że w starych murach takie haki nie trzymają i przywieźli inne haki osadzane na 3 kołki. Grzejniki zdejmują się łatwo (panowie musili wymienić 4 - bo zmontowali wpierw za wysokie...).Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pingo 15.12.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Ja mam Cosmonovę, 1 Korado okazyjnie kupione i jednego Brugmana kupionego właśnie ze względu na dużą moc. Jeśli chodzi o tego ostatniego to chciałbym przestrzec przed jednym - mocowanie tych grzejników to po prostu PORAŻKA!!! Aby trochę zaoszczędzić na produkcji grzejników "lewych" i "prawych", Brugman robi jeden grzejnik uniwersalny BEZ UCHWYTÓW, który wiesza się na lichych wieszaczkach. W porównaniu z innymi firmami - tandeta straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.12.2003 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2003 Jeśli już zdecydowano jakie, to teraz : zasilanie dolne, czy boczne ? Jaka różnica w użytkowaniu, wyglądzie, czy jeszcze w czymś innym ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enzo 30 20.12.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2003 co do mocowań brugmana to wieszaczki kiepskie ja dokupiłem szynowe ijest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertOC 20.12.2003 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2003 Jeśli już zdecydowano jakie, to teraz : zasilanie dolne, czy boczne ? Jaka różnica w użytkowaniu, wyglądzie, czy jeszcze w czymś innym ??? Zdecydowanie dolne. Mam Brugmany z dolnym i bocznym zasilaniem. Od strony użytkowej nie ma różnicy ale z dolnym znacznie estetyczniej wyglądają. W obydwu przypadkach rurki wychodzą ze ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpalys 21.12.2003 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2003 A ja w tym miesiącu kupiłem Buderusa z 30% rabatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertOC 21.12.2003 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2003 A ja w tym miesiącu kupiłem Buderusa z 30% rabatem Sprzedawcy na Buderusie mają 35% marży więc mają z czego opuszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_arcin 22.12.2003 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Czy KTOŚ się orientuje gdzie można kupić KERMI w Poznaniu ? nigdzie ich jeszcze nie widziałem.pozdromarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lord Vader 22.12.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2003 Ja grzeję grzejnikami kermi już drugi sezon i jestem z nich zadowolony .Szybko się nagrzewają, i szybko oddają ciepło Lord Vader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts