pawel_l 29.08.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Jak w praktyce (bo w teorii są ładne, wygodne i modne) wygląda eksploatacja takich baterii. Szczególnie chodzi mi o prysznic. Czy wąż "obrasta" kamieniem, jak daleko da się wyciągnąć wylewkę (np. do drugiego końca wanny?) i czy wygodnie się wsuwa z powrotem wąż, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eloa 30.08.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Od paru lat mam taką właśnie baterię (średniej klasy) i teraz do nowej łazienki już wiem na co zwracać uwagę. Przede wszytkim musi być tak umiejscowiona, żeby w razie awarii szło się do niej dostać, więc drugi koniec wanny odpada. Z wężem ni ema problemów- nic się z nim nie dzieje i jest wystarczający.. Ale za to przy przełączniku prysznic-wlewka cieknie. Dlatego teraz szukam 4 punktowej, żeby to przełączanie było osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts