Wowka 12.12.2003 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Skoki narciarskie- nie uprawiam , ale zawsze kibicuję. Wiecie komu Właśnie odbywają sie treningi i eliminacje do kolejnych zawodów na żywo http://sport.onet.pl/live.html Jak oceniacie szanse na 4 puchar Małysza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.12.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Nie skaczę, ogladam, zawsze kibicuję. Małysz wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.12.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Ja też nie uprawiam... ale regularnie kibicuje.. jakie szanse Adama? myśle że spore... ale pamiętajmy czego już dokonał i nie wymagajmy cudów, w końcu to tylko człowiek, a nie maszyna do zdobywania pucharów światapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 12.12.2003 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Zgadza się, tylko człowiek... nie maszyna ...Ale za to, przyznacie, budzący wiele sympatii człowiek. Więc kibicuję Mu, życząc jednocześnie wygranej w Pucharze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 13.12.2003 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 Ja też oglądam . Właściwie od dziecka. Kiedyś z tatą i bratem. Na turniej 4 skoczni zawsze czekałam z wypiekami. Nawet po imprezie sylwestrowej. Teraz czasem oglądam sama, czasem z mężem. Zawsze miałam swoich ulubionych skoczków innych nacji, oczywiście trudno było kibicować Polakom, którzy nie wychodzili z eliminacji . I teraz kibicuję nie tylko naszym, choć jasne, że to im życzę najlepiej. Na nartach nie skaczę, chyba, że podrzuca mnie na muldach . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 15.12.2003 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Kolejna zima z Małyszem, a jak zdobędzie Puchar to będzie zima w pełni udana.Szkoda tylko, że wśród naszych jest tylko Małysz a reszta to niestety tło i to bardziej odległe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 15.12.2003 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Niestety, sobota i niedziela nie były zbyt udane sportowo..... chociaż organizatorzy sprowadzili za 250 000 euro snieg ze Szwajcarii. A tak na marginesie to ciekawi mnie czy Niemcy (kraj unijny)sprowadzając na skocznie śnieg ze Szwajcarii (poza Unią) płacili na granicy Mehrwertsteuer (ichni VAT). I w jakiej wysokości Co o tym sądzicie? To pytanie zrodziło się pod wpływem dyskusji o podwyżsce stawki Vat na mat. bud z chwilą przystapienia do Unii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 15.12.2003 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Ja podobnie jak Eska-j od dziecinstwa ogladam i kibicuje. Teraz ogladam prawie wszystkie konkursy, czasem z mezem, ale czesciej sama, bo jego to jakos mniej interesuje niz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.12.2003 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Ja też kibicuję wszystkim naszym skoczkom. Niestety wszyscy kibicują Małyszowi i dlatego on najlepiej skacze . Czy zdobędzie po raz czwarty puchar? Życzę mu tego i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.12.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Oczywiście ja też trzymam kciuki za Adama... Szanse na zdobycie czwartego z rzędu Pucharu ma o wiele większe niż na wygranie Turnieju czterech skoczni... już Niemcy coś wymyślą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 18.12.2003 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Oczywiście ja też trzymam kciuki za Adama... Szanse na zdobycie czwartego z rzędu Pucharu ma o wiele większe niż na wygranie Turnieju czterech skoczni... już Niemcy coś wymyślą... Krystin przesadasz, albo ktoś jest dobry i wygrywa, albo jest słaby i mówi, że wiatr nie ten, kostium nie pasuje, śnieg za śliski itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.12.2003 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 ostatnio chyba wiatr wygrywa i nawet Niemcy nic nie wymyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 18.12.2003 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Adaś na pewno wygra i tym razem. Czuję to przez skórę. A jak on, taki skromny, "wyjmie" czwarty z kolei puchar to po raz czwarty się ze szczęścia chyba popłaczę. Uwielbiam jak z nimi wszystkimi na koniec wygrywa i każdemu jeszcze po drodze do tej wygranej pogratuluje gorszego miejca. A reszta niech w tym roku z progu spada jak najbliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 18.12.2003 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Oczywiście ja też trzymam kciuki za Adama... Szanse na zdobycie czwartego z rzędu Pucharu ma o wiele większe niż na wygranie Turnieju czterech skoczni... już Niemcy coś wymyślą... Krystin przesadasz, albo ktoś jest dobry i wygrywa, albo jest słaby i mówi, że wiatr nie ten, kostium nie pasuje, śnieg za śliski itp... Pogadamy po T.CZ.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.12.2003 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2003 Po dzisiejszych skokach się nie zanosi. Jak zwykle wszyscy mieli dobry wiatr tylko nie Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 29.12.2003 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Trzymam kciuki gorąco, choć trening słabiutko. Zobaczymy. Szkoda, że w robocie siedzę. Polecam http://www.rtl.de Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 15.01.2004 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Kibicuję Adasiowi i wierzę w niego do końca! A w tym roku jadę do Zakopca juz po raz trzeci na konkursy i nawet biore żonę i dzieci. O! Taki jestem! A co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.01.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Fajnie, nie utknij w korkach. Ale pewnie odwolają, jakis halny się zbliża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 16.01.2004 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Za chwilę (o 11.00) pierwszy trening. Kto ma czas i ochotę to polecam na żywo http://sport.onet.pl/855318,wiadomosci.htmlTrzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.01.2004 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Trzymaliśmy wszyscy kciuki i się opłacało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts