Krystian 18.01.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Kibicuję Adasiowi i wierzę w niego do końca! A w tym roku jadę do Zakopca juz po raz trzeci na konkursy i nawet biore żonę i dzieci. O! Taki jestem! A co! Jak Adamowi kibicował osobiście kgadzina z rodziną, to nie miał wyboru musiał wskoczyć na pudło... kgadzina - do Japonii !!! Trzymajmy kciuki za Adama !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 18.01.2004 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Trzymanie kciuków przyniosło rezultaty Było dobrze a mogło być jeszcze lepiej. Za tydzień w Japonii będzie lepiej, no nie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.01.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Co prawda to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 23.01.2004 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 No i stało się Małysz poza pierwszą 30-tką. Pomimo, że kciuki trzymałem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.01.2004 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Syszałam.Dobrze, że nie oglądałam bo bym obgryzła wszystkie paznokcie ze złości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.01.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 To jest SPORT. Tu nie da się wyznaczyć okreslonego algorytmu i mieć wszelkie zwycięstwa w kieszeni. Pozdrawiam,- pozostająca zawsze wiernym kibicem Malysza - Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 23.01.2004 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Tak, to jest sport. Ale będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 23.01.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 na pewno będzie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.01.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 tak, tak wszystko rozumiem ale Małysz musi być pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 25.01.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2004 Utrzymuje się tendencja zwyżkowa formy: 32, 12 a dzisiaj 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 25.01.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2004 Do końca sezonu kilka wystepów mu zostało, może najlepszy w tym roku nie będzie, ale jest nasz i za to go kochamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 25.01.2004 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2004 Do końca sezonu kilka wystepów mu zostało, może najlepszy w tym roku nie będzie, ale jest nasz i za to go kochamy. Święta prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio 25.01.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2004 Do końca sezonu kilka wystepów mu zostało, może najlepszy w tym roku nie będzie, ale jest nasz i za to go kochamy. Do końca sezonu doliczyłem się 9 konkursów. Strata do lidera jest dość duża, ale moim zdaniem miejsce dla Malyszka na podium jest zapewnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 26.01.2004 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Praktycznie to zdobycie 4 pucharu z rzędu jest już niemożliwe. Ale miłe chwile przed ekranem jeszcze w tym sezonie - to niewykluczone.Pozdrawiam fanów skoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izis 26.01.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Też kibicuję i podziwiam. Ale chyba wszystko ma swój kres. Wytrzymałość też.A tak najbardziej chciałabym,żeby MAŁYSZ zdobył złoto na następnej olimpiadzie.Wprawdzie to jeszcze daleko,ale niech się oszczędza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 26.01.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Kibicuję Adasiowi i wierzę w niego do końca! A w tym roku jadę do Zakopca juz po raz trzeci na konkursy i nawet biore żonę i dzieci. O! Taki jestem! A co! Jak Adamowi kibicował osobiście kgadzina z rodziną, to nie miał wyboru musiał wskoczyć na pudło... kgadzina - do Japonii !!! Trzymajmy kciuki za Adama !!! No to pieknie! Krystian - jakbym zamiast na BUDMĘ do Poznania pojechał do Japonii to na pewno byłoby inaczej! Eeeeech... wolę nie przewidywać co będzie w Stanach bo ani wizy ani biletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 26.01.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Adam jest wielki,choć nie zawsze wygrywa.Pozostał skromnym młodym sportowcem.Zawsze mu kibicujemy. Leć Adam leć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 02.02.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Przyjemniej się ogląda skoki jak Małysz wygrywa, ale nie będzie tak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.02.2004 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 cześć ja też kibicuje i myślę że 4 puchar to raczej nie wchodzi w grę choć kto wie w sporcie nic nie wiadomo, ale jak ktoś tu juz napisał życzę Adamowi i nam wszystkim właśnie złota na olimpiadzie. Pozdrawia i trzymajmy kciuki nawet jak jest gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 03.02.2004 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 A ja uważam, że szansa na czwarty puchar jeszcze jest i długo będzie. Co prawda nie w tym sezonie ale przecież na nim się sport nie kończy.Jeszcze nie raz nas Adam zakoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts