Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co zrobi? z psem?

Gość res

Recommended Posts

--------------------------------------------------------------------------------

masz racje Kolego ale dlaczego piszesz anonimowo ?

zarejestuj sie jak ja i bedziesz zauwazalny jak forumowicz pełna gebą

a tak ...

kto chce gadac z anonimami ...

-------------------------------------------------

Masz rację Kolego,po co pisać anonimowo,kiedy można zarejestrować się na kilka loginów

Res! Gdzie Twoje sumienie! Kleks kocha tylko Was,on tylko mowic nie potrafi ale chce byc tylko z Wami. Spojrz gleboko w jego blagajace oczy tam wszystko dostrzezesz.W stosunku do Ciebie i Twojej rodziny napewno nigdy nie bedzie agresywny, a wyjscie na spacer z nim rano i wieczorem nie bedzie problemem od tego jest kaganiec, smycz i odpowiedzialny wlasciciel. Tak jak czlowiek przyzwyczaja sie do dobrych warunkow tak i pies.Wykap go, wyczesz, daj mu stary koc do przedpokoju, miske wody i jedzenie, przytulaj, tlumacz on napewno to wszystko zrozumie i bedzie szczesliwy. Mam 40m mieszkanie, zylismy tu w czworke i pies bokser. Dla wszystkich bylo tu miejsce.Teraz pies ma 12 lat jest kulawy po wylewie ale nigdy nie pomyslalam nawet o tym zeby sie go pozbyc, jeszcze bardziej go kochamy. Res miej litosc wez go do siebie-prosze!

Nie chciałam mieć psa,jeszcze nie teraz.Może jak będziemy mieszkać w domu(teraz 40m2,dzieci troje w tym jeden maturzysta,mąż i ja)to wtedy.Ale w zesłym roku zamieszkał z nami Foks-cudowny jamnik i teraz nie przeszkadza mi,że muszę wcześniej wstawać żeby z nim wyjść na spacer lub po ciężkim dyżurze zamiast położyć się odpocząć biegam wokół osiedla.Nawet znalazło się miejsce dla chomika.A i tak nasz pies gdy wyjężdżamy na budowę znika gdzieś na pół godziny-pewnie czuje,że niedługo tam będzie jego miejsce i zawiera znajomości. :wink: [/code]