lesiu99 29.03.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Proszę o informację czy ktoś z forumowiczów budował, buduje lub zamierza budować domek według tego projektu (OLIWIA) ? Proszę o ewentualne opinie (również krytyczne) i spostrzeżenia dotyczące : samego projektu, procesu budowy, przeróbek projektu, itp Proszę również o ewentualne przyczyny rezygnacji z tego projektu (leżące po stronie projektu), tych którzy z niego zrezygnowali. Z góry dziękuję Paweł **. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drozd 03.08.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam, nie wiem, czy jesteś jeszcze zainteresowany tym projektem, ale Oliwię zbudowałem, więc trochę mogę na jej temat powiedzieć Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOANNA_Z 30.08.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Witam, zamierzamy budować dom Oliwia z Archipelagu, czy ktoś buduje/zbudował ten do w woj mazowieckim lub ościennych i zgodzi się nam go pokazać w realu? Będę również wdzięczna za zdjęcia. pozdrawiam joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts