Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt MAGNOLIA pracownia MG PROJEKT

Recommended Posts

wbrew temu co napisal(a) 87anam87 nie rezygnowalbym z lazienki na dole, zwlaszcza jesli od czasu do czasu planujesz podejmowac gosci. poza tym lazienka na gorze jest mala i ze skosami - wanny tam raczej nie zamontujesz

wada nr2 - mała kuchnia - 6,7mkw. fakt ze do tego dochodzi mala spizarenka co jest fajnym pomyslem.

strych jest niby fajny ale zeby sie do niego dostac musisz przejsc przez czyjs pokoj - dla mnie minus

ciekawa jest koncepcja, ze na dole sa dwa pokoje (oprocz salonu) i dwie sypialnie na poddaszu. wiekszosc projektow przewiduje jedne pokoj na dole i 3 sypialnie na gorze, ale zakladam ze ten rozklad akurat Tobie pasuje.

tak, poszukuję domku który na dole oprócz salonu będzie miał sypialnię i mały pokoik-ala małe biuro na biurko i komputer i inne szpargały, dlatego zamieniłabym tu łazienkę z gabinetem,trudno znaleźć taki projekt, z tarasem z boku, co do kuchni to właśnie obawiam się że jest za mała i nie wiem czy dałoby się coś ją powiększyć, układ domu mi odpowiada a powierzchnia mogłaby być ciut większa, ale nie można mieć wszystkiego, bo jak już domek fajny, to taras nie tam gdzie trzeba, kuchnia nie z tej strony itd.

• 8 months później...

Cieszę się, że wreszcie znalazłem kogoś zainteresowanego tym projektem.

Właśnie złożyłem zamówienie na ten projekt. Odpowiada mi układ: sypialnia i gabinet na parterze.

Wydaje mi się, że prjekt jest bardzo dobry dla rodziny 2+1. Duży pokój na górze dla dziecka.

Dół dla rodziców.

• 7 months później...
  • 1 month później...
  • 1 year później...
Cześć,

zainteresowani jesteśmy projektem MAGNOLIA z biura MG Projekt. Chcielibyśmy wymienić się spostrzeżeniami i pomocnymi wskazówkami na temat projektu oraz samej budowy. Prosimy o kontakt na adres: [email protected].

Witam. My tez bedziemy budowac MAGNOLIE moze podzieli sie ktos jakimis radami na temat tej budowy. czekamy na odpowiedz