cziczu 30.08.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 witam, bardzo spodobał się mi projekt "magnolia" z mg projekt, co o nim sądzicie? kompletnie się na tym nie znam, chciałabym wiedzieć jakie są wady w tym projekcie-rzucające się w oczy? nie mogę nigdzie znaleść osób budujących ten domekhttp://www.mgprojekt.com.pl/domki/magnolia/rzuty.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 30.08.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 moim zdaniem ladny domek ale gdybym ja go budowala zrezygnowalabym z lazienki na dole to wc wystarczy i z jednego tarasu to tak dla oszczednosci a tak nawet fajny tylko nie widze kotlowni ale to moze moje przeoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cziczu 31.08.2009 04:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 a kotłownia nie może być w pomieszczeniu gospodarczym za garażem? a czy w tym domku jest przewidziany kominek bo jakoś nie mogę się dopatrzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 31.08.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Na rzucie parteru widać kominek w salonie obok komina (czarny kwadracik)piec to jest ten przekreślony kwadracik w pomieszczeniu za garażem. Fajny domek , buduję z tej samej pracowni edytę.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 31.08.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 wbrew temu co napisal(a) 87anam87 nie rezygnowalbym z lazienki na dole, zwlaszcza jesli od czasu do czasu planujesz podejmowac gosci. poza tym lazienka na gorze jest mala i ze skosami - wanny tam raczej nie zamontujesz wada nr2 - mała kuchnia - 6,7mkw. fakt ze do tego dochodzi mala spizarenka co jest fajnym pomyslem. strych jest niby fajny ale zeby sie do niego dostac musisz przejsc przez czyjs pokoj - dla mnie minus ciekawa jest koncepcja, ze na dole sa dwa pokoje (oprocz salonu) i dwie sypialnie na poddaszu. wiekszosc projektow przewiduje jedne pokoj na dole i 3 sypialnie na gorze, ale zakladam ze ten rozklad akurat Tobie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cziczu 31.08.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 tak, poszukuję domku który na dole oprócz salonu będzie miał sypialnię i mały pokoik-ala małe biuro na biurko i komputer i inne szpargały, dlatego zamieniłabym tu łazienkę z gabinetem,trudno znaleźć taki projekt, z tarasem z boku, co do kuchni to właśnie obawiam się że jest za mała i nie wiem czy dałoby się coś ją powiększyć, układ domu mi odpowiada a powierzchnia mogłaby być ciut większa, ale nie można mieć wszystkiego, bo jak już domek fajny, to taras nie tam gdzie trzeba, kuchnia nie z tej strony itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinio 03.05.2010 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam!Czy ktoś buduje albo myśli o wyborze projektu MAGNOLIA z pracowni MGProjekt.Jestem zainteresowany wymianą opinii i doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinio 03.05.2010 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Cieszę się, że wreszcie znalazłem kogoś zainteresowanego tym projektem.Właśnie złożyłem zamówienie na ten projekt. Odpowiada mi układ: sypialnia i gabinet na parterze.Wydaje mi się, że prjekt jest bardzo dobry dla rodziny 2+1. Duży pokój na górze dla dziecka.Dół dla rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek i Asia 25.12.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Cześć,zainteresowani jesteśmy projektem MAGNOLIA z biura MG Projekt. Chcielibyśmy wymienić się spostrzeżeniami i pomocnymi wskazówkami na temat projektu oraz samej budowy. Prosimy o kontakt na adres: [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Witek 20.02.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Cześć, Nam też spodobała się MAGNOLIA, ruszamy z budową w tą wiosnę, a więc ... za miesiąc!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rajmund51 22.02.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Cześć, zainteresowani jesteśmy projektem MAGNOLIA z biura MG Projekt. Chcielibyśmy wymienić się spostrzeżeniami i pomocnymi wskazówkami na temat projektu oraz samej budowy. Prosimy o kontakt na adres: [email protected]. Witam. My tez bedziemy budowac MAGNOLIE moze podzieli sie ktos jakimis radami na temat tej budowy. czekamy na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts