Fredziolina 30.08.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 W Bydgoszczy mieszka dziewczyna ,ktora z wlasnych srodkow pomagabezdomnym,skrzywdzonym przez ludzi kotom ;leczy je ,znajduje im nowe domy . W sumie w chwili obecnej ma ich ok.50 .Niektórym długo szuka sie domu bo sąprzewlekle chore czy kalekie. Nie jest to jakas babcia-zbieraczka kotówbynajmniej!To jak maly,prywatny koci dom dziecka . dziewczyna ma szanse dostaćładny zapas karmy dla futrzanych jeśli wygra w glosowaniu .Dzieki temumialaby więcej pieniędzy na leczenie kociakow .Jej kandydatura zostalawytypowana przez kociarzy z forum miau (chyba największe kocie forum).Niestety w tej chwili przegrywa z koninskim schroniskiem. O ile schronisko maszanse na pozyskanie funduszy z miasta czy sponsorow o tyle Mirka_T jako osobaprywatna szans takich nie ma .Jesli sa tu osoby kociolubne i zechcialabyposwiecic kilka minut na rejestracje i zaglosowanie na Mirke bylabym bardzowdziecznaTu jest dokladna instrukcja jak to zrobic:Instrukcja głosowania w Krakvecie: 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum2. wciskasz link Rejestracja3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik,email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazkai wciskasz"wyślij"5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomośćaktywacyjną i klikasz na ten przysłany link6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwęużytkownika i hasło7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - sierpień 2009”9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Mirosława Tomczak (Mirka_T)i klikasz pod ankietą „wyślij”. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 31.08.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 to przy okazji spróbuj dowiedzieć się jak można inaczej jej pomóci tu napisztak czy siak, może ktoś wesprze i podaj do kiedy te głosowanie, może to ulatwi co niektórym zmobilizowanie się do czynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fredziolina 31.08.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Glosowanie do 31.08 czyli do dziś do 23,59 Barbossa, więcej skrobnę po południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 31.08.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 czyli KOCHANI - PEŁNA MOBILIZACJA to niewiele zachodu, a sam portal może się przydać do poczynienia zakupów na własne potrzeby, a raczej potrzeby trzody domowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.08.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Zagłosowałam, ale przewaga schroniska jest dosyć duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 zagłosowałam juz kiedyś cos głosowałam komuś na tej stronie , bo byłam zarejestrowana ... kurrrrde , nawet nie pamietam przy jakiej okazji DOBRA, LUDZISKA ....TRZA POMÓC KOCISKOM ....GŁOSUJCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 31.08.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Zaglosowalam, przewaga jest niewielka, wklejam link do tego tematu do niektorych komentarzy.Czy mozna tylko raz oddac glos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fredziolina 31.08.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Mozna oddać 1 głos z jednego IP. jak możecie prześlijcie dalej z zachęta do głosowania, pleeeease Mirce musi się udać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 założyłam watek na wymianie doświadczeń ...kurcze, mam nadzieje że nie oberwe za to ... ale - warto aby jak najwięcej ludzików wiedziało i zagłosowałoi .... to tylko 5 minut , żadnych nakładów finansowych ...a można pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 31.08.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Juz tylko dziela nas tylko 3 glosy od schroniska - glosujcei! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.08.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Zagłosowałam. Aby nie tracić czasu: kod z obrazka wpisujemy wielkimi literami, tak jak we wzorcu (bo ja ze trzy razy wpisywałam małymi, ale może tylko ze mnie taki kargul ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 31.08.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzieki amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 31.08.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Juz tylko dziela nas tylko 3 glosy od schroniska - glosujcei! Mój głos dał przewagę. jestem dumna Dawajcie, jak ktoś ma więcej kompów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 31.08.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dawać, dawać, bo się może zmienić, rejestracja i głosowanie to 2 min, nie 5minna tyle to KAŻDEGO stać, nawet tego, co nie lubi sierściuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 31.08.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Wygrywamy ale do polnocy jeszcze duzo czasu, wiec glosujcie, bo przewaga mala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Juz tylko dziela nas tylko 3 glosy od schroniska - glosujcei! Mój głos dał przewagę. jestem dumna Dawajcie, jak ktoś ma więcej kompów. ja mam jeszcze jeden w robocie ...zaraz sie na starszą córe zaloguję a w domu jeszcze dwa .... ... to na młodszą i na małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 31.08.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Hihihihi, zagłosowałam. Pani Mirka wygrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.08.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 głosik oddany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 31.08.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 31.08.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 jest klauzula, o głosowaniuproponuję uważać, bo mogą zakwestionować i będzie kuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts