channel8 31.08.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Zalogowałam sie i wysłałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K160 31.08.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ja też zagłosowałem. Szkoda , że ktoś wygrywa , a ktoś przegrywa, bo Ci drudzy z Konina też pewnie bardzo potrzebują pomocy....no cóż to tylko takie małe przemyślenia. Jednak solidarność Muratorowa zobowiązuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 no pewnie, że najfajniej by było żeby wszyscy dostali ....ale świat nie jest taki kolorowy i o wszystko trzeba walczyć ..... a jeśli jest okazja pomóc komuś kto czyni dobro - zróbmy to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akte 31.08.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 31.08.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 31.08.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 115 głosów przewagi .... Pani Mirko ... jesli Pani czyta - jesteśmy blisko celu sprawdzałam: teraz jest 201 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 31.08.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 115 głosów przewagi .... Pani Mirko ... jesli Pani czyta - jesteśmy blisko celu sprawdzałam: teraz jest 201 wow, 202! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 31.08.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ha! w kupie siła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 31.08.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Jej, jak ja Wam ufam poszło na Mirkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 31.08.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Są wyniki: Witam, W konkursie sierpniowym zwyciezyla Mirka Tomczak z Bydgoszczy. W dniu dziesiejszym przedstawimy wysokość wygranej i skontaktujemy sie ze zwyciężczynią celem poinformowania o wygranej a od rana rozpocznie sie konkurs wrześniowy... Pozdrawiamy, Zespół Krakvet Jarosław Orzeł_________________Lekarz weterynarii Jarosław Orzeł - specjalista chorób psów i kotów, specjalista chirurg. tel. 501-420-620 http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/bounce.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/bounce.gif http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/bounce.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka_t 31.08.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Jestem bardzo wdzięczna za odzew i pomoc. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorianna 31.08.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Nie ma za co to my dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 01.09.2009 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 no ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.09.2009 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 O rany, dopiero dzisiaj zobaczyłam ten temat! Super, że Mirka wygrała dzięki Muratorowi, taka pomoc dla prywatnych osób, które pomagają zwierzętom to bardzo potrzebna sprawa. Jak pisaliście wcześniej - potrzebujący są wszyscy, także schroniska i fundacje, ale organizacjom zawsze jest łatwiej niż osobom prywatnym. Pani Mirko - wielki szacunek dla Pani, a naszym, głosującym - dziękuję, bo sama zagłosować nie zdążyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.09.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 hura....hura...hura.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 01.09.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_130_2.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/88.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/101.gif Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fredziolina 01.09.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Bardzo serdecznie dziękuje za pełna mobilizacje i udział w głosowaniu. Ogromnie się cieszę, ze Mirka jej koty wygrały. Zapas karmy który Mirka otrzyma jest duzym zastrzykiem. Jej podopieczni to wspaniałe Sreberka, nic tylko zaadoptować i kochać i kochać Wiem co pisze ponieważ zaadoptowałam od Mirki prawie seniora Gucia, kocurka o niezwykłej urodzie i cudownym charakterze. Zobaczcie ile tu pięknych i już odchuchanych kotów do adopcji http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=95091 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.09.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 ciesze się z Wami!!!że się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 28.10.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 może czas znowu powalczyć, Pani Jadzia? Mirka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.10.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Barbossa - ankieta jest ogłoszona ... mamy do dyspozycji : Fundacja Azyl Nadziei dla Zwierząt Potrzebujących Pomocy Alicji Jackiewicz z Opola Schronisko Dla Bezdomnych Zwierząt w Koninie Joanna Popko z Warszawy Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Milanówku Przytulisko dla psów w Kazimierzu Biskupim Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Słupcy, Ostrowo Kościelne schronisko dla zwierząt w Wałbrzychu przy ulicy Łokietka 7 Schronisko w Kołobrzegu przy ulicy VI Dywizji Piechoty Schronisko dla zwierząt w Radlinie koło Jarocina Fundacja Kocia Dolina działającą na terenie Inowrocławia, Bydgoszczy i Szczecina Fundacja MEDOR ze Zgierza Fundacja Szara Przystań w Zabrzu Schronisko dla zwierząt w Pabianicach ul. Partyzancka 110 Azyl dla kotów w Konstancinie Schronisko dla Bezdomnych Zwierzat w Chorzowie Jesli mielibysmy zrobić pospolite ruszenie jak w zeszłym miesiącu trzebaby zorientować kto naszej pomocy potrzebuje najbardziej - i wspomóc ... ale nie możemy czekać , bo przez nami weekend "wszystkich świetych" ...ludziska powyjeżdżają ... trzaby juz teraz głosować ... tylko na kogo?[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts