Barbossa 28.10.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 optowałbym za osobami fizycznymi, azyle, fundacje mają trochę łatwiej a trza następną razą przypilnować propozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.10.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 większość propozycji to schroniska i fundacje ..... jedyną zgłoszoną na liście osobą fizyczną (nie fundacją , nie firmą, nie schroniskiem) jest Pani Joanna Popko .... jeśli się mylę - poprawcie .... Więc tak ..... spędziłam godzinę na czytaniu o Pani Joannie Popko z Warszawy na forum "miau" na którym się udziela ..... no i kurcze - kobita wykonuje kawał dobrej roboty ... szacun i podziw za to co robi ..... jest wiele wątków na których się tam udziela ... to jeden z nich:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=101202 co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.10.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 myślę, że to dobry pomysł....jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 29.10.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 no to chyba jutro akcja/mobilizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.10.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 ja już głosik oddałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.10.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Tez juz zaglosowalam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 30.10.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Ja też Pani Joanna ma wielu sprzymierzeńców i sporą przewagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.10.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Ja też zagłosowałam na Panią Joannę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 30.10.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 niby tak, ale trza mieć się na baczności,no i żeby inni na wszelki wypadek jednak głos oddali w razie czego wieczorem: Akcja Liść Dębu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.10.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 w razie czego wieczorem: Akcja Liść Dębu tia ... wieczorem też robimy na dzieńdoberkowie akcję : " znieczulanie wińskiem do upadłego" ... obecność obowiązkowa ale - apeluje - oddawajcie głosy ... najwiekszym zagrożeniem jak w ubiegłym miesiącu jest schronisko w koninie ... z tego co pamietam mieli wtedy jakoś 300 głosów oddanych , więc - faktycznie miejmy sie na baczności ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.01.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Kurcze, chciałam zgłosić Panią Jadzie, o której pisałam i mi odwala post. Co jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts