papuch 30.08.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 czytajcie i komentujcie- wiem ze trochę dużo nastukałam ale wiadomo że zanim się coś zacznie to papierologia przejmuje panowanie we wszystkich sferach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 31.08.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Wpadłam się przywitać Pamiętam, jak również cieszyła nas każda wizyta na działce, nawet pustej. W zasadzie to nadal bardzo cieszy. Mam nadzieję, że tak już zostanie... Życzę powodzenia - bo długa droga przed Wami... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 31.08.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 witam Mika73, oj długo przed nami a mamy tylko czas do września żeby zaistnieć choćby w minimalnie zamieszkałym stanie !!! Nie wiem jak to zrobimy bo jestem też kimś kto buduje za kredyt (którego jeszcze nie mam) i to również minimalną kwotę...250 tyś... czy to wogóle możliwe...zobaczę. Musze sobie poczytać twój dziennik teraz to jest to co uprzyjemnia mi czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 01.09.2009 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 W takim razie trzymam kciuki, żeby się udało!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agmar2009 06.09.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Oj, my też bardzo cieszyliśmy się jak kupiliśmy naszą działeczkę (lipiec 2008) tym bardziej, że nasze poszukiwania trwały prawie dwa lata. Na szczęście udało się i zaraz po jej zakupie wzięliśmy się za jej koszenie. Było to dla nas niesamowite przedsięwięcie i czuliśmy juz wtedy to podniecenie związane z przyszłą budową. My też niestety budujemy na kredyt ale bez tego nie moglibyśmy spełnic naszych marzeń. Trzymamy za Was kciuki i życzymy powodzenia i wytrwałości. Z niecierpliwością oczekujemy postępów budowy na Waszej działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 06.09.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 halo, tu kopalnia, tu kopalnia! cieszę się, że tak Ci się w mojej studni podoba a Ty ciesz się każdym dniem budowy i wykańczania, bo to piękny czas - choć ciężki. ale potem usiądziesz sobie w swoim domu, w swoim wnętrzu, i będzie fajnie powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.09.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Wpadłam podziękować za słowa otuchy ogromniaste dzięki !!!!!!!!!!!!!!!!!! i to jest cudowne w FM że tak się nawzajem wspieramy i nie tylko - zobaczysz FM jest Fantastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 08.09.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ja już czuję się uzaleźniona od fm. W sprawie poprawienia humoru, poszlochania i pokrzyczenia jak trzeba A kiedy się buduje to się czasami chce krzyczeć ;-( trzymaj się ciepło zuzka i walcz z materią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.09.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 ja już czuję się uzaleźniona od fm. W sprawie poprawienia humoru, poszlochania i pokrzyczenia jak trzeba A kiedy się buduje to się czasami chce krzyczeć ;-( trzymaj się ciepło zuzka i walcz z materią tylko czasami nie lecz tego uzależnienia Walczę i nie dam się żadnym przeciwnością O NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.10.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam prawie po sąsiedzku Trzymam kciuki, żeby PnB było szybko!!! ja niestety czekałam prawie 60 dni zgroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 11.10.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Dzień dobry Miło mi poznać kogoś kto: -też ma linię SN na działce (pocieszę że w pewnym momencie przestaje się jązauważać ) -komu mieszkanie było za małe z podobnych do moich powodów (tyle że męza muzyka nie mam ) -też buduje z kredytu -też liczy że się szybko wprowadzi trzymam kciuki i będę w padać do dziennika w wolnych chwilach. Jakie plany na jesień /zimę macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 11.10.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Dzięki oleniek za ciepłe witanko ))) będzie nam się na 100% raźniej budowało razem! Na jakim etapie jesteście? Ja mam jak pewnie czytałaś lekki spadek formy z powody tego papiera z wodociągów ale składam rączki błagalnie do nieba z prośbą o suchy i słoneczny listopad i o to aby mój małż dysponował nadzwyczajnym wdziękiem osobistym i urokiem aby przekonać panią ze Starostwa żeby działała szybiej a nie w ustawowe 60 dni. pozdrowionka pap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 12.10.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 to razem składajmy rączki o słoneczny listopad może coś wybłagamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 13.10.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Dzięki za zerknięcie do mnie, postaram się kibicować w miarę moich możliwości. Teraz to tylko dużo cierpliwości i uprzejmości urzędników życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.10.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witam Papusiową!Dziękując za odwiedzinki wpadam tak sobie z rewizytą.Zyczę Wam pomyślnego zakończenia papirologii wszelakiej i będę kibicować Waszej budowie.Ubawiłam się tą wysokością n.p.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 17.10.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 I ja wpadłam się przywitać Przed Wami długa i papierologiczna droga zanim zaczniecie...ale nie ma rzeczy niemożliwych. Są co najwyżej te trudniejsze do wykonania, a te przecież da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 18.10.2009 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 emilus18, miło cie tu widzieć. Jestem przygotowana a nawet ugotowana jeśli chodzi o papiery Myślisz że możliwe jest zacząć budowę w grudniu? A jeśli wiosną to czy możliwe jest że skończymy w jakieś 9 miesięcy? Nasz plan był taki że wprowadzimy się kiedy nasza starsza zacznie 1 klasę - w tej właśnie wsi... teraz to wszystko wygląda...jakby to ująć...beznadziejnie. Niech jeszcze leje przez kolejne 3 tygodnie a potem niech siarczysty mróz zetnie wszystko. I tak raczej jestem bez szans na jesienne budowanie. Ale trzymam się dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 18.10.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witajcie,My zaczęliśmy się właśnie budować (też pod Bydgoszczą). U nas PnB wydali po 30 dniach od złożenia papierów (powiat nakielski). Wczoraj wykopali dziurę pod fundamenty. Najgorsze, że po wydaniu PnB jest jeszcze 2 tyg. na uprawomocnienie. Ale może się uda. Jak robicie ekipą to potrzeba gdzieś 2 tyg. bez mrozów i można stan 0 zrobić. Trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 18.10.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 jak nie będzie mrozu i śniegu, to nawet w styczniu możesz robić uprawomocnienie można obejść - wystarczy napisać jakiś papier że nie bedzie się wnosić odwołania, sprzeciwu czy czegos tam i pozwolenie jest prawomocne już w chwili wydania - my tak zrobiliśmy W sumie to chyba jedyna rzecz jaka się udała naszej pani od adaptacji Ja zamierzam pod koniec listopada kończyć stan zero i liczę na pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 18.10.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 emilus18 > uprawomocnienie można obejść Jak większość rzeczy w tym kraju (na szczęście ) Co do daty, to mamy ten sam plan. Trzeba liczyć na pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts