Zbigniew100 18.08.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Ale się pozmieniało . Gratulacje zakupu okien i bram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 19.08.2010 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 No dzięki Zbigniew okna są rzeczywiście przepiękne - wczoraj łaziłam i macałam i nie mogłam uwierzyć w ich urodę Zbigniw, masz zdanie co do piecków gazowych i kominków? Kominek chyba Lazar Westa- dużo pozytywnych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 19.08.2010 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Agnieszka, Gdzie konkretnie widziałaś tą obudowę? Galerie Pom ale w którym fyrtlu? Jak do jutra nie urodzę to się tam przebiegnę i zobaczę własnymi oczkami! Bardzo podobają mi się obudowy drewniane tylko co z ich łatwopalnością? Zbigniew nadał temat 'sztukaterii gipsowej' - mogłoby sie sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka Wojtko 20.08.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 (edytowane) Przepraszam, że dopiero teraz, mam nadzieję, że nie urodziłaś jeszcze. Nie mam teraz w głowie nazwy sklepu. Znajduje się on obok sklepu zoologicznego, duży z pięknymi meblami i dekoracyjnymi akcesoriami, na wprost Euro AGD. W internecie są oferty i wzmianki np. http://marketeo.com/pl/Oferta/Drewniane-obudowy-kominków-370721.html, http://deccoria.pl/galeria,id,19079 Ja jeszcze ten temat przewałkuje, bo bardzo mi się podobają. Wklejam adres stronki, która ma fajne propozycje aranżacji wnętrz. Myślę, że na tym etapie warto tam zajrzeć http://www.weranda.pl/galeria-zdjec .Podziwiam Twoje siły zważając stan w którym się znajdujesz. pozdrawiam Edytowane 20 Sierpnia 2010 przez Agnieszka Wojtko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 23.08.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Pytanie: czy tynkarze mogą uszkodzić rury od odkurzacza centralnego na podłodze? hmm Niestety muszę potwierdzić, mogą. U mnie postawili coś na niej i pękła - firma od odkurzacza centr. przyjechała i założyła jakąś opaskę. Warto zabezpieczyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 24.08.2010 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 no widzisz aniahubi nie wiem tylko jak je zabezpieczyć- może korytka z desek? albo ze styropianu- tak żeby chociaż skłaniło do zrobienia kroku przez przeszkodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 25.08.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 A może jakaś cegła/pustak po obu stronach "przeszkody" i na to deska? U nas to było w przejściu z pokoju do korytarza. Prawdopodobnie postawili na to jakiś sprzęt, bo podobno od samego stanięcia na nie te rury nie pękają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.09.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 To już ? Trochę dawno nas nie było ale to z powodu pewnego małego Pitlusia No może nie małego bo waży 4 kg! i ma 61cm długości! Jak na noworodka ... to dużo Ale już niedługo nadrobię zaległości- obiecuję Wielkie gratulacje. http://www.emotka.pl/emotikony/milosc/2609.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michur 06.09.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Gratulacje! I szybkiego powrotu do pełni formy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.09.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Gratulacje!!!!http://www.cupcake-decorating-ideas.com/images/baby_shower_cupcakes.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.09.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.09.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/15/565.jpg ...i pochwal się maleństwem jak znajdziesz jeszcze chwilkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 07.09.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Wielkie gratulacje Niech zdrowo maluszek rośnie Trzymajcie się cieplutko:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka Wojtko 07.09.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 GRATULUJĘ !!!!!!Mamusi, Tatusiowi i Rodzeństwu. Niech Maleństwo rośnie zdrowo! To WIELKIE szczęście, gdy dzieciątko przychodzi na świat (.....4 KG!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 08.09.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 gratuluję nowego nabytku w rodzinnie oby rosło szybko i zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek2 08.09.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 GratulujemyNiech Maleństwo rośnie zdrowo żyje kolorowo i zawsze stoi mocno finansowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 09.09.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Gratuluję, ale spore te maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 16.09.2010 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Ale mnie zaskoczyliście!!! Dzięki wszystkim za te miłe słowa )) chociaż trochę było pod górę bo na drugi dzień po powrocie wylądowaliśmy w szpitalu dziecięcym z zapaleniem pępuszkowym! To było straszne! Przyszła położna i od razu zauważyła to co przeoczyli wszyscy lekarze a szczególnie ten badający Pitulka przy wypisie! Spędziłam z nim 5 dni i nocy - było ciężko ale jakoś przetrwałam. Sprawdziło się powiedzenie: co nas nie zabije to nas wzmocni Bardzo szybko, wręcz błyskawicznie zostałam przywrócona do pionu po cesarce nie było czasu na mazgajenie się. No i właściwie zrzuciłam juz prawie wszystkie kg z ciąży Dobre tempo co? Ale teraz wracam do mojego budowania i od jutra kontynuuje relacje z placu boju. Tylko że sama pewnie nie poznam tego placu bo nie byłam tam od 2 tygodni a podobno się pozmieniało że hej. Małż obiecał zrobić w końcu foty (lump z niego bo ciągle zapomina zabrać aparat na plac) Od jutra melduję gotowość komentatorską buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 16.09.2010 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Amtla pewnie że się pochwalę Pitulkiem tylko niech mi mój ten małż kochany przywiezie aparat - bo od czasu pobytu w szpitalu (mówię o pobycie nr 1) nie zostały zrobione żadne foty ;-( To przez ten drugi szpital i moje powikłania z zastojem pokarmu (jak się sypie to na całej długości nie) Obiecuję że się poprawię i foty nastąpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 16.09.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 dobrze ze z Pitusiem juz dobrze, kurcze dobrze, że położna taka czujna czekam na fotki bo jestem ciekawa co tam u was się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts