atija 29.08.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Pewnie, że ktoś jest i czeka cierpliwie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 30.08.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 AŻ mi się ciepło na tym styranym serduchu robi kiedy czytam takie miłe rzeczy Jeszcze jeden dzień i dzieciary do szkoły!!! Będzie trochę oddechu )))) to się zabiorę za relaks czyli budowankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niaka 20.10.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Papuch , w końcu jesteś ) Czekałam i czekałam na Twój wpis. ja wybudowałam już werbenkę 3 z 2 garażami, ale chętnie podpatruje co u ciebie i trzymam kciuki. Intryguje mnie twój salon. jestem ciekawa jak go zaaranżujesz, bo w praktyce wiem, że jest on jednak "ciężki" )pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niaka 20.10.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Ps. Schody są przepiękne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.10.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Pewnie, że ktoś jest i czeka cierpliwie :) nooooo, nie nadwyrężaj cierpliwości:D , pokaz te kafle choćby w kartonach, chcę zobaczyć jak kwiczą myślę , że mi się to spodoba Pozdrowionka dla ciebie i ferajny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 29.11.2011 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dziwczyny... kwiczę to ja razem z tymi kaflami... One ciągle w kartonach i nie ma co liczyć na święta na swoim ;-( Dzień w dzień coś idzie do przodu ale to są kroki milimetrowe... Dostaliśmy kafle do kuchni (dużo by o tym pisać... a rozchodziło się o sztuk 9) Kuchnia przyjechała i stoi ... w salonie ;-( Ale małż szybciutko położył kafelki na ścianach w kuchni - chociaż coś- a ja je szybciutko zafugowałam Niesety nie mogę 'robić' na budowie jak bym chciała bo mój inwentarz mi na to nie pozwala a nie mam z kim ich na dłużej zostawić. Już za momencik będą foty... obiecuję Niaka- masz jakieś fotki do pooglądania??? nie daj się prosić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2011 03:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 http://img405.imageshack.us/img405/5268/swietax.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.12.2011 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://www.pbp-wieruszow.pl/wp-content/gallery/galeria-testowa/bg.jpg Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku życzy Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 23.12.2011 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Jak miło CIę znowu widzieć Zbigniew! Zdrowych i Pogodnych Świąt! ! I na plusie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 24.12.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://img835.imageshack.us/img835/9941/swieta2011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.12.2011 02:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 http://i41.tinypic.com/epeljc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.12.2011 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 http://img190.imageshack.us/img190/8482/2012h.gifUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka Wojtko 25.02.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Witajcie. Dawno się nie odzywałam, co nie oznacza, że nie zaglądałam- przeciwnie! Miło zaglądać w część zakończeniową tzn wykończeniową, bo to najciekawsze. Jednocześnie donoszę, że nasza Werbenka stoi i powoli wkraczamy w fazę końcową. Plany zamieszkania na wakacje, ale to się zobaczy, bo jeszcze wiele do zrobienia a fundusze kredytowe wyczerpane. Teraz trzeba będzie, jak Wy mówicie "własnymi rączkami", tyle tylko, że nasze nie tak zdolne jak Wasze. no i obrazek zaprzyjazńionejwerbenki. Pozdrawiam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 26.02.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Agnieszka, wy to jesteście już paniska! Macie elewacje i balustrady... ciekawe kiedy my się tego doczekamy... Trzeba zagrać w totolotka. Na dodatek małż wczoraj tak docisnął szybę kominkową (bo mu wiatr szumiał i przeszkadzał w myśleniu przy kładzeniu kafli) że pękła i teraz wydatek rzędu 400 ;-( no cóż tak bywa.Masz gdzieś więcej fotek swojej Werbeni? Strasznie mnie ciekawi jak wygląda domek bez zmian które zaszły u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka Wojtko 26.02.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Nasz domek z zewnątrz do zamieszkania, ale w środku to głęboka zima. Elewację zrobiliśmy w czsie, gdy żyliśmy przekonaniem, że na wszystko sokojnie wystarczy- myliliśmy się. Zdjęcia załącze w najbliższym czasie, bo aktualnych nie mamy. Zmian trochę poczyniliśmy, ale raczej kosmetyczne. teraz pewne sprawy zrobiłabym inaczej. Aktualnie zakupiliśmy większość płytek. zazwyczaj szukamy dolnego cenowego pułapu starając nie rezygnować z pierwotnych wizji. ile radości, bo to możliwe, niestety strasznie czasochłonne. Czas już zakończyć bo odbija się to na szkrabach- mamy i taty często nie ma w domu. Źle, bardzo źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 26.02.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Wiem o czym mówisz (jeśli chodzi o dzieci) MOjemu Pitu (obecnie 1,5 roku) najlepiej wychodzi mówienie: Mama, tata pa pa... to chyba dużo znaczy ;-( z tym że mama jeszcze od bidy obecna ale tatę często widzi rano o 6 i o 21 wraca... no nie jest fajnie. My myśleliśmy że damy radę na święta BN 2011 niestety liczymy że Komunia córy odbędzie się w domu (nie zarezerwowaliśmy żadnej knajpy- więc nie ma wyjścia) Czekam niecierpliwie na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 27.02.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witam Mam małe pytanie bo właśnie jestem przed dzień płytowania poddasza a mam zagwostke jak poradzic sobie z jedna rzeczą. w jaki sposób zakryliście murłate .... jakis stelaż i płyta czy inaczej no i jak wykończyliscie styk miedzy karton gipsem a normalym tynkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.02.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witam Mam małe pytanie bo właśnie jestem przed dzień płytowania poddasza a mam zagwostke jak poradzic sobie z jedna rzeczą. w jaki sposób zakryliście murłate .... [ATTACH=CONFIG]103365[/ATTACH] jakis stelaż i płyta czy inaczej no i jak wykończyliscie styk miedzy karton gipsem a normalym tynkiem Proponuję , fajny wątek w temacie poddaszy >>Poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 31.03.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Niestety posuwamy się wolno ale ... dostojnie (hi hi) Jest nieźle - mam do was pytanie odnośnie drzwi wewnętrznych. Kojarzę, że pytaliście o stolarza z moich okolic, a konretnie z Tucholi. Jesteście zadowoleni z drzwi wewnętrznych? A koszty? Interesują mnie z przeszkleniami. Jeśli nie chcecie na forum, to prosiłbym o priv. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 03.04.2012 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Bash - wysłałam ci na priv- jakby co to daj znać czy doszło (bo nie widzę tego u siebie w wysłanych) ale drzwi miodzio pierwsza klasa- tak jak ci pisałam gdybym wiedziała że dopadną nas takie doły finansowe - wtedy kiedy te drzwi zamawialiśmy... to pewnie bym ich nigdy nie wzięła ale zamontowała drzwiory z Casto za 150 zł .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts