atija 19.02.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Papusiu Chyba nie ma domu w którym wszystko od a do z jest zrobione super tiuper hiper dobrze. Jeżeli krytyka jest w dobrej wierze, to ok, trzeba się zastanowić, poprawić co można i ok. Natomiast, jeżeli ktoś krytykuje w bardzo nieprzyjemny sposób, po to aby nam dokopać , lub podbudować własne poczucie nieomylności to kij mu w oko. jednym słowem trzymaj się i słuchaj tych co krytykują po to aby pomóc. Ja nie krytykuję, bo się nie znam. na robótkach dekupażowych też się nie znam, ale na moje niewprawne oko- przepiękne te Twoje ptaszki, kwiatki i motylki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joan72 22.02.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Słoik piękny!!!!!!!!!!!!!:lol2:: Naprawdę Podziwiam Twój talent:yes::yes: Korci mnie okrutnie żeby się tego nauczyć, tylko czasu brak, tym bardziej, że ostanio wciągnęłam się w szycie Tildowych zabawek:pPlus trójka dzieci:yes: A co do kłopotów na budowie , to bardzo współczuję...Boję się,że nas to nie ominie...Na razie czekamy na pozwolenie na budowę:bash: Wielki arch powiedział, że będziemy mieli pozwolenie w grudniu...fakt, że zapomniał dodać w którym roku... Chodzę i czytam dużo na tym FM, no i się uczę...A ostatnio fachowiec, który ma nam robić fundamenty wyskoczył z taką opinią, że jak on buduje, to nigdy nie usuwa humusu, bo i tak ziemi trzeba przecież później nawalić do środka...Szczęka mi opadła, ręce mi opadły i myśl zaświtała: Aha zaczyna się Kończę, bo to najmłodsze się obudziło i wzywa. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.02.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Słoik piękny!!!!!!!!!!!!!:lol2:: Naprawdę Podziwiam Twój talent:yes::yes: Korci mnie okrutnie żeby się tego nauczyć, tylko czasu brak, tym bardziej, że ostanio wciągnęłam się w szycie Tildowych zabawek:pPlus trójka dzieci:yes: A co do kłopotów na budowie , to bardzo współczuję...Boję się,że nas to nie ominie...Na razie czekamy na pozwolenie na budowę:bash: Wielki arch powiedział, że będziemy mieli pozwolenie w grudniu...fakt, że zapomniał dodać w którym roku... Chodzę i czytam dużo na tym FM, no i się uczę...A ostatnio fachowiec, który ma nam robić fundamenty wyskoczył z taką opinią, że jak on buduje, to nigdy nie usuwa humusu, bo i tak ziemi trzeba przecież później nawalić do środka...Szczęka mi opadła, ręce mi opadły i myśl zaświtała: Aha zaczyna się Kończę, bo to najmłodsze się obudziło i wzywa. Pozdrawiam serdecznie. Proszę założyć dziennik i kom. Będziemy się razem "męczyć";) Humus wybrać i zhałdować jeszcze się przyda./ na pewno można sprzedać / Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 22.02.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Ludziska wy moje jak to dobrze mieć takie podporki (nie mylić z potworki) atija- masz rację - człowiek komentował że to źle, tamto do bani ale żadnych konkretów nie napisał kiedy wywołałam go do tablicy! Joan72- ile ma nr 3 ale skoro masz czas na szycie to chyba nie jest aż tak źle? i słuchaj Zbigniewa- zakładaj dziennik! I pisz, pisz, pisz - poczujesz się lepiej w razie kłopotów bo Zbig ci zawsze poradzi A właśnie Zbig, kolejna rzecz: napisz mi czy zakleja się łączenia (zakładki) foli paroprzepuszczalnej? bo małż mówi że wiaterek podwiewa i czasami powietrze aż za bardzo przewietrzone Czy zaklejenie pomogłoby zlikwidować to wwiewanie wiatru pod zakładki? Jeszcze mam jedną sprawę ale to musi być naświetlone fotką bo inaczej nie idzie zrozumieć (ja mam problemy kiedy mi małż to naświetlał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.02.2011 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 WitamZalecane jest sklejenia , ale wielu tego nie robi.http://folnet.pl/grupa/membrany-dachowe/tasmy-i-kleje-do-membran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.03.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Zasypało, czy zamarzliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 03.03.2011 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Zbigniew dobrze że jesteś zasypało, zasypało ale chyba pracą i problemami dziwnej natury ;-( W domku coś się dzieje ale ja nie wiem co...ciekawe czy on tam jeszcze stoi (chyba zadzwonie do sąsiadów Małż tam jeździ co dzień ale ja mam pod górę bo jestem oblepiona dzidziami i na dodatek wróciłam do pracy. Oj ciężko. Wieczorem, kiedy dzidzie obrobione (22) muszę 'odrabiać lekcje' i kładę się około 24. Ani sił ani serca do budowania (nadzorowania w moim przypadku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.03.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 No to widocznie jesteś źle zorganizowana, że nie masz czasu na FM :lol2::lol2: Oczywiście wcale tak nie myślę. U mnie to do tej pory nie wiem jak moja B to ogarniała , przy trójce córek. Ale kobitki to już we krwi to maja. Zjedz pączka , to humor powróci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 04.03.2011 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Ty wiesz, że ja wczoraj wieczorem dowiedziałam sie o Tłustym Cz?!!! MOja dziatwa mi oczy otworzyła bo pochwalili się że mieli pączki...myślę : jedno miało pączki w szkole -to może być przypadek ale że drugie w przedszkolu też ...to jakaś zorganizowana akcja! No i nastała światłość. Bez żalu bo pączków nie lubię Zbigniew, trafiłeś w 10 z tą moją złą organizacją ;-( ale się poprawiam zamiast teraz przed pracą wrzucić kolejną pralkę albo umyć brudy po wczorajszej kolacji.... siedzę sobie i piszę )) Jakieś priorytety trzeba mieć nie? Małż znowu nie zabrał aparatu na budowę ale twierdzi że robi się piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.03.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Miłego dnia. Wiesz czym grozi wykonawstwo bez skutecznego nadzoru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.03.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet http://www.bukiecik.pl/uploaded/product/mini3_1693_1.jpg http://www.emotka.pl/emotikony/milosc2/28.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 14.03.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 puk,puk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joan72 18.03.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Proszę założyć dziennik i kom. Będziemy się razem "męczyć";) Humus wybrać i zhałdować jeszcze się przyda./ na pewno można sprzedać / Pozdrawiam Dzięki za radę:)Humus na pewno mi się przyda:) Myślę żeby założyć dziennik, ale jak tylko COŚ zacznie się dziać, bo na razie to czekamy, czekamy i czekamy na to pozwolenie:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joan72 18.03.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Joan72- ile ma nr 3 ale skoro masz czas na szycie to chyba nie jest aż tak źle? i słuchaj Zbigniewa- zakładaj dziennik! I pisz, pisz, pisz - poczujesz się lepiej w razie kłopotów bo Zbig ci zawsze poradzi Numer 1 ( córka) ma prawie 12 lat, numer 2 (syn) ma prawie 10 lat i numer 3 (córka) ma prawie 2 latka:) Czas na szycie znajduję kosztem innych spraw np. kanapki zamiast obiadu, ale mam BARDZO wyrozumiałego męża:) A co tam u Ciebie nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 19.03.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Się dzieje Coraz bliżej końca jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 22.03.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 kurcze, strasznie zaniedbuję FM ;-((( aż mi smutno ;-( i źle... Mam dołkacza bo właśnie przysłał człowiek oferte na schody wew drewniane ;-( wcale mi się ta cena nie podoba ;-( Ja wiem że 9 tyś to nie żadne halo i pewnie takie schody tyle kosztują ale u znajomej (z tą różnicą że miała budowanego szkieleta i wszystko robiła firma a ten pan stolarz ma z nimi chyba kontrakt ) schody kosztowały ją 3 tyś ;-( Już witałam się z gąską i myślałam no dobrze, nasze są troszku wyższe no to niech tam max 5 tyś i będzie super... ale 9... mam nos na kwintę i nie chce mi się nawet myśleć. Szkoda że nie jestem stolarzem ;-( do wakacji chyba mi się nie uda przekwalifikować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 22.03.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Spróbuj poszukać jeszcze, może innego stolarza. Jakie schody, jakie drzewo??Ja zamawiam jesionowe, trepy, podstopnice, balustrada. Schody zabiegowe, chyba 23 stopnie z zabiegiem i spocznikiem, 6,500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 23.03.2011 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 ktosiek, ale całe drewniane? bo cena fajna. Nawet bardzo w porównaniu z tą którą nam zaoferował. U nas schody zabiegowe, pełne z częściową balustradą bo pod schodami jest pomieszczenie i tam będzie ściana więc balustrada tylko na górze. Wycenił nam bukowe. Czy jesion jest tańszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 25.03.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Nie mam pojęcia czy tańszy jest jesion. Ja mam schody betonowe, na to będzie drewno w całości, tak, że nie będzie widać tego betonu. Też zabiegowe, pod schodami jest łazienka. Balustrada na górze, na dole tylko chwyt bo po obu stronach ściana. Mamy podobny projekt, wiec schody takie same raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 27.03.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 No widzisz ale my zrezygnowaliśmy z betonowych i mamy mieć same drewniane. Już tego żałuję ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts