ktosiek 27.03.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 No widzisz ale my zrezygnowaliśmy z betonowych i mamy mieć same drewniane. Już tego żałuję ;-( No to już wiadomo skąd ta różnica w cenie. Ale to i tak Was chyba wyniesie taniej, bo betonowe też kosztują plus teraz drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 05.04.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 ten pomysł z podwieszanym sufitem w kuchni - ciekawy.a co do sufitów z gk na górze to nie robiliście podwójnych na krzyż, podobno są sztywniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 18.04.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ale tu cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.04.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://i51.tinypic.com/optx0z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.04.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joan72 26.04.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji: "po świętach":) Dużo macie zrobione i na pewno się uda " w czerwcu":) Trzymam kciuki!!! cytat:"długo myśleliśmy nad oświetleniem w kuchni i wymyśliliśmy podwieszany gzyms z halogenami. Założenie jest takie żeby zrobić szafki do sufitu." Bardzo fajny pomysł!!! Ja też marzę o szafkach do samego sufitu, ale że ze mnie raczej krasnoludek niż wielkolud, to już myślałam, że będę musiała wstawić drabinę do kuchni, że by cosik tam sięgnąć z góry,hehe, a tu proszę: można obniżyć sufit:) Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 04.05.2011 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Znaczy że się nasze dumania komuś przydają od czasu do czasu! )) Dziękuję ludziska za życzenia Świąteczne!!!! Zbigniew - cisza u nas bo tak się dzieje zawsze przed burzą!!! )) Pewnie zapytasz o kominy nie? JEszcze na nie nie przyszła pora ale jest blisko bo już są wyłazy na dach i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 08.05.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 . ze schdami wew też się coś wyprostuje bo mamy stolarza z Tucholi co to nie bierze drogo za schody dębowe. Nie wiem jaka jest technologia klejenia schodów ale on twierdzi że klei z listw na szerokość na klei z cienkich warstw na długość stopnia. Hm... ale okazuje się że zna naszego pana od drzwi więc może zadzwonimy do niego i zapytami o pana schodowego....( Gdzie budujecie, skoro ciągniesz drewno z mojego regionu? Trójmiasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 08.05.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 (edytowane) Buduję pod Bydgoszczą i schody będą z Tucholi;-))) od pana Bradtke (chyba tak się nazywa) wiesz coś o nim? wydaje się bardzo fachowy. Edytowane 10 Maja 2011 przez papuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 23.05.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Nie - nie słyszałem, ale mam wielu znajomych stolarzy i jeśli trzeba zasięgnę opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 01.06.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Będę Ci baaardzo wdzięczna Bash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.06.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Pozdrawiam. Żyjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 01.06.2011 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Zbigniew ))) żyjemy ale ciągle jakoś pod górkę ;-( wakacje za chwilę może będzie lepiej ps. kominy czekają ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joan72 24.06.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Hej Piękne schody!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 20.07.2011 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Witam Joan72, dziękuję za komplementy mi też się te schody podobają a najważniejsze że nie mają policzków z boków i tych plastikowych okrągłych nakładek przykrywających mocowania. Konstrukcję mają inną niż wszyscy bo opierają się od spodu na słupie czyli nie są tzw. samonośne. No i były dość tanie w porównaniu do tych które sprawdzaliśmy (udało się nam wynegocjować 8 tyś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 23.07.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Hej - co tak cicho w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 28.07.2011 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 W dzienniku cicho bo nie ma na miejscu osoby odpowiedzialnej za fotorelacje Ciągle nie myślę o aparacie kiedy jadę na budowę. A już schodki zew wylane miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 05.08.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 To bierkaj bierkaj aparat, bo już prawie 2 miesiące bez fotek z Waszej budowy... pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 05.08.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) No ja też jestem ciekawy. Schody super. Pozdro Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez ktosiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 27.08.2011 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 W końcu udało mi się coś obpstrykać Niestety tempo mamy pożal-się- boże, ale to wynik jednej pary rąk na budowie i pustego portfela Może od września kiedy dziateczki wepchnę w łapska edukacji będę mogła sama coś zmalować Bo malowanie to moja działka Miło strasznie że pomimo moich przerw ktoś tu ze mną jest )) dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts