Zbigniew100 03.04.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 AAAA aaaaaaaaaaaa!!!Papuchy żyją. Pozdrawiam serdecznie.Tak to już bywa z budowaniem, że stan surowy to mało kasy a efekty z dnia na dzień widać. Wykończeniówka to dopiero wydatki i nerwówka. Ale postępy piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 04.04.2012 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Hej ho Zbigniew )) jak dobrze że do mnie wpadasz A chwaliłam ci się że po impregnacji kominów poleconym przez ciebie specyfikiem wydaje się że wszystko gra i buczy ??? No to się chwalę Ale mówię ci, na każdym kroku mamy jakiś nóż w plecy... płytki..kuchnia którą małż skład już miesiąc bo ciągle coś nie równo i nie pasuje, trzeba docinać , przycinać itd...teraz ta płyta indukcyjna która odstaje i nie wiem co z tym robić i do kogo pukać ;-(. Jednak w sumie jest super- perspektywa koczowniczego zamieszkania na połowę maja!!! CO ty na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 04.04.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 a to mieliście jakiś problem z kominem, jaki? u mnie postawiono ostatnio diagnozę że jest przesącz przez płytki i fugi no i jak jest mocny deszcz to sobie przecieka :// wrrr.. znasz jakiś dobry impregnat do płytek klinkierowych, u siebie smarowałem jakimś olejowym ale jak widać nie pomogło do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.04.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 a to mieliście jakiś problem z kominem, jaki? u mnie postawiono ostatnio diagnozę że jest przesącz przez płytki i fugi no i jak jest mocny deszcz to sobie przecieka :// wrrr.. znasz jakiś dobry impregnat do płytek klinkierowych, u siebie smarowałem jakimś olejowym ale jak widać nie pomogło do końca Witam Proponuję Sarsil http://www.budujesz.pl/impregnat-sarsil-h-14-r-5l-silikony-polskie-32057/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.04.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Hej ho Zbigniew )) jak dobrze że do mnie wpadasz A chwaliłam ci się że po impregnacji kominów poleconym przez ciebie specyfikiem wydaje się że wszystko gra i buczy ??? No to się chwalę Ale mówię ci, na każdym kroku mamy jakiś nóż w plecy... płytki..kuchnia którą małż skład już miesiąc bo ciągle coś nie równo i nie pasuje, trzeba docinać , przycinać itd...teraz ta płyta indukcyjna która odstaje i nie wiem co z tym robić i do kogo pukać ;-(. Jednak w sumie jest super- perspektywa koczowniczego zamieszkania na połowę maja!!! CO ty na to??? Wprowadzać się, wprowadzać. i zieleń sadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 04.04.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 ok dzięki... wypróbuje go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.04.2012 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) http://imageshack.us/a/img696/2429/wielkanoc20122.jpgUploaded with ImageShack.us Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.04.2012 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Wykończeniówka to dopiero wydatki i nerwówka. Pozwole sie nie zgodzic z Kolega ....... przynajmniej w moim przypadku wykonczeniowka to pikus w porownaniu z tym co wydalam na poczatku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 05.04.2012 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Edytko, dzięki za Wesołe ... ale właściwie to mamy święta nijakie... chociaż od niedzieli wielkanocnej zobaczę mojego małża przez dłużej niż 2 godziny ))) i ta radość potrwa do wtorku rana... Zbigniew dobrze radzi z Sarsilem )) u nas pomogło z tym że małż sam impregnował swemi rączętami bo powiedział że żadnego partacza już na komin nie wpuści i tak wisiał na kominach (a mamy dość duże i wysokie) przez kilka dni i smarował je pędzlem chyba trzykrotnie (planuje poprawkę po wiośnie) Z tym wykańczaniem to różnie bywa bo jak się liczy na fachowców to można kitę wywinąć finansowo - gdyby mi kafelkarz kład podłogi to bym się wprowadzała na osiemnastkę mojego najmłodszego ))) a tak mam rączki małża (dla ciekawych małż to muzyk symfoniczny żeby było śmieszniej....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 05.04.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 no to jak muzyk to układa z wyczuciem w takt muzyki btw. a ten komin to malował z drabiny czy po dachówkach skakał też mnie to czeka, poprawka po "specach", sic.. jak czytam to wszędzie te same problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 08.04.2012 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Skakał niestety bez drabiny. Przywiązał się do krokwi zanim wylazł na górę. Położył sobie starą kołdrę w zagłębieniu pomiędzy dachem i kominem i boki malował na leżąco ))) było się o co bać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 08.04.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 ups kaskaderskie wyczyny a tymczasem Wesołych Świąt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.04.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Radosnych Świąthttp://img.national-geographic.pl/images/1003/pics/shutterstock_wielkanoc_37d63d5b92.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.04.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Hejka U mnie chlopaki ktorzy kladli klinkier impregnowali Sarsilem zarowno caaaaaaaaaly komin ( u mnie komin jak w cegielni - taki chcialam ) jaki i klinkier przy domku gospodarczym jak do tej pory wszystko oki !!! ale w tym roku planuje jeszcze raz zakonserwowac klinkier przed zima . Buziaki zostawiam i po swietach zabieram sie za czytanie Twojego dziennika WESOLEGO ALLELUJA !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 16.04.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 No to widzę że Sarsil rządzi ))) Edyta pooglądałam sobie u ciebie ten komin... to jest komińsko nie komin było co impregnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.04.2012 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Bylam tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 18.10.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.12.2012 03:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 http://img24.imageshack.us/img24/4098/wesolychswiat2012.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 24.12.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Pogodnych, rodzinnych , pełnych optymizmu i radości Świąt Bożego Narodzenia życzy Zbigniew z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts