Zbigniew100 13.06.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Już niedługo inspiracje się przydadzą. No i mój sokoli wzrok zauważył pewne zaokrąglenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 13.06.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 no schody ze światełkami bardzo fajne i na pewno przydadzą się ale może lepiej przyczepiać diody LED na ścianie tuż przy stopniu to wtedy nie będą świecić w górę tylko dokładnie na stopień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 13.06.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Zbigniew...'pewne zaokrąglenia'? to duże nieporozumienie. Ja wyglądam już jak stara matka wielorybica! A jeszcze 2 miechy!!!Co do diodek- no właśnie mój małż też twierdzi że będzie dawać po oczach. Pewnie ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 14.06.2010 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 "...Chcieliśmy pełne drzwi do pokoi i zaczęłam się zastanawiać czy to nie zaciemni nam całego korytarza na górze a majster na to: no to damy taki fajny świetlik w dachu i będziez miała jasne światło i pełne drzwi! No czy on nie jest kochany? ..." A czy kochany majster powiedział ile kosztuje świetlik? Chyba, że mówił o zwykłym oknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 14.06.2010 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 citocerber,majster powiedział że świetlik to 8 stów. zobaczymy bo jak nie to sie z tego wycofamy. Sprawdzałam w necie i można dostać świetliki nawet po 670zł - oczywiście nie o średnicy 100cm ale mniejsze. Jak do tej pory to nasz majster sprawdza sie w 100 proc i myślę że i tu nie zrobi nas w balona. pozdrówkapap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.06.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Hej:)A jak się czyści taki świetlik???Ja kojarzę z przedszkola, do którego chodziła moja starsza córka i niestety urody to on nie dodawał.... Po tych doświadczeniach nawet okna niedostępnego z podłogi mieć nie chciałam (np. takiego na klatce schodowej połaciowego:() Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 14.06.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Kurcze! tu mnie dobiłaś Yuka!Nawet nie pomyślałam o myciu...masz rację przecież to trzeba raz na jakiś czas machnąć szmatą ... ;-( musze wypytać majstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.06.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Ale jeszcze oddychasz;)Nie to było moim celem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 14.06.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 żyję żyję ale ziarno wątpliwości zaczyna kiełkować i pędami owijać się wokół mojej szyi....duszę sieeeee..... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.06.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 RATUUUUNKUUUUU, Niech ktoś poda jej wody i otworzy okno:eek: (może być nawet świetlik;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 14.06.2010 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 szybko z tą wodą! bo mi beton zastyga...w gardle...może lepiej tego świetlika nie otwierajci ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.06.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.06.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Przemyśleć, rozważyć za i przeciw:) A można w takim świetliku dać szybkę - ornament? u mnie na klatce schodowej, na szczytowej ścianie będzie okno. Damy ornament zamiast zwykłej szyby. Mogę je wtedy umyć nawet szmatką założoną na miotłę, nie będzie smug widać. A ze dwa razy do roku pogonie męża z drabiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.06.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 O, to, to!!!! Atijka ma fajny pomysł:yes: A ten raz do roku to studenta alpinistę trzeba zatrudnić, gdzie męża męczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.06.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 A jak mi się student alpinista spodoba to nawet częściej........ A co popatrzę sobie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.06.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 A okno czyste muuusiii być, nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.06.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 No MUSI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 15.06.2010 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Dziwczyny, ale to ma być świetlik a nie okno dachowe tzn. montuje się grzybek w dachu (dziura w dachu i w suficie) i srebrną rurą na poddaszu (już nieuzytkowym) ciągnie się światło naturalne do okrągłego 'okienka' ze specjalną szybą rozpraszającą czy coś. Tak właściwie to nie ma widocznego żadnego brudu bo szyba (w suficie) nie jest przezroczysta tak do końca. Problemem jest ten grzybek na dachu który jak wspomniała yuka trzebaby czasem umyś (na święta wielkanocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 15.06.2010 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 http://lh4.ggpht.com/_RSNEQunpnbg/TBcWcqy-hkI/AAAAAAAABdc/yVblDoQGvyI/s800/1504-01-STI-M_w280-1.jpg"http://lh5.ggpht.com/_RSNEQunpnbg/TBcXc-lKa9I/AAAAAAAABdw/8XgeSxXKtqA/s400/roznice-zastosowanieELP-1.jpg" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 15.06.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 a macie już potwierdzoną cenę tego świetlika? rozumiem, że na coś takiego nie trzeba robić zmian w pozwoleniu na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts