daggulka 31.08.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Wiem, jestem bezczelna i po chamsku przyciagam uwagę innych tytułem i wątkiem który jest nie na swoim miejscu . Zabieg ten jest celowy ... poniewaz na dział zwierzakowy zagląda niewielu , a właśnie dziś potrzebna jest nasza pomoc ... dlatego też z całego serca bardzo proszę osoby decyzyjne aby pozostawiły ten wątek w tym dziale najdłużej jak to jest mozliwe NASZEJ POMOCY POTRZEBUJE TYM RAZEM KOBIETA KTÓRA OPIEKUJE SIĘ KOTAMI .... nie ma statutu schroniska i nie może starać sie o żadne dotacje. Pomaga zwierzętom z dobroci serca ... więc i my z dobroci serca pomóżmy teraz jej. Walczy o karmę dla swoich podopiecznych , głosowanie kończy się dziś o północy. Dla niektórych poświęcenie 5 minut może sie wydać grą nie wartą świeczki ...ale sama mam dwa futrzaki i wiem ile potrafia pochłonąć ... a ona ma futrzaków z 50 albo i więcej i znikąd pomocy. Tutaj szczegóły i łopatologicznie krok po kroku opisane co zrobić aby móc zagłosować NA PANIĄ MIRKĘ T. http://forum.muratordom.pl/poswiec-5-minut-by-pomoc-bezdomnym-kotom,t168083.htm BARDZO PROSZĘ - WYKAŻMY SIĘ ODROBINĄ SERCA - POMÓŻMY CHOĆ W TEN SPOSÓB !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 31.08.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 i to TYLKO do końca dzisiejszego dniawięc nie obcyndalać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 czy Wy to widzicie? zdobyliśmy przewagę a dziś rano Pani Mirka przegrywała 30 głosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 31.08.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 czy Wy to widzicie? zdobyliśmy przewagę a dziś rano Pani Mirka przegrywała 30 głosami dobra, dobra - NIE ODPUSZCZAĆ, z historii znamy co to było z plebiscytami i takimi tam głosowaniami zapewne każdej z wymienionych tam osób należy się pomoc, tu Forowiczka zwróciła się o pomoc, więc akurat pomóżmy zgodnie z jej apelem a za miesiąc komuś innemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 31.08.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Melduję, że uczyniłem, to co należało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 zapewne każdej z wymienionych tam osób należy się pomoc, tu Forowiczka zwróciła się o pomoc, więc akurat pomóżmy zgodnie z jej apelem a za miesiąc komuś innemu dokładnie ... ja juz kiedys głosowałam ...przypomniaam sobie, że ktos prosił kilka miesięcy temu na pewno warto co miesiąc pomóc komus kto po trzebuje tej naszej pomocy .... kwestia kilku minut a wiele dobrego możemy zdziałać w grupie sSiwy12 ... ja wiem, ze Ty także zawsze na posterunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 31.08.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 up czytać i czynić dobro za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 głosujemy, głosujemy ... czasu mało - tylko dziś ...do północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 31.08.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Widzieliscie jaka mamy przewage - 59 glosow . Glosujcie dalej ludziska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 31.08.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dałam i zaraz jeszcze ze 2 głosy wynegocjuje . jest 57 głosów przewagi, ale wiadomo jak to jest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.08.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Głosujemy!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee 31.08.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Daggulka, dobrze zrobiłaś zakładając tu wątek. Inaczej faktycznie nie mogłabym pomóc. A tak, oddałam głos nr 1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 coffee - ja wiem, ze to nie jest odpowiedni dział na tego typu wątki .... ale własnie przed chwilą bardzo boleśnie uswiadomiłam sobie z powodu forumowiczki Tosinek, że to jest jedyny sposób żeby dotrzeć do ludzi .... czyli założyć wątek w dziale najczęściej odwiedzanym kochani ....Tosinek nie założyła, nie krzyczała donośnie i umknęło to wszystkim, a jej mama bardzo ptrzebowała pomocy apeluję na przyszłość .... jeśli ktoś potrzebuje pomocy - pilnej pomocy ratującej zdrowie , życie - niech krzyczy głośno i tam gdzie go usłyszą ....bo może zostać niezauważonym i nie otrzymac naszej pomocy na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 pomagamy .... wygrywamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 31.08.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Zagłosowałam ... Jesteśmy 126 głosów do przodu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ja tam nie wiem ... ale słyszałam, że dobro powraca tak, że warto kochani pomagać ... a jeszcze jak to nas kosztuje tylko 5 minut własnego czasu i nic więcej to już koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 halo.... halo.... alarm .... przewaga się zmniejsza .... juz tylko 113 do przodu kto jeszcze nie głosował - priosimy bardzo o zagłosowanie nie Mirke i Jej kociarnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.08.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 31.08.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 1450 jest mój pozdr i mam nadzieję że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 31.08.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ja swój głos tez dołozyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts