Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMÓŻCIE !!!!!!!!

Recommended Posts

Wiem, jestem bezczelna i po chamsku przyciagam uwagę innych tytułem i wątkiem który jest nie na swoim miejscu :oops: :roll: .

Zabieg ten jest celowy ... poniewaz na dział zwierzakowy zagląda niewielu , a właśnie dziś potrzebna jest nasza pomoc ... dlatego też z całego serca bardzo proszę osoby decyzyjne aby pozostawiły ten wątek w tym dziale najdłużej jak to jest mozliwe :)

NASZEJ POMOCY POTRZEBUJE TYM RAZEM KOBIETA KTÓRA OPIEKUJE SIĘ KOTAMI .... nie ma statutu schroniska i nie może starać sie o żadne dotacje. Pomaga zwierzętom z dobroci serca ... więc i my z dobroci serca pomóżmy teraz jej. Walczy o karmę dla swoich podopiecznych , głosowanie kończy się dziś o północy.

Dla niektórych poświęcenie 5 minut może sie wydać grą nie wartą świeczki ...ale sama mam dwa futrzaki i wiem ile potrafia pochłonąć :wink: ... a ona ma futrzaków z 50 albo i więcej i znikąd pomocy.

Tutaj szczegóły i łopatologicznie krok po kroku opisane co zrobić aby móc zagłosować NA PANIĄ MIRKĘ T. :D

http://forum.muratordom.pl/poswiec-5-minut-by-pomoc-bezdomnym-kotom,t168083.htm

BARDZO PROSZĘ - WYKAŻMY SIĘ ODROBINĄ SERCA - POMÓŻMY CHOĆ W TEN SPOSÓB !!!

czy Wy to widzicie? zdobyliśmy przewagę :D :D :D

a dziś rano Pani Mirka przegrywała 30 głosami :roll:

dobra, dobra - NIE ODPUSZCZAĆ,

z historii znamy co to było z plebiscytami i takimi tam głosowaniami :D

zapewne każdej z wymienionych tam osób należy się pomoc,

tu Forowiczka zwróciła się o pomoc, więc akurat pomóżmy zgodnie z jej apelem

a za miesiąc :D

komuś innemu :roll:

zapewne każdej z wymienionych tam osób należy się pomoc,

tu Forowiczka zwróciła się o pomoc, więc akurat pomóżmy zgodnie z jej apelem

a za miesiąc :D

komuś innemu :roll:

dokładnie ... ja juz kiedys głosowałam ...przypomniaam sobie, że ktos prosił kilka miesięcy temu :D

na pewno warto co miesiąc pomóc komus kto po trzebuje tej naszej pomocy .... kwestia kilku minut a wiele dobrego możemy zdziałać w grupie :D

sSiwy12 ... ja wiem, ze Ty także zawsze na posterunku :wink: :D

coffee - ja wiem, ze to nie jest odpowiedni dział na tego typu wątki ....

ale własnie przed chwilą bardzo boleśnie uswiadomiłam sobie z powodu forumowiczki Tosinek, że to jest jedyny sposób żeby dotrzeć do ludzi .... czyli założyć wątek w dziale najczęściej odwiedzanym :roll:

kochani ....Tosinek nie założyła, nie krzyczała donośnie i umknęło to wszystkim, a jej mama bardzo ptrzebowała pomocy :(

apeluję na przyszłość .... jeśli ktoś potrzebuje pomocy - pilnej pomocy ratującej zdrowie , życie - niech krzyczy głośno i tam gdzie go usłyszą ....bo może zostać niezauważonym i nie otrzymac naszej pomocy na czas :(