iness650 31.08.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Czekam z niecierpliwością na komentarze i uwagi do dziennika.Dziennik mieszkania w okolicach bocianiego gniazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 31.08.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Gratuluje mieszkania i tempa w jakim działacie.Będę śledzić Wasze postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.09.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Juz ściany pomalowane, meble wybrane? WOW! Łóżko fajne, gdzie wybieraliście? I co będzie na podłodze w sypialni? Ja zakup łóżka mam w odległych planach, na razie przeprowadze się z tym co jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.09.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Właśnie oglądałam łazienkę. To, że podłoga będzie w jednym kolorze to według mnie dobry wybór. W teraźniejszym mieszkaniu mam pomarańczowo- białą łazienkę. Jets bardzo energetyczna Sprytnie udało się zmieścić w łazience i wannę i prysznic. Myślę, że będzie SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 02.09.2009 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Dzieki wielkie.A jeśli chodzi o tempo pracy to nie nadążam zwozić i zamawiać materiałów dla moich Fachowców. Lada moment będą podłogi a ja ciągle nie wybrałam listw. W łazience faktycznie chodziło mi o efekt energetyzujących kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.09.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Tylko pogratulowac takiej ekipy! Co do listew to u mnie podłoga na dole juz jest a listew jak nie było tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 04.09.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 A mozna prosic zdjecia tarasu? I link do stronki dewlopera? Bardzo mi sie podoba Wasze mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.09.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Z przyjemnościa do Ciebie zaglądam. Salon i jadalnia: Tutaj toczyła się walka z Jeszczeniemężem o "być albo nie być" tapet. Tapety jak widać są. Są i ja jestem nimi oczarowana. wcale się nie dziwnię. Jest pieknie. Mój Jużdawnomąż tez nie lubi tapet. Z powodu braku czasu na rozmiękczenie go na razie tapet u nas nie bedzie. Trochę szkoda- ja lubię jak są w sypialni. A w łazience nie myślałaś o białej szafce? Ja bym tam właśnie taką widziała. Czekam z niecierpliwościa na następne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 04.09.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 dragasia Poleciało na prv aneta-we Dzięki wielkie za takie duże zainteresowanie. Jeśli chodzi o szafke do WC to właśnie miała być biała, z lakierowanego frontu bez uchwytów (na tipony) ale wycena mnie powaliła. 1000zł to dla mnie za dużo. Wybiore chyba coś w zwykłej płycie MDF w kolorze miodowego drewna i ocieple te WC takimi drewnianymi dodatkami.Czy Twoje mieszkanie/dom można gdzieś podejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.09.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Czy Twoje mieszkanie/dom można gdzieś podejrzeć? do tej pory nie dorobiłam się dziennika. Zdjęć mam bardzo mało, najczęściej tylko z "komórką" biegnę na budowę. Ach, juz właściwie do domu a nie na budowę - działa piec Na razie nie mogę się pochwalić takimi postępami jak u Ciebie choć nieubłaganie przybliża sie czas przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 08.09.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 aneta-we Na mieszkaniu napewno szybciej widać postępy niż przy budowie domu bo mieszkanie jest mniejsze. Na kiedy zaplanowałaś przeprowadzkę? Piec - ummmm...cieplutko domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.09.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Przeprowadzka pewnie w połowie października, jesli tylko będzie kuchnia A Wasza już zamówiona? Twoje szare WC przypomina mi trochę moją górną łazienkę. Tez mam takie czerwone listwy i szare płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 10.09.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Będziemy się przeprowadzać w tym samym czasie Kuchnia zamówiona i będzie montowana 25-30 września. Pokaż proszę swoją łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.09.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Łazienka w trakcie układania. I ten nieszczęśny aparat nienaładowany Ale jak będę dziś lub jutro to pstrykne fotke telefonem Kuchnię będziecie mieć wczesniej, ja poczekam przynajmniej do 10,10,09. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.09.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Pokaż proszę swoją łazienkę. Proszę bardzo, bez fug, nieskończona i brudna : http://img10.imageshack.us/img10/9207/azienka1.jpg http://img42.imageshack.us/img42/9733/azienka.jpg http://img24.imageshack.us/img24/2746/azienka2.jpg Wanna bedzie obłożona mozaiką i jakieś 10 cm pod krawędzią będzie czerwona listwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 11.09.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Swietnie wyszła ta Twoja łazienka. Bardzo lubie taki styl.Tubądzin Minimal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.09.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Swietnie wyszła ta Twoja łazienka. Bardzo lubie taki styl. Tubądzin Minimal ? tak dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 14.09.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Pracę widzę posuwają się w zawrotnym tempie Bardzo jestem ciekawa końcowego efektu... jak ja lubię podglądać czyjeś mieszkanka Na razie mam pytanko, jaką macie wannę? Może coś nowego odkryję, bo szukam takiego kształtu i na razie wybrana jest Riho Delta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 14.09.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 kroowka Nasza wanna to własnie Riho Delta 150x80. Wiem, że Koło miało coś o podobnym kształcie i rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiórek kokosowy 14.09.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ...skąd ja znam panele Eggera kokos hmm... niech no pomyślę Ładne są prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts