kroowka 14.09.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 kroowka Nasza wanna to własnie Riho Delta 150x80. Wiem, że Koło miało coś o podobnym kształcie i rozmiarze. o proszę, to też Delta Koło też widziałam, ale ja właśnie najwyżej 150 cm mogę zmieścić. Próbowałaś już czy będzie się wygodnie można w niej zmieścić? A może zdradzisz, za ile udało się Wam ją kupić? Do tanich ona nie należy niestety.. no ale kształt ma idealny, prawda? Dzięki za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 14.09.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Wiórku Fakt, te panele są dość nietypowe. Ciekawe jak prezentują się w Twoim wnętrzu. kroowka Na żywo wanna zdaje się niewielka. Nie mam niestety jeszcze możliwości jej przetestowania ale wiem już że wygody strasznej to nie będzie a o kąpieli we dwoje trzeba zapomnieć. Kosztowała nas 1050zł razem z transportem i wniesieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 14.09.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 kroowka Na żywo wanna zdaje się niewielka. Nie mam niestety jeszcze możliwości jej przetestowania ale wiem już że wygody strasznej to nie będzie a o kąpieli we dwoje trzeba zapomnieć. Kosztowała nas 1050zł razem z transportem i wniesieniem. No cóż począć.. łazienki nam przypadły, a nie pokoje kąpielowe.. ale może jeszcze i mini spa kiedyś nam pisane Kibicuję urządzaniu i mam nadzieję podzielisz się jeszcze doświadczeniem z kąpieli Ja mam czas do początku roku, więc wszystko co utwierdzi mnie w słuszności wyboru, będzie bardzo cenne. Jeszcze raz dzięki za info Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.09.2009 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Iness jest pieknie!Tę tapetę szarą oglądam za każdym razem, w dodatku z pomarańczem będzie super.Napisz mi co to za kinkiety (gipsowe?) i gdzie je kupiłaś. Ja szukam właśnie takich, żeby świeciły do góry i do dołu.I jeszcze jedno pytanie: tam gdzie będzie lustro co to za oświetlenie?Rany, trochę pytań i zapomniałabym napisać o szafie: piękne połączenie kolorów drewna.Pewnie nie możesz się doczekac finału, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 24.09.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Mnie w ostatnich fotka najbardziej urzekła szafa... prześliczna jest! Super połączenie kolorów, jak pisze Aneta-we. Zdradzisz kto takie produkuje? Szkoda, że mi się taka wielka nigdzie nie zmieści... Wasze mieszkanko znów jest dla mnie kopalnią pomysłów... jak się robi ten cokół w ścianie??? planuję taki co najmniej w łazience, ale nei wiem czy to się podkuwa trochę i wkleja płytki? czy tyle tynku daje, żeby się zrównał z płytkami? Lampy masz bardzo ciekawe. Łazienki już finiszują Ciekawe kiedy się wprowadzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.09.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 iness kiedyś mi pisała, że w połowie października. I sądząc po tempie działania nie zmieni planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 24.09.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Dziewczyny, ja już widzę oczyma wyobraźni siebie na tej sofie w salonie i w wannie pełnej piany i widzę moje wszystkie bibeloty poustawiane to tu to tam :) Na upartego moglibyśmy wprowadzić się w przyszły weekend bo właśnie dziś montują nam kuchnie, jutro drzwi a schody za tydzień ale nie będziemy się śpieszyć. Do 12 października jednak będziemy już napewno mieszkać. aneta-we Kinkiety gipsowe są z firmy Cleoni. Mają przeróżne kształty i długości. Można je malować zwykłą farbą do ścian. Te które świecą góra-dół dają 60% światła na góre i 40% na dół. Urzekły nas też ceną np. tak kostka kosztowała 130zł. Na ich stronie wszystkiego się dowiesz: http://www.cleoni.pl/?k=katalog&w=&d=3&lang2=pl Listwa nad lustrem w łazience to Tricala 92cm z firmy Eseo. Szczerze mówiąc, to mnie wcale nie powaliła na kolana. Pierwotnie chciałam coś na całą długość ściany nad lustrem ale dawałoby zbyt dużo światła. kroowka Sypialnia kupiona w Agata Meble z serii London. Ta seria robiona jest też w kolorze orzech-biały połysk. Jakość tych mebli dość niska ale adekwatna do ceny. Szafa jest też w mniejszym rozmiarze. Tutaj na aukcji: http://www.allegro.plhttp:///item746245083_sypialnia_london_kern_orzech_klon_szafa_5_drzw.html#gallery Cokoły wbudowane w ścianę to była zmora moich Fachowców. Podkuwali oni tą ścianę, wpuszczali cokół a potem gipsowali. Będzie wygodne przy sprzątaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.09.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Dzięki, szczególnie za link do kinkietów. Dzięki temu może nie tylko gołe żarówki będę mieć przez piersze miesiące Ja czekam na więcej fotek z Twojego domku. I koniecznie wklej kuchnię jak zamontują. Nie pamietam: pisałaś jaką wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 24.09.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Dziewczyny, ja już widzę oczyma wyobraźni siebie na tej sofie w salonie i w wannie pełnej piany i widzę moje wszystkie bibeloty poustawiane to tu to tam :) Na upartego moglibyśmy wprowadzić się w przyszły weekend bo właśnie dziś montują nam kuchnie, jutro drzwi a schody za tydzień ale nie będziemy się śpieszyć. Do 12 października jednak będziemy już napewno mieszkać. :D super kroowka Sypialnia kupiona w Agata Meble z serii London. Ta seria robiona jest też w kolorze orzech-biały połysk. Jakość tych mebli dość niska ale adekwatna do ceny. Szafa jest też w mniejszym rozmiarze. Tutaj na aukcji: http://www.allegro.plhttp:///item746245083_sypialnia_london_kern_orzech_klon_szafa_5_drzw.html#gallery Cokoły wbudowane w ścianę to była zmora moich Fachowców. Podkuwali oni tą ścianę, wpuszczali cokół a potem gipsowali. Będzie wygodne przy sprzątaniu Dzięki za namiary na szafę, pooglądam sobie. Inne też dość ciekawe.. a cena bardzo interesująca Cokoły są ekstra, kocham wszystko co ułatwia sprzątanie! .. bo sprzątania nie kocham zdecydowanie! .. mam inne ciekawsze hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 24.09.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Projekt kuchni jest w jednym z pierwszych postów w dzienniku, tym gdzie pokazywałam inspiracje kuchni. A co do sprzątania to chyba mało kto lubi to robić choć przez pierwszy miesiąc w nowym mieszkaniu to będzie sama słodycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 25.09.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Był kłopot z wyświetlaniem zdjęć w dzienniku ale teraz powinno być już dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 26.09.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Jak dla mnie to płytki w kuchni bardzo ciekawe. Możesz zdradzić nazwę i producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 26.09.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Oczywiście, że mogę. To Marvel polskiej firmy Polcolorit. Te moje to II gatunek. Różnica w cenie między I a II to około 60zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.09.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Piekne mieszkanko, naprawde ze smakiem je urzadziliscie. Gratulacje.Bardzo fajne te kafle w lazience bialo-pomaranczowej, bardzo oryginalnie, jestem za, bo wszystkie te lazienki sa w jednym stylu.A twoja kuchnia jest rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorsli 28.09.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam.Mieszkanko ładne i ciekawie urządzane.Kuchnia bardzo mi się spodobała, możesz napisać jaki kolor mają ściany, co to za farba?Chciałam tez zapytać co to za lampa na suficie w dolnym przedpokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 28.09.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Dziękuję za komplementy Farba w kuchni to Dulux z mieszalnika. Numer podam jutro bo muszę zajrzeć na próbkę a nie mam jej przy sobie. Lampa na dole w przedpokoju to plafon Ecomoods z firmy Philips. Barwa tego dekoru może również być czerwona. Większość lamp które wybraliśmy to właśnie Philipsy. Mają teraz całą linię Ecomoods z najnowszą energooszczędną technologią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorsli 28.09.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Bardzo dziękuję za informację Mam jeszcze jedno pytanie, czy światło które daje ten plafon jest jasne? W danych technicznych znalazłam informację, że jest tam 40W, ale to chyba niekoniecznie będzie to samo co zwykła żarówka 40W. Najchętniej bym zobaczyła na żywo lampy z tej serii bo podobają mi się, ale nie mogę znaleźć informacji jakie sklepy prowadzą sprzedaż. Chyba muszę pojeździć po sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 29.09.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 iness, bardzo mi się u Ciebie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dashmag 30.09.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Iness,świetne pomysły, bardzo ciekawa kolorystyka. Czy możesz zdradzić cenę lamp w przedpokoju??Gdzie je kupowałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.09.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 iness: SUPER.I czerwony paseczek juz jest w łazience na swoim miejscu. Kuchnia wyszła super.Ale nr 1 to dla mnie ta Twoja szara tapeta. Pewnie sie powtarzam, ale cudna jest.Aha, i nie wierzę w tego lenia. Skąd inaczej tyle byłoby juz zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts