iness650 30.09.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Bardzo dziękuję za informację Mam jeszcze jedno pytanie, czy światło które daje ten plafon jest jasne? W danych technicznych znalazłam informację, że jest tam 40W, ale to chyba niekoniecznie będzie to samo co zwykła żarówka 40W. Najchętniej bym zobaczyła na żywo lampy z tej serii bo podobają mi się, ale nie mogę znaleźć informacji jakie sklepy prowadzą sprzedaż. Chyba muszę pojeździć po sklepach Muszę przyznać, że plafon w dolnym przedpokoju coś nam szwankuje. Jeszcze nie rozszyfrowaliśmy czy to wina elektryki czy samego plafonu. Daje jednak dość słabe światło ale trzeba podkreślić, że jest przy samym suficie a my sufit mamy prawie na 3 metrach. Napewno jednak jest to więcej światła niż standardowe 40W. dashmag Lampy wiszące w przedpokoju to nazywane przez nas pączki. Naprawdę nazywają się Optica i są z firmy Elgo. O kinkietach w przedpokoju pisałam wyżej bo pytała aneta-we. monahDzięki. Przyznam się, że Twoja opinia wiele dla mnie znaczy bo jesteś dla mnie wyrocznią tego forum aneta-we Tak, tak. Tego lenia czeka jeszcze przeprowadzka a to sporo roboty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 30.09.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Co raz bardziej u Was domowo i już blisko.. co raz bliżej w Lenia też nie wierzę Leniwce nie mają tak ładnie urządzonych domostw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.09.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Jestem pierwszy raz u Ciebie (nie wiem jak to sie stalo) i musze powiedziec ze jest suuuuper!!! ciekawia mnie twoje schody i salon. pozdrawiam. Moj domek stawiam na osiedlu bocianie gniezdo, ale w innej czesci kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorsli 30.09.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Muszę koniecznie poszukać tych lamp w realu. Pięknie prezentują się drzwi już osadzone. Tak skromnie przypomnę się jeszcze w sprawie koloru ścian w kuchni Czym więcej oglądam Twoje mieszkanko, tym bardziej mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 01.10.2009 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 monahDzięki. Przyznam się, że Twoja opinia wiele dla mnie znaczy bo jesteś dla mnie wyrocznią tego forum ojacie. no ady przestań. teraz to się zaczerwieniłam BARDZO podobają mi się: - białe płytki-cegiełki - szare WC z czerwonym paseczkiem - tapety w salonie - podłoga w kuchni - białe cokoły przypodłogowe - kinkiety - piękne połączenie białych frontów w kuchni z dominującym blatem - i to samo na ścianie, super to wygląda! - kuchenna pół-wyspa - oraz leń, co nic nie robi cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 01.10.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Tak skromnie przypomnę się jeszcze w sprawie koloru ścian w kuchni Czym więcej oglądam Twoje mieszkanko, tym bardziej mnie się podoba. Oliwkowy w kuchni to dulux Crested Moos 2 numer 70YY 37/296, farba połysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dashmag 05.10.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Iness dzięki za info o lampach, czy kupowałaś je w sklepie, czy na internecie? Kuchnia jest bardzo ładna, swoja planuje w podobnym stylu. Czy meble są białe, czy jasny krem, bo trudno na niektórych zdjęciach ocenić kolor. Jaki masz okap?Świetnie wygląda(czytaj- nie rzuca się w oczy).Z niecierpliwością oczekuje na więcej zdjęć.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 05.10.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Lampy kupowałam w sklepie w okolicach Szczecina. Ten sklep prowadzi też sprzedaż internetową: http://www.lampexbis.plTen plafon w dolnym przedpokoju oddaliśmy niestety do reklamacji bo coś w nim jednak nie styka.Kuchnia jest biała, miała być biała aby podkreślić kontrast kolorystyczny.Okap firmy Teka GFH 73 - szerszy niż standardowy dlatego jest tam szeroka szafka.Więcej zdjęć już dziś wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dashmag 05.10.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Dziękuje, już lecę na poszukiwania. Czekam na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 06.10.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 iness650 gratuluję pięknego mieszkanka Będę często do Ciebie zaglądać, bo ze swoim Jeszczeniemężem też urządzam mieszkanko. Szkoda, że nie idzie nam to tak szybko jak u Ciebie Świetne te kinkiety w przedpokoju, już zastanawiam się gdzie mogę je umieścić u siebie No i Twój kibelek.... niby takie proste dwie linie z czerwonej listy, a jaki to wygląda, mam nadzieję, że się nie pogniewasz jak zainspirujesz to pomieszczenie u mnie w mieszkanku, bo wcześniej zupełnie koncepcji nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee 07.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Iness, jestem pod ogromnym wrażeniem. Już dawno nic mi się tak na forum nie podobało jak Twoje wnętrza. Sama mieszkam pod Szczecinem, więc chciałabym Cię podpytać o kilka namiarów. Najważniejszy temat- kto wykonywał Wam kuchnię? Jeszcze w tym miesiącu muszę dać naszą kuchnię do wyceny i chętnie spotkałabym się z autorem Waszej zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 08.10.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Kuchnie robiła firma "Chata s.c." ul. Modra 85. Mała firma którą znam z polecenia znajomych. Robiłam już u nich swoją pierwszą kuchnie dwa lata temu. Obie wyszły bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cekin 09.10.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 bardzo podoba mi sie wasze mieszkanie.A rolety dalabym na scianie - moim zdaniem wyglada to ladniej niz we wnece okna. Tylko powies zdecydowanie wysoko, zeby nie utrudnialy otwierania okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 09.10.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Dzięki cekin. Takie właśnie rolety zamówiłam. Będą w przyszłym tygodniu Zamonotowane będa przy samym suficie co umożliwi to, że fale nie będą się nakładać na siebie tylko będzie między nimi odstęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.10.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Dzis wielki dzień Napisz jak poszlo z przeprowadzką i jak się śpi w nowym domu Powodzenia http://www23.patrz.pl/u/f/62/34/37/623437.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee 11.10.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Trzymam kciuki za przeprowadzkę!Mam nadzieję, że jak się już ogarniecie, to wkleisz nowe zdjęcia. Dziękuję bardzo za namiary na firmę od kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 11.10.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Świetne wnętrza! Gratuluję pomysłowości i wyobraźni A kuchnia wraz z podłogą miodzio po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkm 12.10.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Całkiem przypadkiem trafiłam do Twojego mieszkanka i bardzo mi się u Ciebie podoba. Mam pytanko odnośnie sofy do salonu, starałam się czytać uważnie ale nie znalazłam informacji jakiej jest firmy.... Czy to też Agata Meble ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 14.10.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Tak, kupiona w Agata Meble. Firma Aris, model Oxford Bingo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee 15.10.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 To udanego urlopu! Dzien na prom faktycznie nie najszczęśliwszy. Trzymam kciuki za małe fale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts