Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Bardzo dziękuję za informację :D

Mam jeszcze jedno pytanie, czy światło które daje ten plafon jest jasne?

W danych technicznych znalazłam informację, że jest tam 40W, ale to chyba niekoniecznie będzie to samo co zwykła żarówka 40W. Najchętniej bym zobaczyła na żywo lampy z tej serii bo podobają mi się, ale nie mogę znaleźć informacji jakie sklepy prowadzą sprzedaż.

Chyba muszę pojeździć po sklepach :)

Muszę przyznać, że plafon w dolnym przedpokoju coś nam szwankuje. Jeszcze nie rozszyfrowaliśmy czy to wina elektryki czy samego plafonu. Daje jednak dość słabe światło ale trzeba podkreślić, że jest przy samym suficie a my sufit mamy prawie na 3 metrach. Napewno jednak jest to więcej światła niż standardowe 40W.

dashmag Lampy wiszące w przedpokoju to nazywane przez nas pączki. Naprawdę nazywają się Optica i są z firmy Elgo.

O kinkietach w przedpokoju pisałam wyżej bo pytała aneta-we.

monahDzięki. Przyznam się, że Twoja opinia wiele dla mnie znaczy bo jesteś dla mnie wyrocznią tego forum ;) :)

aneta-we Tak, tak. Tego lenia czeka jeszcze przeprowadzka a to sporo roboty !!

• Odpowiedzi 105
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jestem pierwszy raz u Ciebie (nie wiem jak to sie stalo) i musze powiedziec ze jest suuuuper!!! ciekawia mnie twoje schody i salon. pozdrawiam.

Moj domek stawiam na osiedlu bocianie gniezdo, ale w innej czesci kraju :D

Bardzo dziękuję za odpowiedź.

Muszę koniecznie poszukać tych lamp w realu.

Pięknie prezentują się drzwi już osadzone.

Tak skromnie przypomnę się jeszcze w sprawie koloru ścian w kuchni :oops: Czym więcej oglądam Twoje mieszkanko, tym bardziej mnie się podoba. :D

monahDzięki. Przyznam się, że Twoja opinia wiele dla mnie znaczy bo jesteś dla mnie wyrocznią tego forum ;) :)

ojacie. no ady przestań. teraz to się zaczerwieniłam :D

BARDZO podobają mi się:

- białe płytki-cegiełki

- szare WC z czerwonym paseczkiem

- tapety w salonie

- podłoga w kuchni

- białe cokoły przypodłogowe

- kinkiety

- piękne połączenie białych frontów w kuchni z dominującym blatem - i to samo na ścianie, super to wygląda!

- kuchenna pół-wyspa

- oraz leń, co nic nie robi cały dzień ;)

Tak skromnie przypomnę się jeszcze w sprawie koloru ścian w kuchni :oops: Czym więcej oglądam Twoje mieszkanko, tym bardziej mnie się podoba. :D

Oliwkowy w kuchni to dulux Crested Moos 2 numer 70YY 37/296, farba połysk.

Iness

dzięki za info o lampach, czy kupowałaś je w sklepie, czy na internecie?

Kuchnia jest bardzo ładna, swoja planuje w podobnym stylu.

Czy meble są białe, czy jasny krem, bo trudno na niektórych zdjęciach ocenić kolor.

Jaki masz okap?Świetnie wygląda(czytaj- nie rzuca się w oczy).Z niecierpliwością oczekuje na więcej zdjęć.Powodzenia. :D

Lampy kupowałam w sklepie w okolicach Szczecina. Ten sklep prowadzi też sprzedaż internetową: http://www.lampexbis.pl

Ten plafon w dolnym przedpokoju oddaliśmy niestety do reklamacji bo coś w nim jednak nie styka.

Kuchnia jest biała, miała być biała aby podkreślić kontrast kolorystyczny.

Okap firmy Teka GFH 73 - szerszy niż standardowy dlatego jest tam szeroka szafka.

Więcej zdjęć już dziś wieczorem.

iness650 gratuluję pięknego mieszkanka :D Będę często do Ciebie zaglądać, bo ze swoim Jeszczeniemężem też urządzam mieszkanko.

Szkoda, że nie idzie nam to tak szybko jak u Ciebie :(

Świetne te kinkiety w przedpokoju, już zastanawiam się gdzie mogę je umieścić u siebie :oops:

No i Twój kibelek.... niby takie proste dwie linie z czerwonej listy, a jaki to wygląda, mam nadzieję, że się nie pogniewasz jak zainspirujesz to pomieszczenie u mnie w mieszkanku, bo wcześniej zupełnie koncepcji nie miałam :oops:

Iness, jestem pod ogromnym wrażeniem. Już dawno nic mi się tak na forum nie podobało jak Twoje wnętrza. Sama mieszkam pod Szczecinem, więc chciałabym Cię podpytać o kilka namiarów. Najważniejszy temat- kto wykonywał Wam kuchnię? Jeszcze w tym miesiącu muszę dać naszą kuchnię do wyceny i chętnie spotkałabym się z autorem Waszej zabudowy.
Kuchnie robiła firma "Chata s.c." ul. Modra 85. Mała firma którą znam z polecenia znajomych. Robiłam już u nich swoją pierwszą kuchnie dwa lata temu. Obie wyszły bardzo dobrze :)

bardzo podoba mi sie wasze mieszkanie.

A rolety dalabym na scianie - moim zdaniem wyglada to ladniej niz we wnece okna. Tylko powies zdecydowanie wysoko, zeby nie utrudnialy otwierania okien.

Dzięki cekin. Takie właśnie rolety zamówiłam. Będą w przyszłym tygodniu :) Zamonotowane będa przy samym suficie co umożliwi to, że fale nie będą się nakładać na siebie tylko będzie między nimi odstęp.
Całkiem przypadkiem trafiłam do Twojego mieszkanka i bardzo mi się u Ciebie podoba. Mam pytanko odnośnie sofy do salonu, starałam się czytać uważnie ale nie znalazłam informacji jakiej jest firmy....:( Czy to też Agata Meble ?