nawrat 31.08.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witam. Chcę ułożyć panele w pokoju, nie chcę sie za to zabierać, dopóki nie bede miał pomysłu jak ułożyć je przy drzwiach. Otóż moj pokój to prostokąt, ale drzwi znajdują się w małej wnęce (30 x 90) Więc jest to prostokąt z małą wnęką. Ta wnęka to framuga z drzwi. Jeśli ułożę panele i zostawie dylatacje nie wiem czym ją zakryć - nie dam na framudze listwy przyściennej. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irreality 31.08.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 A listwa progowa nie będzie pasować? http://solidnydom.pl/cv_605_9218,montaz_listew_progowych.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nawrat 31.08.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Można i tak spróbować. Jeśli zastosuje te listwy, jaka powinna byc odległość panela od futryny? Bo chciałbym już układać, a listwy dokupić później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irreality 31.08.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Chyba dopiero teraz zatrybiłem że chodzi Ci o fragmenty "po bokach" czyli te kawałki 30 cm. Zwykłe futryny są zwykle na panelach. Jeżeli nie masz możliwości podłożyć panela pod futrynę to pozostaje Ci zabawa z listwami. Może taką listwą zakończeniową? - http://www.budujesz.pl/produkt/2898?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2009-08&utm_content=2898 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nawrat 31.08.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzięki irreality. Właśnie taką listwę dziś zakupiłem, myślę że jest idealna do tego. Od jutra zabieram się za układanie Paneli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts