Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 852
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

My zdecydowalismy sie na Junkersa - CERAPUR SMART ZSB 22-3C i dodetgo zasobnik SO 160-1 -STOJĄCY CYLINDRYCZNY

Podlaczal ktos z Was gaz? Wymaga to osobnego zgloszenia?

Edytowane przez Klub_AA

Podłączał ktoś z Was gaz? Wymaga to osobnego zgłoszenia?

Nie wiem czy to o to chodzi ale znalazłem na innym forum taką wiadomość.

"W zeszłym tygodniu złożyliśmy wniosek o budowę przyłącza gazowego ( tj. o pociągnięcie gazu od skrzynki w granicy działki do domu i i o wykonanie instalacji w domu ). Do wniosku o pozwolenie na budowę dołączyliśmy:

- zaświadczenie o prawie do dysponowania nieruchomością na cele budowlane

- 4 egzemplarze projektu instalacji gazowej wykonanego przez osobę z uprawnieniami do wykonywania tego typu projektów wraz z zaświadczeniem o tych uprawnieniach.

- opinię kominiarską

Czas oczekiwania: ( podobno ) dwa tygodnie

Po odebraniu pozwolenia trzeba jeszcze czekać 2 tygodnie na uprawomocnienie decyzji i pieczątkę i dopiero potem można zgłosić zamiar budowy przyłącza i rozpocząć właściwą pracę..."

Korzystając z małego zastoju w temacie zamieszczam wizualizacje pokoju naszej Majki (ma 1,5 roku).

Święta zbliżają się wielkimi krokami, być może następne spędzimy w swoim wymarzonym domku a póki co...

http://c.wrzuta.pl/wi1460/6a5a0762001533434614ddaf/wesolych_swiat_wielkanocnych

mały 1.jpg

mały 2 a.jpg

mały 2.jpg

mały 4.jpg

mały 5.jpg

• 2 weeks później...
Korzystając z małego zastoju w temacie zamieszczam wizualizacje pokoju naszej Majki (ma 1,5 roku).

teguss http://www.dkwadrat.pl/index3.php?pokaz=promocje&id_produktu=713&nazwa=Krzesło insp. Panton Junior&producent= penthoy w promocji zajefajna cena za inspirowane

Janek ;)fajna nam jeszcze brak barierki i blatu w kuchni ;) A ile wyszlo jak mozna zapytac?

Malkul my elewacje zrobimy w przyszłym roku chyba ze finansowo sie uda to wczesniej, zrobić myślę nad na MODRZEWIEM SYBERYJSKI bardzo proste przetłlloczenia, w jasnym kolorze.

Edytowane przez ewa133

To cenowo fajnie wyszło... Ta barierka co pokazała Malkul tez fajna... Cały czas myslałam ze bedzie cos z metaloplastyki ale chyba jednak szklo bedzie fajniejsze.

Zapomniałam sie pochwalic MAMY PRAD ;)

Zaczełam robic ogród narazie czesc przed domem, mamy spora działke prawie 40ar dlatego zrobimy to etapami.

Edytowane przez ewa133