Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 852
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Siza wiem ze schody tyle kosztuja, czasem zastanawiam sie z czego robi sie taka cena... Mozna pokusic sie o montaz schodow samodzielnie... Idzie zima pracy na zewnatrz coraz mniej... Znalazłam na allegro oferte na stopnie debowe Firma CENTER-WOOD

Na aukcji oferuja Stopnie dębowe wykonane z drewna litego klejonego wzdłużnie, jednostronnie bezsęcznego 4-5 lameli na schoda.

Wymiary stopnia: 1000 x 300 x 40 mm cena to 119zl za stopien. Unas jest 15stopni.Teraz pytanie jaki wzor chcesz zamontowac... mi bardzo podoba sie cos takiego ...

Pisałas ze maz tnie koszty moze warto przemyslec ta sprawe ;)

Zobacz na str 20 pisałam o takich prostych schodach, ;) z fotką Wlasnie na takie czekam, sa boskie, schody zostawilismy na koniec aby sie nie niszczyły, ale juz wiem ze beda wygladały rownie fajnie jak u Ciebie. A w sumie to twoje beda ładniejsze , ciagle ubolewam ze mamy krecone;(i juz tak ładnie sie nie zaprezentują.Barierka...i blat to sni mi sie po nocach...bedzie szklana tak mysle, ta biala u gumisiowej jest fajna ale szukam dalej... im blizej konca tym trudniej podjac decyzje ;)

Myslałam ze na scianie macie jakis pasek plexi z podswietleniem w sumieto by fajnie wygladało ;) zgrało by sie z tym na antresoli. ;)

Edytowane przez ewa133