malkul 03.08.2012 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Montowane zgodnie z instrukcje w okolicach 50-60 cm nad stołem, coby nie slepiły, AA pokaż cos nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona.k. 03.08.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Malkul naprawdę piękna jadalnia. Zazdroszczę. Szczególnie tej szarej podłogi.A donicę kupiłam w biedronce.Na podłodze mamy gres polerowany 60x60, kupowany w castoramie, cena jakieś 70 zł za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona.k. 03.08.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 (edytowane) :no:Dla malkul zabudowa po schodami i takie tam, , Edytowane 3 Sierpnia 2012 przez iwona.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkp 03.08.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 iwona.k. i malkul - super zdjecia i wnetrza! jestem pod wrazeniem my jestesmy na etapie polozenia paneli i rowniez zastanwiamy sie czy robic dylatacje, czy klasc panale na antresoli w jednym ciagu, widze ze na forum pol na pol .... plytki mamy polozone, lazienka na wykonczeniu, zastanwiamy sie nad schodami ... iwona.k. opowiedz cos o swoich schodach, jaki material, z czego sa zrobione biale podstopnice i jak cenowo, dasz rade pokazac barierke na antresoli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 03.08.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 ja nie mam za bardzo nic nowego mam schody ale bez bareierek to szalu nie ma robi sie elewacja ale dopiero zaczeli dzisiaj skonczyli lustra w lazienkach ale jeszcze za wczesnie zeby pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siza 03.08.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Witam! Dawno nie zaglądałam tutaj. Dla chętnych kilka fotek. Jakość ich mizerna, bo lampy nie chciało mi się zakładać, a dziś akurat dzień deszczowy. Pozdrawiam Wszystkich:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siza 03.08.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Co tam, proszę poddasze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona.k. 03.08.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 mkp stopnie schodów mamy dębowe i kosztowały około 4 tys., natomiast podstopnie wykonane są z tych samych płytek co podłoga na parterze. Zdjęcie barierki dam troszkę później. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TEGUSS 03.08.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Witam ! Mam jedno szybkie pytanie Panele na górze macie układane wzdłuż antresoli czy w poprzek Ważne bo jutro z rana ruszam z układaniem i nie moge się zdecydować jak je dać Pozdrawiam PS zamieszczam 2 zdjęcia elewacji - troszeczkę słabej jakości gdyż jak odjeżdżałem z działki późno się robiło i troszeczkę mizernie wyszły. W Niedziele postaram się podesłać coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 03.08.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 ja mam w poprzek antresoli a wzdłuż stopni schodów (uwaga mam zmieniony projekt i mam schody dwubiegowe ze spocznikiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona.k. 03.08.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Widzę że elewacja bardzo zbliżona do naszej:no:U nas panele wzdłuż długiej barierki na antresoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 05.08.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 panele w poprzek Widze ze nie wiele osob decyduje sie na drewno na elewacji. Zobaczymy jak u nas to wyjdzie. Drewno juz kupione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 05.08.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 jakie drewno wybraliście. my zamówiliśmy już termodrewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 05.08.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Świerk skandynawski - profil romb. Ile wyszlo wam m2 i jak a cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona.k. 07.08.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Jaka cisza,.wklejam więc obiecane barierki na antresoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.08.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 drzwi wew.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 13.08.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 No dobrze mialo byc cos nowego to bedzie Mam na imie Julian i mam 3 dni a to moj nowy pokój http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0dfdf872a964.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/def45b03e258.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bcdb7f49ead2.jpg A&A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.08.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 AA gratuluję synka!!! Pozdrawiam pozostałych inwestorów domu z Widokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krucza 15.08.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Witam Wszystkich budujących i miłosnikow projektu z Widokiem.Od jakiegoś czasu śledze postępy prac na Waszych budowach. Bardzo mi się podoba tem projekt i pomału dojrzewa we mnie myśl o budowie. Mam więc gorąca prosbe.Prześlijcie mi rzuty Waszych domow po zmianach jakie dokonaliście. Część z rzutow Waszych zmian w projekcie już się nie otwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 10.09.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Ludziska którzy mają drewnianą elewację.. Jaki kolor i jaką firmę wybraliści do impregnacji i lakierobejcy? już mam sieczkę w głowie.... proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts