malkul 19.03.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.03.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.03.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
h16v 28.03.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Hej Malkul.Czy mi się wydaje czy kuchnia jest jakoś tak szersza niż w oryginalnym projekcie?Chciałem też zapytać o to oświetlenie na górze. To są listwy LED?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicramp 22.04.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Cześć, U nas prace po zimie ruszyły mamy zalany kolejny strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
h16v 07.05.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Cześć, U nas prace po zimie ruszyły mamy zalany kolejny strop [ATTACH=CONFIG]185101[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]185102[/ATTACH] Uuu widzę, że z łapaniem słońca to domek będzie mieć problem Ale widok na pewno macie - uwielbiam las sosnowy : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
h16v 07.05.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Jesteśmy na ukończeniu projektu. Zostały drobne poprawki. Generalnie zmiany w projekcie to:- likwidacja pustki nad salonem- wydłużenie domu o 1.2m w kierunku wejścia- dwie garderoby i spiżarnia- okna dachowe doświetlające większe pokoje Chętnie poczytam wszelkie krytyczne głosy bo znając ten dom na wylot mogę już czegoś nie widzieć. http://u.wl.sggw.pl/michal/1.jpghttp://u.wl.sggw.pl/michal/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicramp 14.05.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Uuu widzę, że z łapaniem słońca to domek będzie mieć problem Ale widok na pewno macie - uwielbiam las sosnowy : "podnosimy" działkę o 1,4m , sosenki się przerzedzi tak aby więcej słonka było. Dzisiaj ruszamy z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicramp 16.07.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Witam,Czy ktoś z Was wstawił okna dachowe od strony witryny? Muszę szybko podjąć decyzję za 3 dni robią mi drugą stronę dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 17.07.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Witam, Czy ktoś z Was wstawił okna dachowe od strony witryny? Muszę szybko podjąć decyzję za 3 dni robią mi drugą stronę dachu. Rozumiem, ze chodzi o okna dachowe nad antresola. Ja nie robilem. Chyba moglby sie pojawic problem z ich myciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicramp 18.07.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Rozumiem, ze chodzi o okna dachowe nad antresola. Ja nie robilem. Chyba moglby sie pojawic problem z ich myciem. Temat mycia pomijam, szyby w veluxach są "niebrudzące się" raz na jakiś czas można mycie z drabiny ogarnąć, plusem będzie na pewno duże doświetlenie, wymierzyliśmy wchodzą 78x118 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 18.07.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Temat mycia pomijam, szyby w veluxach są "niebrudzące się" raz na jakiś czas można mycie z drabiny ogarnąć, plusem będzie na pewno duże doświetlenie, wymierzyliśmy wchodzą 78x118 mam veluxy - wymagaja mycia skoro podjeliscie decyzje to montuj a nie pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 18.07.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 oj wymagaja brudza sie jak wszystkie, z weluxa za doplata można zamowic szybe niebrudzaca ale nie jest to w standardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicramp 19.07.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 oj wymagaja brudza sie jak wszystkie, z weluxa za doplata można zamowic szybe niebrudzaca ale nie jest to w standardzie. No i właśnie o to mi chodziło, ganiać po drabinie nie uśmiecha mi się, tym bardziej że wokół domu są sosny i na wiosnę okna byłyby żółte od pyłków, chciałem doświetlić troszkę salon, tym bardziej że odsunęliśmy witrynę w stronę tarasu o 1,3m, cóż pozostanie mi zabawić się w alpinistę i poprzycinam trochę te sosny co by więcej słoneczka z rana zaglądało. Klub_AA mam pytanko, bo nie śledziłem wątku, jak rozwiązała się sprawa z dachem z blachą na rombek stojący? U mnie idzie blacha pruszyńskiego z przetłoczeniami, a łaty 10cm i nic się nie gnie, wszystkie panele "leżą jak na stole" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicramp 19.07.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 http://www.otofotki.pl/img15/miniaturki/iw2983_Obraz 129.jpg A to nasz pierwszy mieszkaniec domu Jestem jeszcze mała ale na wiosne bede juz calkiem spora Hehe, dzisiaj obieramy też berneńczyka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 19.07.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Hehe, dzisiaj obieramy też berneńczyka:) My mamy parke ;)bernenczyki sa boskie kocham ta rase, suczka ma 3 lata pies 2. Maja problemy ze stawami mimo sprawdzonej hodowli, cieżka rasa i krótko zyja do 7 lat ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona.k. 22.07.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 No i właśnie o to mi chodziło, ganiać po drabinie nie uśmiecha mi się, tym bardziej że wokół domu są sosny i na wiosnę okna byłyby żółte od pyłków, chciałem doświetlić troszkę salon, tym bardziej że odsunęliśmy witrynę w stronę tarasu o 1,3m, cóż pozostanie mi zabawić się w alpinistę i poprzycinam trochę te sosny co by więcej słoneczka z rana zaglądało. Klub_AA mam pytanko, bo nie śledziłem wątku, jak rozwiązała się sprawa z dachem z blachą na rombek stojący? U mnie idzie blacha pruszyńskiego z przetłoczeniami, a łaty 10cm i nic się nie gnie, wszystkie panele "leżą jak na stole" Hej. My też odsunęliśmy witrynę o 1,3m, i naprawdę salon nie wymaga dodatkowego doświetlenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiKamil 24.07.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Hej Dawno tu nie zaglądałem, parę nowych osób się pojawiło. Z mojej strony dodam, że mieszka się bosko!!!.wprowadziliśmy się w grudniu:) zima niestety nas nie oszczędziła ale przetrwaliśmy. ktoś powyżej zlikwidował pustkę nad salonem co uważam za błąd a nawet wielbłąd. Projekt traci swój charakter i nie jest już to samo. pozdrawiam Widokowców Starych i Nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
h16v 28.07.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 ktoś powyżej zlikwidował pustkę nad salonem co uważam za błąd a nawet wielbłąd. Projekt traci swój charakter i nie jest już to samo. Co kto lubi - DLA MNIE pustka nad salonem jest kompletnie nie do przyjęcia co resztą już potwierdziło parę osób nie tylko na tym forum. Ja z innej beczki. Czy ktoś z Was miał do czynienia z dachówką Domino? Słyszałem głosy, że ze względu na to, że jest płaska deszcz lubi nie spływać po niej w dól tylko przy silniejszych wiatrach ześlizguje się na krawędziach i chlapie po elewacji. Szkoda by było mi rezygnować z tej dachówki A na czym polega odsunięcie witryny o 1.3?? Powiększenie salonu i likwidacja załamania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
h16v 28.07.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 cóż pozostanie mi zabawić się w alpinistę i poprzycinam trochę te sosny co by więcej słoneczka z rana zaglądało. Proponuję w kominie zawczasu zainstalować odpowiednie uchwyty na liny tak przy okazji alpinizmu. Ja mam zamiar to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts