Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 852
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję. Włąsnie z dwóch rzeczy najbardziej się cieszymy. 1) to właśnie wygodne schody 2) podniesiona ścianka kolankowa-praktycznie cała góra jest użytkowa :)

W wolnej chwili wrzucę coś jeszcze. Tylko szczerz mówiąc tan bałagan na budowie mnie przeraża i się wsydzę to pokazywać :(

Spokojnie nie zawsze wszystko idzie gladko, ;) z natury mam 'rózowe okulary' jeszcze nie wstawili nam okien a ja juz straciłam wiare w ludzi-budowlancow ;) u nas ciagle pod gorke... Teraz mamy problemy z przylaczem wody, dalej szarpiemy sie z elektrownia, po 5 miesiacach czekamia na okna, mam nadzieje ze beda w przyszlym tygodniu... CIAGLE cos a ile jeszcze przed nami az sie boje...

A jesli chodzi o balagan to norma ;) ciagle cos sprzatam ukladam i konca nie widac...

Zapraszam do poogladania prac firmy contractors http://www.plyty-betonowe.pl w galerii znaqjdziecie skarbnice pomysłow na podloge sciane i nawet lazienke zrobiona w plytach betonowych... !!! Rewelacja,maz tak sie wkrecił ,sam zaproponowal ze kominek w plytach bedzie piekny ;). Takze siza nie rezygnuj podeslij mezowi watek i moze cos z tego bedzie ;)

Pozdrawiam

Zdecydowaliśmy się na płytki z ciętej cegły na ścianę w wiatrołapie i jedną ścianę w salonie. Będzie też szklana balustrada bez poręczy i szklana ścianka między połacią a schodami na antresoli.

Płyty betonowe nadają się znakomicie do tego domu. Gdzie zamierzacie je położyć?