malkul 20.08.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 ewa133 dzięki za linka, chociaz nie do końca moje klimaty. Ja wolę jak się mniej dzieje. Zajrzyj do moje stopki tam mam swoje miejsce w ogrodowym i chętnie bym widziała twoje porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 23.08.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 U nas juz tynki schną (zrobiło się pieknie) , woda w środku zrobiona w ten weekend i teraz lecimy z podłogówką. Zaraz po wylewkach przyjeżdża montaż kominka z płaszczem wodnym. My wybralismy Spartherm Varia 1Vh H2O XXL-4S. Trwają wyceny ceramiki i baterii do łazienek. Analizuję i wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 23.08.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 (edytowane) U nas juz tynki schną (zrobiło się pieknie) , woda w środku zrobiona w ten weekend i teraz lecimy z podłogówką. Zaraz po wylewkach przyjeżdża montaż kominka z płaszczem wodnym. My wybralismy Spartherm Varia 1Vh H2O XXL-4S. Trwają wyceny ceramiki i baterii do łazienek. Analizuję i wybieram. Własnie mialam pytac o kominek jaki wybraliscie bo sama nie jestem pewna a bedziemy zamawiali (mysle nad wkład kominkowy z płaszczem wodnym Mila 24 kW gilotyna) U nas juz podlogowka jest w poniedzialek zalali posadzki. W piatek jedziemy kupic plytki i cala reszte. Dom juz ocieplony Edytowane 23 Sierpnia 2011 przez ewa133 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 23.08.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 ewa133 jacie ale super , juz tak daleko Dawaj fotkę domu z zew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 24.08.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Postaram sie nie zapomniec i jutro wstawie siza a jak srodek u ciebie ? Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez ewa133 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siza 25.08.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Układamy glazurę, wyznaczyliśmy termin zakończenia prac na 25 września i mam nadzieję, że glazurnik dotrzyma umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 25.08.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 a jak wyszly te plytki imitujace panel, ciagle nie moge sie zdecydowac masz zdjecia? Pochwal sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siza 25.08.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) Na ścianach mamy płytki z Tubądzina seria Barcelona Palazzo z kolekcji Zienia, a na podłodze Carrerę z Opoczna- były tańsze i bardzo podobne do płytek Zienia. Płytki Palazzo 1 odbiegają trochę kolorystycznie od listew, są bardziej białe. Rozmawiałam z przedstawicielem firmy, powiedział, ze tak bywa. Na ekspozycji w sklepie żadnej różnicy w kolorystyce nie widziałam. Bardzo mi się podobały. Gdybym wiedziała, że "tak bywa" kupiłabym chyba płytki innej firmy, np. Marazzi z serii Paris. Brakuje u nas jeszcze fug. Do białych płytek chcę białą, a do czarnych - czarną fugę. Na podłogę epoksydową białą. Listwa górna jest położona odwrotnie, nie zdążyłam w porę zareagować i mam za swoje:( Zdjęcia marnej jakości, bo z telefonu;) Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez siza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 26.08.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Tak miało byc, nie widze aby listwa byla nie tak jak powinna Juz jest fajnie tez zagladalam na kolecje zienia Jestem ciekawa jak wyszla ta imitacjapanela... podziel sie prosze Wczoraj wrocilam z niczym ze sklepu bylamkupic swoja ukochana lampe nad antresole.... Wybralamz voxu model kropla chcialam kupic 3sztuki, okazalo sie ze ja wycofali .....strasznie jestem przybita ;( moze jak buszowałyscie po sklepach wiecie gdzie jeszcze mozna podobna kupic tylko nie z Vistosi lacrime bo cena powala.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siza 26.08.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Takie lampy widziałam w salonie efilo, zobacz na forum muratora. Pewnie przesadzam z tymi listwami. Zrobię lepsze zdjęcia tych płytek. Dzisiaj mi się nie uda, bo malec ma jutro urodziny, muszę coś przygotować Płytki dobrze imitują panel.Są bardzo białe z połyskiem, ale listwy niestety trochę odbiegają, pewnie zależy od partii produkcji. Zakochałam się w nich w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siza 26.08.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 A może chcesz zobaczyć płytki "na żywo"- zapraszam. 250km to nie jest dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 27.08.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Siza dzieki kochana , ja z mila checia tylko z czasem problem ;( w tym roku nawet nie bylo kiedy na wczasy pojechac tylko budowa i nic innego ;( Mimo wszystko dziekuje bardzo. Malkul zdjecia dzis zrobie wiecej czasu bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 27.08.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 (edytowane) Od rana w pracy mam duzo wolnego czasu znalazłam opcje na murek z przodu domu kolo tarasu. znalazłam piekny odpływ linowy Producentem jest WIRQUIN. Model nazywa się EXPRESS'EAU i ma 80 cm. Edytowane 27 Sierpnia 2011 przez ewa133 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartek 04.09.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Witam, czy mógłbym prosić o informację dot. powierzchni tynkowania dla tego projektu? lub jeśli ktoś byłby na tyle miły to powierzchnia ścian nośnych i działowych osobno ewentualnie wszelkie inne dane pomocne przy wycenie prac ile kosztował was strop i jaka objetosc betonu poszla na fundamenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 04.09.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Musisz przeczytac od pierwszych stron jest tu wszystko czego szukasz wszelkie wyliczenia, oraz koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 05.09.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Dziewczyny polecam strone z oswietleniem http://www.luxlighting.pl/ lampy sa swietne od wyszukanych do tradycyjnych i w "normalnych cenach" Polecam Lampa halogenowa NERO 1x50W biała 56330/31/10 Lampa SLIM biała 090702 Lampa wisząca BREDA 1 295089 Lampa wisząca DALLAS 5503xx, 5501xx Lampa wisząca LAN E27 51811x Lampa wisząca NOTTE / NOTTE METAL S1 Lampa wisząca SLIGO duża 295447 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siza 07.09.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Ewa, chcę wysiać nawóz zielony - łubin żółty i facelię, czy mam sobie dać spokój i poczekać do wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 07.09.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 (edytowane) Siza juz teraz daj sobie spokoj zwłaszcza ze w przyszłym roku napewno siegniecie na wiosne po herbicydy... Jak widzialam na zdjeciach wasza dzialka byla wczesniej "nieuzytkiem", w ziemi jest duzo perzu i wiele "chwastów", ktore w chwili wzruszenia gruntu pobudza je do wzrostu. Najlepiej na wiosne przygotowac teren wyrownac zrobic obwodki gdzie maja sie znajdowac sciezki, rabaty.... to co wzrosnie potraktowac roundupem po kilku tygodniach przeorac badz przejechac glebogryzarka i dopiero zabrac sie do zakladania ogrodu.Grunt po budowie wymaga szczegolnej troski nie zakopujcie czasem resztek po budowie na dzialce ( czesta widoczna praktyka )Pytałas wczesniej o geowlóknine, jak najbardziej nawet po posadzeniu warto ja rozkladac pod roslinami. Warto tez kupic linie kroplujace na allegro sprzedaja je po okolo 100zl za 100m Edytowane 7 Września 2011 przez ewa133 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siza 07.09.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Jestem w gorącej wodzie kąpana, zrobię jak radzisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa133 07.09.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 no ja tez... ale to sie msci niestety... Zapodaj jakies zdjecia, u nas ocieplaja od srodka wielki balagan ciagle zapominam zabrac aparatu aby cos zrobic. Wybieram plytki lampy ale jeszcze nic ciekawego nie wpadlo mi w oko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts